Кралски работи и клюки - март 2024

• 147 288
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 195
Не знам как от онова размазано и не на фокус нещо докараха последната "снимка", но добре, че Кейт явно е на крака и страховитите сценарии изглежда са наистина само сценарии.

# 196
На мен тази жена не ми прилича на Катрин.
Всъщност прилича, но не ми се струва, че е самата Кейт.

# 197
На мен тази жена не ми прилича на Катрин.
Всъщност прилича, но не ми се струва, че е самата Кейт.
Може би, защото това което е качено, не е оригиналът на "изчистената" версия на снимката.

# 198
  • София
Много ясно си личи, че снимката е променяна
тук се вижда оригиналната снимка/просто може да се отвори линка и да се види-той за това е й сложен/

https://www.instagram.com/p/C4G6h0NIw5r/?hl=bg&img_index=4

# 199
тук се вижда оригиналната снимка/просто може да се отвори линка и да се види-той за това е й сложен/

То от километри си личи, че снимката е изчиствана, защото е снимано много отдалече.
Катрин има бенка на лицето, която на изчистената снимка не се вижда. Просто като са махали шума от снимката са изчистили и бенката...

# 200
Не знам какво са правили, но за мен тази жена от снимката не е Катрин.

# 201
А коя е според теб?

# 202
  • София
Може да е двойник на Катрин, за да отговорят на очакванията в чуждестранните форуми. А истинската Катрин още се възстановява след побой от Уилям, липосукция и нов бюст за успокоение.

# 203
Е откъде да знам коя е. За пръв път я виждам.
Но на Катрин сме гледали хиляди снимки и според мен това не е тя просто.
Едва ли само в бг мама се питаме какво се случва с Катрин, че лично за нас да са я пуснали тая снимка да си чешем езиците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
Катрин е. Това не е "Мисия Лондон".

# 205
  • София

То от километри си личи, че снимката е изчиствана, защото е снимано много отдалече.
Катрин има бенка на лицето, която на изчистената снимка не се вижда. Просто като са махали шума от снимката са изчистили и бенката...
Точно за това и го написах...изгрежда навсякъде се търси конспирация тук

# 206
  • София
Снимката е увеличена и оцветена, естествено, че изглежда странно и не прилича на Катрин.
Но си е тя. Направили са я и леко усмихната, а на оригиналната снимка беше по-скоро в неутрална позиция устата и, д ане кажа, леко вкисната. 
Още малко и за рептилии ще започне да се говори...

"Фирмата" го употребяват "инспирирани" от сериала Короната, след него стана модерно да се употребява израза.

# 207
Разбира се, че е това е Кейт.
Изглежда само по-уморена. Радвам се, че е вече по-добре.
Дано скоро да започне да се появява и на събития!

# 208
Как според вас изглежда човек преживял тежка коремна операция, изискваща 14 нощувки в болница? Отслабнал, изпит. Ако я боли, няма да тръгне да се смее и хили в колата. Обикновено тя шофира децата, сега се вози, явно възстановяването не е напреднало чак толкова.

то наистина Катрин се превърна в най-популярният човек на планетата, всеки я търси и пита постоянно за нея - независимо дали я харесва или не. Пишат се едни теории - в туитър имаше теории, че това било робот или кукла или пък Пипа.

Явно сега благодарение на интернет светът се интересува от британското кралско семейство повече от всякога Simple Smile Докато при Елизабет и Даяна е имало вестници и репортажи по телевизията, сега за Катрин са стотици статии  дневно и десетки хиляди коментари под статиите, в социалните мрежи.

# 209
И Карол не е истинската Карол, и колата, която Карол- менте шофира не е Ауди, и дори въобще автомобил не е, а е менте- файтон от Али- то.
Стискаме ли си ръцете?

Общи условия

Активация на акаунт