“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№1

• 35 726
  • 786
  •   1
Отговори
# 630
  • София
По Филип е стреляно с пистолета на охранителя, който Мия открадна и после полицаите й го взеха. Как е попаднал в Качулката?
Филип как не го видя, след като стреля лице в лице?
Само питам 😉

# 631
Леле какъв гнусен адвокат! Как беше изразът - кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си. Румянка никак не е била читава, май.

# 632
Леле какъв гнусен адвокат! Как беше изразът - кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си. Румянка никак не е била читава, май.

Но пък много силна сцена с адвоката!

# 633
  • Другата България
По Филип е стреляно с пистолета на охранителя, който Мия открадна и после полицаите й го взеха. Как е попаднал в Качулката?
Филип как не го видя, след като стреля лице в лице?
Само питам 😉
Не беше ли с маска?
А това за оръжието на охранителя не беше ли свързано със съдийката, нали и там имаше пистолет, убиецът имаше пистолет? Аз така го разбрах.
Но пък много силна сцена с адвоката!
И много реалистична.

# 634
  • София
Да - Законът за едни се тълкува, за други - се прилага! Уви …

# 635
Кой беше този Смилов, в който Миа се припозна и защо?

Сцената с адвоката също беше преиграна и нереалистична.

# 636
леле, хора....дотук разочарования след разочарование Sad направо се напъвам да го харесам. Актьорската игра много куца! Откъде са ги изнамерили....?! Изобщо не стават за филмови актьори! Мия не прилича на себе си. Даже Карамазов ме издразни като сваляч SadРазликата от първия сериал е от земята до небето.....Не, че искам да е същия като първия. Тук с всичко са прекалили! Ама точно както каза и Милошев - първия и втория сезон няма да имат нищо общо. ФАКТ!

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 23:18 от anngi1302

# 637
Оценката ми за еп.2 - тотал щета.

# 638
Той си го каза професора-жени дето срамят държавата.Съдийката е корумпирана.
Според мен ще им помага,аутиста се гипсира на снимката,но не са замесени тези двамата.
Убиха ли учителя?Той пък за какъв грях ще плаща?
Толкова много символи,следи,наблъскали какво ли не.
Първи сезон е цвете направо,липсват ми Донка и Попето.

# 639
Мен ме оставиха без думи.

# 640
Препускат,от зор за зрелища са наблъскали хиляда сюжета и линии.За чий?Голямо разочарование.И ни една сцена от Търново за разкош.

# 641
леле, хора....дотук разочарования след разочарование Sad направо се напъвам да го харесам. Актьорската игра много куца! Откъде са ги изнамерили....?! Изобщо не стават за филмови актьори! Мия не прилича на себе си. Даже Карамазов ме издразни като сваляч SadРазликата от първия сериал е от земята до небето.....Не, че искам да е същия като първия. Тук с всичко са прекалили!

Мъжът ми буквално се насилва да гледа, а сме с голям ентусиазъм за филм в  родния ни град...

# 642
леле, хора....дотук разочарования след разочарование Sad направо се напъвам да го харесам. Актьорската игра много куца! Откъде са ги изнамерили....?! Изобщо не стават за филмови актьори! Мия не прилича на себе си. Даже Карамазов ме издразни като сваляч SadРазликата от първия сериал е от земята до небето.....Не, че искам да е същия като първия. Тук с всичко са прекалили!
Напълно споделям това мнение.

Очаквах да гледам заплетен трилър, в който историята гладко и постепенно се развива, има обрати и през цялото време сме на тръни.

А тук врякане след врякане, клише след клишето. Дори не ми е интересно да търся убиеца вече при толкова много луди наблъскани.

# 643
Пистолетът, с който стреляха по Филип, не е ли на охранител от Трапезица, който са намерили в безсъзнание? Нещо такова ми се счу.

Звукът е ужасен, много ме мъчи. Напрягам се, на моменти нищо не им разбирам.

И на мен ми се струват някак пренавити, преиграват доста. Мия поне най-сетне облече дънки, че с онази надигната пола беше нелепа. Прекалено много символи, прекалено много странници. Трудно ми е да следя какво и защо.

# 644
След първи епизод мислех, че грешките са предимно режисьорски, но и сценарият не върви добре. Духовникова е като затичала се към лудницата. Някои сцени и реплики са си откровено вулгарни без да има нужда някаква от това, просто самоцелно.

Общи условия

Активация на акаунт