💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 114

• 33 884
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • au bout du monde
Погледът на Аслан, когато тя се качи в колата 🤣 едва ли някоя девойка така е сядала в колата му 😂🤣😂🤣

Според мен той се върна и предложи да я откара, защото чисто физически я хареса 😁  видя му се интересна и различна.
След това вече му хареса нейната грижа към сестра й.

Според мен тя също го хареса физически. После вече беше впечатлена как той остана с нея и й помогна.

А усмивките им, когато се видяха в бара 😻 съвсем осъзнато беше вече, че се харесват 🥰

Мисля си, ами ако Ямур не беше влезнала пак в болницата и просто се бяха разделили на крайбрежната 🤔 щяха ли пак да се потърсят?

Според мен интересът на Аслан беше видим и може би пак щеше да опита да я намери.

За края. Х. изигра голяма роля Аслан да се амбицира и все пак да опита да е с Девин.
Самата Девин разбра, че я заведе при майка си, за да я подразни.

# 121
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Не мога да повярвам, че мина една година от началото на нашия сериал и прекрасното партньорство на Къванч и Серенай ♥️

Диве, благодаря, че сложи резюмето 😍

Въобще не виждам в ситуацията, в която беше Девин да обърне внимание на Аслан в самото начало. Мисълта и беше заета само с това как е сестра й.
Аслан пък с право и направи забележка в самолета, но сгафи, когато викна стюардесата, а сам започна да говори по телефона. Девин доста шумно поиска да вземе такси и това привлече вниманието на Аслан.

Тук погледа му беше един път.😛
Споменаването на болницата корено промени изражението на Аслан.

Вярно, че Аслан накара Искоч да се върне, но искаше после бързо да тръгнат. Нахлуването на Девин в колата си мисля, че не беше свързано с харесване или нещо друго, а по скоро тя действаше по инерция. Беше и просто под ръка. Мисля, че беше толкова емоционално изтощена, че и затова заспа.

Нейният интерес се зароди след като видя разговора между Аслан и Ибо.

Оризът с кетчуп пък привлече вниманието на Аслан 😅 . Тези малки детайли един след друг също дадоха тласък на техните отношения.

Девин беше много открита пред Аслан, но смятам, че това се дължеше на всичко, което преживя около сестра си. Тази откровеност пък стана причина Аслан да се втурна да помогне на Ямур, а нейната спонтанна реакция да се гушне в Аслан в болницата го накара нещо да му трепне и да остане с нея.

Фактът, че той остана през нощта според мен много погали нейното его, че я предпочете пред рождения ден на баща си и със сигурност се почуства поласкана, което я накара за пръв път да погледне на Аслан с други очи.

И така започна всичко ♥️ според мен.
Аз така почуствах началото на тяхната любов.

# 122
Ммм какво са споделили от профила на сериала!!
Годишен специален епизод

Фенче Kissing HeartHands Plus1
много говорещи погледи и мимики имаше в 1 еп.

а в ТТ е лудница от спомени за сериала!!

Даааа, пълно е с клипчета, и аз цял ден гледам.
Това, което си споделила, далии ще го има някъде преведено Heart Eyes

Забравих да спомена колко ми харесваше в началото как си казаха имената…
Аслан… просто Аслан Joy

# 123
Рони, а на мен през целия сериал ми беше много сладко как Девин казваше Аслан 😍

# 124
Рони, а на мен през целия сериал ми беше много сладко как Девин казваше Аслан 😍
Даже и сега все едно я чувам как Девин казва Аслан, ама наистина много сладко го казва....с една такава лекота. Ох не мога да го обясня, но вие всички съм сигурна, че разбирате какво искам да кажа.

# 125
  • au bout du monde
На мъжа ми също му направи впечатление и даже я имитира 🤣

Даже от телевизията правят припомняне и то с коя сцена 😄
https://twitter.com/ShowTV/status/1765693885152719070?t=I7QZ0C48 … ZlKfgypEvDiQ&s=19

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 21:36 от La Libellule

# 126
Аз пък днес попаднах на сцената с първото им посещение при психолога и представянето на Аслан - зодия Близнаци....явно добре е слушал Девин как да се представи 🤣🤣🤣, разбърка му главата и емоциите на макс.

А Девин беше не само невъзможна битка, но и катализатор за промяната в Аслан, само с нея можеше да се опълчи срещу майка си.

Поздрав с нашите лудетини 🙃 истински, неподправени в емоциите - сълзи, смях, сърдити, гневни, романтични, закачливи, химия, енергия.....

https://www.instagram.com/reel/C4NqnMZIpqp/?igsh=MWk1a3B4bXRhaWpubg==

# 127
Леле, Дани 😍 как съм се скапала днес, това видео толкова ме разсмя. 😂
Благодаря ти 🤗 Евала на този, които го е направил.👏👏👏
Страхотниииии . Няма втори като тях.

# 128
А сцената с това гифтче си е едно към едно с мама 😅😅😅

# 129
  • au bout du monde
Началото и края 😆
https://twitter.com/_melekss_/status/1765499415333118448?t=1kfNa … rlGND9fjE2Gw&s=19

Колко ядосана му беше Девин 🤣

Не знам следите ли бг инфлюенсъри, но на една от тях детенцето й мн прилича на малкия Джихан. Супер русо и синеоко, и прическата подобна. Всеки път се сещам за Аслан и Девин 🤣

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 23:04 от La Libellule

# 130
Много сладко клипче, точно най-смешните моменти между тях са хванали!

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 00:00 от 👑𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌👑

# 131
Добро утро!
Момичета,  Честит първи пролетен празник! Празника на жената,който идва с разцвета на природата, с триумфа на  женствеността!
 Желая ви изобилие от емоционални цветове, любов към живота, доброта, искреност, уникалност, самореализация, себеоткриване!
Честит 8 март!

# 132
Добро утро Благодаря за споделеното
Честит празник Бъдете живи и здрави

# 133
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МОМИЧЕТА!

Бъдете здрави, красиви и обичани!
Бъдете силни и борбени,
нека всеки ден се сбъдва по една ваша мечта!

УСМИХНАТ И ЩАСТЛИВ ПРАЗНИЧЕН ДЕН С ЧАША АРОМАТНО КАФЕ!

# 134

Благодаря ви за споделеното, дружки! Kiss Клипчето с АсДев е топ! Hands Clap
Тези двамата бяха безумно хармонична двойка, донесоха ни толкова много удоволствие с безупречната си игра и талант, че ни накараха да ги обикнем от все сърце! Heart

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 09:59 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт