Отговори
# 525
Ох, че хубаво.
Ългаз и Джейлин направиха невероятна красота, химия по-между си. За мен те си остават най-добрата двойка. Няма други като тях.

# 526
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алекс, страхотно клипче Heart Eyes! Благодаря ти Flowers Hibiscus!
Историята на ЪлДжей разказана накратко Heart Eyes. Присъда си остава един от любимите ми сериали.

# 527
  • Кърджали
kotelina Blue Heart
Идеята ми беше уж да уловя паралелите между историята на Ългаз и Джейлин и тези Ългаз и Джейлин от паралелната вселена. Някои паралели и някои много любими моменти пропуснах, че щеше да стане сигурно половин час дълго. Но пък така много си ме радва.
Присъда и за мен си остава един от най-любимите и най-добри сериали. Не само турски, а изцяло.  Каан и Пънар пресъздадоха една невероятна двойка.

# 528
Алекс благодаря ти затова видео!

Хич няма да мисля преди да пусне тези красоти от Пети Heart

# 529
Алекс, благодарности и от мен! Flowers Bouquet
И на всички - за споделеното! Flowers Bouquet

Репостнати от Сема.

От проф. Каролина Акоста - Алзуру от Венецуела, преподавателка в университета в Джорджия /САЩ/ - "Теленовелите и сериалите са моите обекти на изследване. Възгледите са мои собствени (разбира се)."

Преди една година последният епизод на "Присъда" беше излъчен в Турция.

"Присъда" беше едновременно полицейска/правна драма, семейна драма и огромна, доста реалистична любовна история. Сценарият беше забележителен. Всяка интрига генерираше нишки, които се заплитаха, разплитаха, взривяваха и преплитаха във всеки един момент от историята. Екипът от сценаристи работеше ръка за ръка с режисьорския екип, използвайки ретроспекции, но и ретроспекции, като включваха публиката в играта си на разрешаване на престъпления и семейни конфликти. Основната нишка обаче беше силната любовна история на Джейлин и Ългаз. Разделени от време на време не от антагонист, а от различните им начини на разбиране на справедливостта и живота.

Увлекателно е да се види как феновете все още публикуват за "Присъда" и все още им липсва. И на мен ми липсва.

Реших, че това би било добра възможност да изпробвам функцията на инстаграм да създавам колекция от най-важните моменти от историите си. Ето историите, които публикувах, гледайки "Присъда". Те документират прехода ми от гледане с изследователска цел към това да си пристрастен. Те също така показват моята решимост да остана аналитична, без да губя емоционалната връзка с историята. Това е тънкото въже, по което трябва да вървим, когато изучаваме дизита и теленовели, защото ако отделим емоционалното, никога няма да разберем как функционират тези жанрове."

https://www.instagram.com/caa2410/reel/DKHYZ5RO5Qk/

Канал Д - "На този ден преди една година беше приключен не сериал, а случай. 🥹

26 май... Този ден, когато #Yargı имаше своя финал, не беше просто сбогуване със сериала; това беше крайната дата на една история, която докосна сърцата ни. 💙" #IlCey 👩‍❤️‍💋‍👨

https://www.instagram.com/p/DKHGpMusNP6/

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 10:32 от LU4IQ

# 530
Страхотни Джейлин и Ългаз!Така се допълват, толкова са сладки и магнетични,че също са ми фаворити.
След това нареждам в класацията си Керим и Фатмагюл от "Каква е вината на Фатмагюл" и разбира се Бахар и Ариф от
 "Една жена ".
Сега се надявам да открия друг сериал, който да ме спечели, дотогава ще се наслаждавам на емоциите от изгледаният на един дъх буквално "Присъда"

# 531
# 532
# 533
Розе, изгледах ги още като видях стори на Каан. Имат суб. на английски, забавни са и разтоварващи. На втората снимка са с режисьора Бертан Башаран.

# 534
  • Кърджали
Правя превод на тези рекламни клипчета. Получило се е готино сериалче/филмче - 10 серии по 2-3 минути. По-късно ще го пусна.

# 535
Да и на мен ми харесаха мила въпреки ,че Мерийем ми е неузнаваема.
Алекс , благодаря аз пък ще направя гифки. Wink

# 536
Каан с малкия

# 537
  • Кърджали
Тайни, романтика и интриги. Анталия е шахматна дъска.
АНТАЛИЙСКИ ГАМБИТ
С участието на Каан Урганджъоулу и Мерием Узерли.

Запознайте се с Дениз и Лара*.
С участието на Каан Урганджъоулу и Мерием Узерли.
бг превод: Александра
Една много свежа идея на GoTurkiye за реклама на Турция, или по-точно на курорта Анталия. Сериалче с кратки серии (от по 2-3 минути). Но за да не пускам 10 отделни линка събрах клипчетата на едно място и се получи кратко свежо филмче.

https://videa.hu/videok/film-animacio/.-QmJXYZwxM0kW5xjt

Бележка под линия
Лара според тълкованието, което намерих означава Водна Фея... Дениз, знаем - Море.

# 538
Алекс, благодаря ти! Flowers Bouquet Ще ги изгледам още веднъж Heart Eyes
Розе Flowers Hibiscus, itshristina Flowers Hibiscus

Лара се казва първородната дъщеря на Мерием, втората е Лилиан. От рождения ден на Лара - който желае, да разгледа. Празнуват с родителите и сестрата на Мерием.

https://www.instagram.com/meryemuzerlimeryem/p/DF5e96OoCq0/?img_index=1

# 539
Обещано - Спазено!

Алекс , Heart пчела моя!

Общи условия

Активация на акаунт