Кралски работи и клюки - март 2024

• 146 344
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 120
Защо поданиците да плащат, това не го разбирам? Не е по държавна работа, предполагам има застраховка. Няма да остане незабелязано възмущението на народа, сигурна съм.
За Харалд ...
Въоръжените сили на Норвегия съобщават, че разходите за медицинския транспорт на крал Харалд се оценяват на малко над 2 милиона норвежки крони и ще бъдат взети от бюджета за отбрана. 2 000 000 NOR се равнява на: $190 000 USD €175 000 £150 000

# 121
Пореден опит heart_eyes:::Сара,Южени,Джак,Питър,Зара и Майк на Гран при на Бахрейн
Скрит текст:

Скрит текст:

# 122
https://www.youtube.com/watch?v=s-ize5P7ta8&t=31s

Гледам клипче с Максима, сякаш досега си мислех, че има по-различен глас.

# 123
  • Някъде там
Карл Филип и София присъстват на
Vasaloppet

Бутанката на  предсватбените тържества на сина на индийския бизнес магнат Мукеш Амбани, Анант Амбани

Матилде започва четиридневно посещение в Кот д'Ивоар в качеството си на застъпник на ООН за целите на ООН за устойчиво развитие.
Няма снимки все още.

Летисия и Фелипе  поздравяват  с тази снимка Ана Пелетейро, световна бронзова медалистка с втория най-дълъг скок в кариерата ѝ.

# 124
ТРудно ми е да разбера истерията по Катрин и състоянието й. Миналият месец Кенсингтън обявиха, че е имала коремна операция, че се възстановява и че се очаква да се появи след Великден.

Ако не се появи след Великден тогава има основание да се чудят хората къде е. Тук се цитират източници, според които възстановяването щяло да отнеме 1-2 години. Ако е така, то се изисква особена жестокост да се искат снимки и да се пита къде е. Очевидно на легло в дома си.

Няма необходимост от излишно злорадство. Независимо кой кого харесва, нека не забравяме, че преди всичко сме хора. И искрено се надявам никой да не желае нищо друго освен добро здраве и бързо възстановяване на роялите, които боледуват.

# 125
Уилям май изглежда малко по-свеж на последните снимки? Или само през телефона така ми се вижда?
Том Бауър лично го слушах - каза че знае точно какво ѝ е на Катрин, но никога няма да разкаже. Каза че било много сериозно и била много тежка операция, но не било фатално състояние. Каза, че Катрин ще се възстанови.
Толкова. Нито за отстраняване на органи е говорил, нито за диагнози.
Напомням, че операцията на Катрин е била планова, не по спешност.

# 126
  • в сърцето на един мъж...
Уилям май изглежда малко по-свеж на последните снимки? Или само през телефона така ми се вижда?

Да, като че ли малко му се раздигаха облаците над главата!

# 127
Нито за отстраняване на органи е говорил, нито за диагнози.

Не съм казала, че Том Бауър е коментирал диагнозата й и какво са й правили, това е информация на друг източник. Том Бауър е коментирал, че журналистите знаят подробности, но не могат да коментират.

# 128
Много правилно да не се коментира.

# 129
Уилям ми се вижда много отслабнал и тревожен на церемонията Бафта.Явно наистина е тежко състоянието на Кейт. Важното е да се възстанови жената, независимо колко време ще трябва. Откакто си отиде кралицата, колко беди сполетяха семейството...

# 130
  • в сърцето на един мъж...
Нито за отстраняване на органи е говорил, нито за диагнози.

Не съм казала, че Том Бауър е коментирал диагнозата й и какво са й правили, това е информация на друг източник. Том Бауър е коментирал, че журналистите знаят подробности, но не могат да коментират.

Дори медийните лешояди се държат уважително.
Възможно е да не е угрижен само заради Кейт, все пак и баща му е болен, не е едно или две. Отделно те си имат работа, проекти, той има три малки деца, на които да представи нещата по начин, по който да не са зле децата. По такива теми се говори трудно и изисква много сили, за да го направиш правилно.
Вероятно са написали, че отива в почивка, за да не пишат, че отива да придружи краля на процедури. А пък и да отива в почивка, какъв е проблема? Харолд в Малайзия отиде да почива, пък се върна в медицински самолет... Нека не забравяме, че тя е на възраст, не е на 15 и всяко натоварване се отразява. Тя също има здравословни проблеми.

# 131
Всъщност заминаването на кралицата–консорт показва колко много е ценена и обичана от краля на Великобритания, който дори в този тежък момент предпочита да пази силите ѝ и да и даде глътка въздух, за да се възстанови и да продължи да бъде до него и да работи за монархията.
И още нещо, всички от британското кралско семейство отново демонстрират единство и подрепа.

# 132
Някои нямат и толкова.

# 133
13 срещи за два месеца, еми уморително си е.

Някои след един ден за коронация си взеха месец почивка, а са наполовина на годините на Камила.

# 134
  • София
Аз пък си мисля, че за да иде Камила на почивка точно по това време е било обсъждано на много места (нищо чудно и с експерти на правителстото). Току така Камила няма да хукне на някъде си.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 21:38 от дядо хаджия

Общи условия

Активация на акаунт