“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№1

• 35 724
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
Много нелепа беше сцената с Филип и поставянето на онази джаджа в телефона. То дете не би си дало телефона ей така на непознат, па камо ли голям човек, патоанатом. Пък и не само му го даде, ами и наш Филчо си го скри под бюрото и си го човърка, а тази си гледа в компютърчето и нищо. Пълен смях!

# 646
  • Галифрей
леле, хора....дотук разочарования след разочарование Sad направо се напъвам да го харесам. Актьорската игра много куца! Откъде са ги изнамерили....?! Изобщо не стават за филмови актьори! Мия не прилича на себе си. Даже Карамазов ме издразни като сваляч SadРазликата от първия сериал е от земята до небето.....Не, че искам да е същия като първия. Тук с всичко са прекалили!

Съглана съм започва да прилича на останалите бозички сериалчета по нова..😔

# 647
Кой беше този Смилов, в който Миа се припозна и защо?

Сцената с адвоката също беше преиграна и нереалистична.

Този, който бил излезнал преди 6м от затвора и завършил богословие. Нали ходиха да го търсят, но бабата каза, че го няма.

# 648
  • София

Нали току-що беше изкупил гюдериите и те го погнаха 😉

# 649
По Филип е стреляно с пистолета на охранителя, който Мия открадна и после полицаите й го взеха. Как е попаднал в Качулката?
Филип как не го видя, след като стреля лице в лице?
Само питам 😉

Мия взе пистолета на охранителя в хотела, а е стреляно с пистолета на охранителя от Трапезица, Два различни са.

# 650
А сценката с полицайчето в тоалетната беше напълно излишна!

От кадрите за следващия епизод виждам, че ще бъде пак някаква каша и боза от хрумки.

# 651
И котката естествено се казва Бастет. Как иначе да се казва ?
А сцената с лудия съсед и песничката, не е ли от филма Криеница с Робърт де Ниро ?

# 652
  • София
Днес съм голяма питанка.
Кой се обади ЗА Мия и как знаеше след колко секунди ще се обади?
🤔

Аа, втория охранител съм пропуснала 😂

# 653
А сценката с полицайчето в тоалетната беше напълно излишна!

и вулгарна. Още нещо, което адски ме отблъсква от видяното дотук.....

От кадрите за следващия епизод виждам, че ще бъде пак някаква каша и боза от хрумки.

# 654
Ето я песента

Точно Криеница...то бива, крали, крали..

# 655
На мен пък с тези животински черепи и мистични постановки, за миг ме запрати директно в онази тягостна, но гениално развита и изиграна, великолепна кримка, True Detective❤, но само ме препрати🙈
Щеше ми се Макконъхи и Харелсън да се появят отнякъде, но тц. Дойдоха просто Язова и Чанов🙃

# 656
Пълен сбиртак са направили верно.
Коя нормална полиция ще включи така лесно в такова важно разследването случайни "колеги"?Мия кога звъня в София да си издейства протекция от главния секретар че изпуснах?

Според мен, имам усещането, че именно убиецът й потвърди, а не - Главният секретар. Сега дали, защото убиецът е хакер или евентуално част от системата....предполагам само.

# 657
Аз се спуках от смях.
Първо поведението на Мия показа защо хората от провинцията мразят софиянци - идва няква софиянка, държи се все едно в Търново са бавно развиващи се и второ качество хора JoyJoy И изобщо кви сте вие бе, аз ще разследвам, нищо, че даже правомощия нямам Joy
Куката е типичен беге шеф тип "чорбаджия" - крещи за добро утро, прави ви на 5 стотинки и после "приятна работа, колеги!"JoyJoy
За Карамазов който държа телефона 10 минути и дамо дето не си поръча нещо от Глово, сте казали Joy
Черепите, мистиките и наказанията за изневеряващата съдийка ми напомниха на Седем, е, да, има и доста True detective.
Много "вдъхновения", много нещо.

Младия полицай...баси унижението беше. "Прибери си го в гащите, от днес работиш за София под прикритие" Joy
А, значи казвате, че ще дойдат двама УЖ ПОЛИЦАИ вкъщи, почти ще ме удушат, а после ще седнем тихо и кротко да си лафим, докато им варя кафето, а кексът се пече във фурната...да, да JoyJoy

Смях в залата JoyJoyJoyJoy

# 658
После излизат и дават цигара и то право в устата на някакъв извратен съсед.

# 659
После излизат и дават цигара и то право в устата на някакъв извратен съсед.
А, вярно, комши го забравих. Едно шише домашнярка да му бяха дали, веднага щеше да каже кой е убиеца, не да се мъчим тука 10 епизода...

Общи условия

Активация на акаунт