Кралски работи и клюки - март 2024

• 147 319
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 080
Нямам възможност да кача файла с ОБВИНЕНИЕТО, откъдето е скрийншотът с името на принц Хари. Ако има дезинформация, тя е в обвинението. И както по-горе написах - дразни, че само и единствено той е посочен по име, а разни спортисти, музиканти и прочие известни хора са скрити зад обобщителни съществителни. Не следях сагата с Андрю, но моето лично усещане е, че са го "сготвили". Сега и Хари някой се опитва да окаля с подобна кал, а чрез него и английската монархия. Така си мисля аз. За мен е изключително нелепо мъже като тях (богати, известни, с кралска кръв), дето винаги са били обект на женско внимание, да им се налага да ходят по разни съмнителни партита с цел да забършат нещо. Затова не го вярвам.
Иначе Хари доброволно сподели със света за холивудското си парти у Кортни Кокс. Пак ли Уилям е виновен, че си е седял в близкия си приятелски кръг?

# 1 081
  • в сърцето на един мъж...
Нямам възможност да кача файла с ОБВИНЕНИЕТО, откъдето е скрийншотът с името на принц Хари. Ако има дезинформация, тя е в обвинението. И както по-горе написах - дразни, че само и единствено той е посочен по име, а разни спортисти, музиканти и прочие известни хора са скрити зад обобщителни съществителни. Не следях сагата с Андрю, но моето лично усещане е, че са го "сготвили". Сега и Хари някой се опитва да окаля с подобна кал, а чрез него и английската монархия. Така си мисля аз. За мен е изключително нелепо мъже като тях (богати, известни, с кралска кръв), дето винаги са били обект на женско внимание, да им се налага да ходят по разни съмнителни партита с цел да забършат нещо. Затова не го вярвам.
Иначе Хари доброволно сподели със света за холивудското си парти у Кортни Кокс. Пак ли Уилям е виновен, че си е седял в близкия си приятелски кръг?

В момента Хари има проблем с документите си и с признанието си, че е взимал наркотици. Възможно е поради тази причина да е "огласен" явно, за разлика от други известни в документите.

# 1 082
Ето какво е казал самия Пъф Деди:
Отговорът може да се крие в една на пръв поглед безобидна забележка, направена от Диди през 2012 г.когато каза: „Наистина нямам търпение да стигна до Обединеното кралство, тъй като Лондон е един от любимите ми градове. Също така се надявам да настигна принц Хари, докато съм там. Той е толкова готин човек и е крайно време да излезем. Имам нужда от него да ме заведе в някои от тези диви клубове в Мейфеър.
Болднатото е цитат, не мое мнение моля да не се затрива.

# 1 083
Музикантът и актьор Мартин Кемп сподели трогателна лична снимка на семейството си с принцесата на Уелс след нейната диагноза рак .

Уютната снимка, направена миналата година, показва усмихната принцеса Кейт, заедно с четиримата членове на семейство Кемп: Мартин, съпругата му Шърли, дъщеря им Харли Муун и синът, радио DJ Роман Кемп , който наскоро обяви изненадващото си напускане на Capital Закуска в края на февруари.
Снимката е направена пред дома на Мартин и Шърли в Хертфордшир, където принцеса Кейт засне кратък филм със сина им Роман, обсъждащ мъжете и самоубийството като част от нейната кампания Shaping Us за важността на ранните години за оформянето на зрелостта.

По време на мразовита разходка из градините на дома на родителите му Кейт разговаря с Роман за кампанията. Тя каза: „Тук не става дума само за отглеждане на деца. Става дума за оформяне на нашето бъдеще и оформяне не само на възрастните, които ставаме, но и на нашето общество, създавайки по-щастлив, по-здравословен и по-благоприятен свят, в който всички ние да живеем“.

Миналата година Роман каза пред  The ​​Times : „Седяхме на кухненския плот, с майка ми и баща ми и сестра ми с всичките кучета, а Кейт беше там с нас. Най-смешното беше, че нямаше обувки, защото тя беше  достатъчно уважителна, за да си събуе обувките на вратата .

„Това наистина се запечата в главата ми, защото никога не виждаш кралска особа без обувки“.

Водещият на Capital Breakfast се превърна в силен глас в кампанията за осведоменост за психичното здраве на мъжете след неговия документален филм на BBC Roman Kemp: Our Silent Emergency , който накара Кейт да се свърже с него.

