Кралски работи и клюки - март 2024

• 147 286
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 180
Браво! Вече може да излиза.  Това е добра новина!!!
Няма да се върне другата седмица. Козаха слен Великден.

Децата излизат във ваканция до април някога. Предполагам след това на офиц.ангажименти.
Интересно дали пък няма да ни изненада още седващия понеделник в деня на Общността?

# 181
US сайта TMZ е публикувал снимките,за сега в UK не са изтипосани т.е.не са организирани от PR-а, както се предположи тук

# 182
Снимките са на агенция Backgrid, които многократно в тази тема бяха обвинени, че срещу заплащане правят ПР снимки.

# 183
  • При семейството си
Ето; не е починала, не е в кома, може би не е  разведена, посетена  даже придружена е от един от най близките си хора.
Може би doing well е истина.

# 184
Backgrid е агенция, която купува снимки. Нямат си техни папараци. Примерно разхождаш се, виждаш Катрин, снимаш я и продаваш снимката на Backgrid.
Или си ходиш с твой личен фотограф, снима те от хубавата ти страна и продава одобрените снимки на Backgrid.
Такива снимки отдалеч както сега на Катрин е ясно че не са самоинициатива. Личи си, че не знаят че ги снимат. Също - има една снимка реално, не 10 от различни ъгли...

# 185
Аз мисля че папараци снимат и  продават снимките,  и те ядат. А кой има смелост да публикува е отделно. В инстаграм са изтрити ,, авторът е поменал, че е помолен.
 Веднага не се хареса видът и, все пак е хваната  неочаквано и  вместо успокоение, заради спекулациите ,пак недоволство.  Като пумпал да се върти да угажда ,няма да може да угоди.

# 186
Папараците и медиите все едно се връщат през 2007 ма, когато преследваха като обезумели Кейт - гонения с коли, преследвания по улици. 2024 е спане на палатки пред болници, причаквания за снимка.

# 187
Принцесата не изглежда отслабнала в лицето, нали? На мен поне така ми се струва и това ми е достатъчно.

# 188
Today, Kate was photographed for the first time, in new paparazzi pictures taken by Backgrid (and published on TMZ); T&C understands the photos were not authorized.

Днес Кейт беше снимана за първи път в нови папарашки снимки, направени от Backgrid (и публикувани в TMZ);  T&C разбира, че снимките не са били разрешени.

# 189
Току що публикуваха, че Меган ще е част от панел на някаква конференция.
Breaking Barriers, Shaping Narratives: How Women Lead On and Off the Screen
https://www.sxsw.com/

# 190
Дейлито са заключили коментарите под статията за снимките, много странно. Другите статии могат да се коментират, а тази не.🤔

# 191
  • Down south
Принцеса Кейт явно се възстановява добре.
Хубаво е, че споделихте снимките.
Дано скоро я видим в добро здраве и пълен блясък.

Общо взето, заради "Перлата в корона" - принцеса Катрин, кралица Максима и кралица Летисия следя темата.

# 192
# 193
  • Разпиляна във въображението
И все пак не ми изглеждат много в настроение.

# 194
По повод кралските заболявания и обявяването им, попаднах на тази статия.
https://www.nickiswift.com/1524560/health-issues-royal-family-tr … aYEy0c2RM28LociAk
Интересна е, направи ми впечатление едно изречение за принцеса Маргарет от книгата на Андрю Мортън за Елизабет и Маргарет " „Нека си признаем, принцеса Маргарет беше депресиран човек и в кралското семейство не е позволено да бъдете депресирани“
Вчера четох статия в стила на "Чарлз ще се откаже от трона в полза на Уилям" и ми направиха впечатление коментарите под нея. Огромна част от коментиращите употребяваха израза "фирмата". Фирмата това, фирмата онова, явно много хора ги възприемат по-скоро като бизнес организация.

Общи условия

Активация на акаунт