Кралски работи и клюки - март 2024

• 147 295
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 165
А на последния си ангажимент Уилям изглеждаше значително в по-добро настроение и по-свеж - вероятно Катрин се подобрява, като и баща му. И се оказва, че малките сладкиши обожават и него, не само принцесата:

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 16:36 от bubanka

# 166
Страхотна малка кокетка. Катрин определено има съперник за сърцата на децата. Чудесен Уилям.

# 167
  • Някъде там
Тъжни и  угрижени изглеждат Соня и Хокон.
На Харалд ще бъде поставен постоянен пейсмейкър, който да замени временния.

Матилде издава нещо за себе си в разговорите днес :
Скрит текст:
Белгийската кралица Матилде в Кот д'Ивоар пред логопед в болница: "В миналото аз също бях ортофонист."

На едно момче: "На колко години си? 4 години? О, на 5 години! Една година е голяма разлика."

На момиче, което се страхува: "Разбирам това. Има много хора."

https://twitter.com/WDehandschutter/status/1764647346850197654?s=19

# 168
Хокон не беше ли на ски, докато баща му беше в болница или съм объркала снимките?

# 169
  • Някъде там
Хокон не беше ли на ски, докато баща му беше в болница или съм объркала снимките?
Объркала си се.
На работа в Финсехита бяха.

Престолонаследникът регент Хокон и коронованата принцеса Мете - Марит пристигат във Финсехита, за да участват във "Финсекурсет", който е курсът на Червения кръст за обучение на ръководители на екипи, които ще водят издирвателни операции.

# 170
Баща му докато беше в болница в Малайзия, той беше "на ски" на обучение на Червения кръст за търсене и спасяване при зимни условия...
"Their Royal Highnesses The Crown Prince Regent and The Crown Princess visit the Red Cross course in rescue leadership at Finse, 28–29 February."

Камила е редно да почива и тя малко, на възраст е жената. Ако има хронично заболяване, което изисква периодично балнеолечение и физиотерапия, да ги спре ли, за да получи медал от Бг-мама и да се тръшне и тя на легло? Явно Чарлз не е на смъртен одър, че да се налага присъствието й 24/7... Софи и Едуард ще липсват седмица...

# 171
Бързо оздравяване на норвежкия крал!
Сега видях,че на летище София заради болен пътник е кацнал самолет на („KLM Royal Dutch Airlines”).Дали им нещо общо със семейството на Максима?
Може и думата роял да ме заблуждава.

# 172
  • Някъде там
Бързо оздравяване на норвежкия крал!
Сега видях,че на летище София заради болен пътник е кацнал самолет на („KLM Royal Dutch Airlines”).Дали им нещо общо със семейството на Максима?
Може и думата роял да ме заблуждава.
KLM е най-старата авиокомпания в света. Кралица Вилхемина впечатлена от плановете на компанията да развият авиацията в Холандия, дава на компанията одобрението си и кралското име месец преди първия ѝ търговски полет.

# 173
Майката и сестрата на Камила са страдали от остеопороза. Тя също има някакво костно заболяване.
Заслужила си е поне малка почивка.

# 174
Дали е заслужила, но явно и се налага да си помогне. На възраст е.

# 175
Катрин

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 21:30 от Не се сърди, човече

# 176
Катрин ще се покаже на публиката след Великден. Дали е на крака или не, няма значение. След Великден, ако още я няма, се дължат обяснения на поданиците. Преди това е само желание за клюки.

И аз мисля, че е добре принцесата, просто възстановяването е по-дълго. Ще се появи, надявам се, в прекрасен вид както винаги. Heart

# 177
Не само семейството на Катрин е до нея и Уилям. Цялото кралско семейство е до нея и я подкрепя. И то не за първи път. Не случайло принцесата на Уелс е любимата снаха на краля.

# 178
Голямо дебнене е било!
Радвам се все пак, че я виждаме отново Катрин. Принцесата на сърцата! Heart Eyes

# 179
  • София
Интересно дали пък няма да ни изненада още седващия понеделник в деня на Общността?

Общи условия

Активация на акаунт