# 1 084
Ето превод от гугълтранслейт:
Г-н Комбс беше известен с това, че хвърляше „най-доброто“ партии. Присъединяване към и/или спонсориране на партита за сексуален трафик на г-н Комбс спечели легитимност и достъп до известни личности като известни спортисти, политически фигури, артисти, музиканти и международни високопоставени лица като британския крал, принц Хари.
Скрит текст:
Г-н. Combs и субекти, контролирани от Combs, предадени на ответниците Lucian Charles Grainge, Ethiopia Habtemariam, Motown Records, Love Records и Universal Music Group. Ответниците Lucian Charles Grainge, Ethiopia Habtemariam, Motown Records, Love Records и Universal Music Group спечелиха от връзката си с Mr. Combs и тяхното спонсориране на неговите партита за сексуален трафик. Г-н Combs и Combs-контролиран субекти са използвали средствата от спонсорството в замяна на ответниците Lucian Charles Grainge, Ethiopia Habtemariam, Motown Records, Love Records и Universal Подпомагането и участието на Music Group в начинанието за сексуален трафик, включително готовността си да предостави големи суми пари при подозрителни обстоятелства и да позволяват неуспеха им да докладват тези спонсорства върху своите данъци на федералното правителство на САЩ правителството, за да избегне предизвикването на подозрения на федералното правителство.

След Уилям и Катрин намесваме, защото тя дезинформира обществеността, като фотошопира ръкава на жилетката на дъщеря си. За това си престъпление беше метафорично разпъната на кръст.

# 1 085
Бъкингамският дворец потвърди, че кралят и кралицата ще присъстват на Великденската служба в параклиса Св. Георги.
Поради продължаващото лечение на рак на краля и медицински съвети, се разбра, че службата ще бъде намалена, за да се ограничи броят на хората, с които Негово Величество е в контакт.

Кралят се срещна с малка група религиозни лидери на общността от цялото Обединено кралство, които са участвали в програмата на Windsor Leadership Trust, насърчавайки и подкрепяйки диалога, хармонията и разбирателството

# 1 086
  • Някъде там
Юлиян на 3 години.
Сладурче ♥️

# 1 087
  • София
Ето и статия от Телеграф
"Херцогът е посочен само веднъж в делото. Това не предполага, че той е знаел за обвиненията или е бил замесен, но вместо това го посочва като пример за типа добре известни фигури, до които обвиняемите може да са имали достъп.
The Telegraph разбира, че херцогът се е срещал с Комбс само веднъж и никога не е посещавал нито едно от партитата или концертите му."

https://www-telegraph-co-uk.translate.goog/royal-family/2024/03/ … bg&_x_tr_pto=wapp

# 1 088
  • Някъде там
Благодаря за статията Лана.

Прекрасното малко сладурче Франсоа утре прави една годинка.
Усмивчици сладки. Шарли и той много пораснал. Откакто тръгна на детска градина, много рядко го виждаме.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 18:17 от daviz

# 1 089
  • Майничка
Франсоа как прилича на баба си.😉

# 1 090
Само сладуранчета. Да са честити ❤️

# 1 091
Много сладки дечица на последната страница,да са здрави и да растат щастливи!

daviz,
извинявай,пропуснала съм за гривната,а уж всичко чета.Даже и не съм разбрала, че е имало гривна (въобще не се вглеждамв детайлите) и въпроси за нея от къде е. Статията, която четох точно това казваше от сорта най-сетне се разкри мистерията около гривната на Фредерик.

# 1 092
  • Някъде там
Evil woman никакъв проблем нямам с това че си писала, няма защо да ми се извиняваш.Просто допълних че е слагано, но не с подробности за цена и марка. Пишат така, защото се чудеха навсякъде по медиите каква в тази гривна сложена точно за възкачването му на трона и какво означава. Сега в изложбата го  показаха каква е и от къде идва.

Датчаните пуснаха финансовия отчет за миналата година.
Скрит текст:
Ето инфото в евро. И пълен отчет тук
https://www.kongehuset.dk/nyheder/kongehusets-aarsrapport-2023

Максима много ми харесва днес с изключение на подплънките на горнището.
Страхотна инициатива също.
Тя стартира "The Checkers", онлайн инструмент, насочен към възрастните, за да ги научи как да подкрепят младите хора с ранни проблеми с психичното здраве, като предлагат слушане и задаване на правилните въпроси.
Носи блейзър от 2010 г и панталон от 2002 г.

# 1 093
  • София
Чудесен тоалет от кралицата, без подплънките. Но пък широкият панталон е много хубав. Харесвам тези сиво-бежови нюанси. И чантата е 😍
Внушавам ли си или косата ѝ е по-тъмна?

Паяците нови ли са?

# 1 094
Страхотни са паяците. Много в стил Максима.

Общи условия

Активация на акаунт