“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№1

• 36 177
  • 786
  •   1
Отговори
# 135
Сестрата на мъжа на Язова има мотив, да. Ама може и да е самият съпруг, защото труп няма. То ако се тръгне по тази линия...
Ама това да ви се видя жена дето бягаше? Беше мъж. Жена не бяга по този начин. Но разбира се, ако това е убиецът. Няма гаранция, че е убиецът все пак. Може да има и друга игра или да е помощник. Твърде е рано още.

Да, разбира се. Много е рано да се каже. Просто тя бе първо показана след Мия (освен убитата) и някак си чисто интуитивно ме насочи да си мисля за нея, а и освен това тя участва в разследването и разкриване на доказателства. Освен това как си обяснявате достъпа до вайбер/мейл и тел номер. Мейл, който Миа е искала да прати, но е стоял като неизпратен....Това е човек с достъп до пароли - обикновено запаметени автоматично на телефони или компютри....т.е. близък човек до семейството.

Но пък примерно Куката по презумпция автоматично отпада от заподозрените с героя си, ама пък кой знае.....

Но има още едно съвпадение - сестра му на мъжа й на Язова е от Търново. Дали има връзка и това?
Още едно нещо върху, което разсъждавам е и темата с корпупцията и затова и споменаха Крумовите закони. Възможно е "демона" да е потърпевш от съдебната система. И тази символика в разпятието изобщо не е била случайна, защото всички един ден ще отидем горе и ще бъдем съдени за делата си и Румяна беше принесена в жертва.......

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 00:28 от anngi1302

# 136
А, Дяволо, я сега си представи как Илчев изкривява една извратена усмивка, сваля очилата, изправя стойката и казва на Миа как всичко е било планирано и нарочно я е оставил да избяга, извикал я е понеже само тя е достоен съперник, а не всички идиоти, които години наред са го подценявали в участъка. Як туист би било! Но не го вярвам и аз де! Joy

# 137
Илчев са го докарали малко на Джефри Дамър по външен вид. Та може и да е скрита лимонка.

# 138
Мери, баш. Опряхме и тук Simple Smile
Може ли някоя добра душа да ми припомни за мъжа на Язова? Умрял е, но няма труп, така ли?

# 139
  • София
Рано е още да търсим убиеца , но да се направя на “профайлър”:
Убиецът е интелигентен ( над средното ниво) и образован. Свързан е със системата - познава Мия и Филип, “раздава правосъдие” 😜

# 140
  • Стара Загора
Ясно тоя луд маняк и както каза в промото Филип “ че им оставя исторически следи и има як чук” май като гледам ще избива определени хора по откачен начин.
Значи тоя ги събира като праща писмото и после почва  да избива определени хора да си отмъщава.
  Освен всичко това, този маниак е доста образован и начетен, хакнал е пощата на Мия и намерил писмо от преди 5 години и го изпратил , в библиотеката се чувства като у дома си .... дано да успеят да обяснят всичко правдоподобно за да не останат самоцелно хубавите картини и музика.

# 141
... я сега си представи как Илчев изкривява една извратена усмивка, сваля очилата, изправя стойката...
Даже си представих как отлепва мустака и сваля перуката. Joy

Пуснах го да го гледам на запис, даже намалих скоростта за да мога да разбера какво всъщност се случва.

# 142
  • София
И е дал 6500 лв. само и само да извикат Язова като лектор.
Да, убиецът преднамерено е събрал Язова и Филип в Търново и то точно 5 години по-късно.
И защо е чакал 5 години?

# 143
Хареса ми теорията за участие на военен. Момчето, което я снима на лекцията, като помагач или изпълнител примерно. Нещо като дипломна работа, възложена от злия гений.

# 144
  • ENGLAND
И на мен ми хареса, впечатляващо начало. Тая Куката дето я споменавате не съм го гледала никъде, но говора му беше ужасен, трудно разбирах какво говори.
Говорите, че Мия откраднала пистолета, май нещо съм пропуснала. Тя си беше с пистолет когато откриха жертвата и те и го взеха. Не съм забелязала Филип да има пистолет. Но двамата са страхотен тандем. А гледките са един път.
Аз не се вглеждам в подробности, кой защо припаднал, какво си сложил, важно е действието.

# 145
И е дал 6500 лв. само и само да извикат Язова като лектор.
Да, убиецът преднамерено е събрал Язова и Филип в Търново и то точно 5 години по-късно.
И защо е чакал 5 години?

обмислял е стратегия, примерно. Но защо е точно в Търново е рано да се каже. То това ще е разковничето към разкриване на загадката....

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 00:04 от anngi1302

# 146
Мия открадна пистолета от охранителя в хотела, преди да тръгнат към Трапезица.

# 147
  • София
Мия открадна пистолет от охранителна полиция ако не се лъжа. То при толкова динамичен епизод някои неща вече леко ми бягат.
Това е когато хукнаха след видеото, което получи на вайбъра.
Чанов не е имал пистолет. Просто се спекулираше дали този пистолет дето Мия сви (направи сценка как припада, класика) не е попаднал случайно във Филип. Но не е.

# 148
  • София
И на мен ми хареса, впечатляващо начало. Тая Куката дето я споменавате не съм го гледала никъде, но говора му беше ужасен, трудно разбирах какво говори.
Говорите, че Мия откраднала пистолета, май нещо съм пропуснала. Тя си беше с пистолет когато откриха жертвата и те и го взеха. Не съм забелязала Филип да има пистолет. Но двамата са страхотен тандем. А гледките са един път.
Аз не се вглеждам в подробности, кой защо припаднал, какво си сложил, важно е действието.
“Куката” е от “Под прикритие” - и там не ми харесваше играта му.

# 149
  • ENGLAND
А кой е Илчев?
Явно утре ще го пусна пак да наваксам пропуснатото.

Общи условия

Активация на акаунт