Кралски работи и клюки - март 2024

• 147 409
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 915
Блейк Лайвли се е извинила за поста си:

# 916
Принцесата на Уелс, развълнува света.  За първия час - над 2 млн.харесвания на клипа, до момента 4 млн. Цифрите говорят сами за подкрепата, която получава.  Тя е най-харесваната кралска особа в световен мащаб и е много мило колко хора й оказват подкрепа, и колко хора е докоснала.

*Блейк пак се опитва на чужд гръб пр да прави. Максима и мъж си мълчат с надеждата да мине.  Бъди мъж, застани, пък се извини, уж си крал, уж си баща-  такъв пример ли даваш на децата си - свободно да се подиграват на болен човек?! Пълно разочарование са холандците, за пореден път.

# 917
Уилям не заслужава да живее без двете си любими жени - майка му и съпругата му. За съжаление майка му си отиде твърде рано, силно се надявам, че съпругата му ще си остане с него дълги години и ще се радват на децата си.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 09:35 от Benichka56

# 918
Късмет на Кейт. Красива жена, любяща майка и съпруга. Заслужава да бъде кралица. Пожелавам и го.

# 919
  • Някъде там
Кратка битка и успешно пълно възстановяване ѝ желая. Всяко дете заслужава да порасне отгледано от здрава майка (родители). На нейните деца пожелавам същото. Скоро да остане като лош спомен преживяното.

# 920
  • Разпиляна във въображението

Кураж на Катрин. Донякъде знам през какво преминава.

Истински съм възхитена от Уилям. Едно голяма "Браво" за опората, която е на съпругата си, на децата си, на баща си, на Камила, на кралското семейство. На първо място постави семеството си и след това, след този първи шокиращ период, успя да се върне към задълженията си с достойнство и съпричастност.

# 921
Има много видове от тази гад, които са абсолютно лечими - като тези на матката и дебелото черво. Но да не дава Господ. Хора си живеят след операция и лечение до дълбоки старини и умират от старост. Надявам се Кейт да има късмет и наистина да е превантивна тази терапия, всичко да е изчистено при самата операция.

Предвид операцията, може и на матката да е било.
Това би обяснило и "превантивната" химиотерапия. Действително да е просто за унищожаване на евентуално останали ракови клетки, след отстраняване на тумор.

Каквато и да е тая гад, пожелавам бързо и пълно излекуване, и после - успешно възстановяване.
А медийните лешояди да си държат носовете надалеч!

# 922
Уелс няма да присъстват на службата за Великден в неделя много жалко, но правилно си спестяват още хиляди негативни коментари. А иначе лично на мен много ми се искаше да ги видя. Кураж семейство!

# 923
  • Разпиляна във въображението
Много добре, че няма да присъстват. След като се задоволи любопитството и се знае положението трябва да си гледат здравето. Преди дни се пишеше, че са си създали свой "балон" и в края на деня, когато децата се приберат, са само петимата.

# 924
Едва ли скоро ще видим Кейт на официален ангажимент за съжаление. Тя е силна жена и вероятно не иска да я виждат слаба, да чете коментари колко е отслабнала, колко зле изглежда, да нищят дали е с перуки или не, не е най- доброто за нея. Жълтите медии няма да спрат, те чрез нея трупат трафик и пари.
Ще липсва нейната естественост, красота и топла усмивка.
От вчера не спирам да мисля за това, че за два месеца и Чарлз и Кейт са диагностицирани с рак, това не е вирус. Те са привърженици на здравословния начин на живот, но явно са чувствителни и деликатни хора, трябва да си голям непукист, за да не те сломи стреса през, който минаха  АКС през последните години.

# 925
Изключително достойна и смела жена! Дори и в този тежък момент намери сили да се изправи пред хората. Дано сега им осигурят малко спокойствие! Катрин буди огромно възхищение! Смела, човечна, докосваща!
Уилям- невероятен! Достоен син на майка си!
Дано цялата подкрепа, която получават им вдъхне кураж!

# 926
  • При семейството си
На Уилям му се събра ужасно много. Сили и на него, за да издържи.
Чарлз съобщи, може би, за неговата диагноза, за да отклони малко вниманието от Кейт.
Още веднъж, много сили, кураж, късмет и години занапред на Кейт, Чарлз и близките им хора.

# 927
За съжаление, нещата при Кейт се оказаха наистина не добри. Дано успее бързо да пребори болестта! Няма да ѝ е лесно, но тази диагнозата отдавна не е присъда. Всеки ден хиляди жени по света се сблъскват с нея, борят се и се справят. Пожелавам ѝ сили, кураж и успешно лечение!

# 928
Много сила и на Карол и Майкъл Мидълтън. Отгледали са прекрасен човек и смела личност. Голяма тежест в процеса за оздравяването на Катрин ще падне върху тях.

# 929
  • София
Аз съм в шок от вчера. Първо прочетох новината, след това изгледах и клипа, който сте качили тук. Разплаках се, когато го гледах. Много харесвам тази жена и ми стана толкова мъчно. Искрено, от цялото си сърце й пожелавам да се оправи възможно най-бързо. Иска ми се да напиша и още неща, но някак не успявам. Просто нямам думи и не знам какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт