Кралски работи и клюки - март 2024

• 147 323
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 210
Е откъде да знам коя е. За пръв път я виждам.
Но на Катрин сме гледали хиляди снимки и според мен това не е тя просто.
Едва ли само в бг мама се питаме какво се случва с Катрин, че лично за нас да са я пуснали тая снимка да си чешем езиците Stuck Out Tongue Winking Eye
Доста са хората, които коментират, че това не е Катрин, не си само ти. Както и, че снимката е направена на територията на Уиндзор и там папарак няма как да попадне. Други казват, че това е Пипа, но на мен никак не ми прилича на нея. Снимката е толкова лоша, че трябва въображение да се познае кой е.  Надявам се да съм качила правилния линк.
https://www.instagram.com/p/C4GtC_kBQ1i/?hl=bg

# 211
не се отваря линка, пробвай пак

Това, че колата е на територията на Уинзор, не значи, че и папаракът е там. Снимката е с ужасно качество, кой знае колко далече е бил папарака и какъв зуум е използвал, за да може снимка от 2024 да прилича на снимка правена с онези телефони с първите камери.

# 212
  • София
Аз пък четох, че се снима играле филм за принцеса Катрин и че Мегън е наета да играе ролята. Това всъщност е снимка от филма. Stuck Out Tongue

# 213
Шегата настрана, абсолютно ужасно е медиите да не оставят жената да се възстановява на спокойствие, а хората да питат защо не изглеждала свежа, защо била тъжна, не приличала на себе си, защото не била усмихната.
И принцесите са тъжни и боледуват.

Обаче всичко, до което се докоснат, се разпродава моментално. Кралското вариате в края на годината е разпродадено за под час, от момента в който са пуснали билетите. Парадът тази година ще е под ръководството на Принцесата. Голяма чест!

# 214
  • София
Стига вече с Катрин!

Разкажете повече за конференцията, на Кото ще присъства Мегън. За какво е, Арчуел ли я организира или Мегън е гост?

# 215
Катрин е това, но съм сигурна, че снимката е в отговор на спекулациите,  които се вихрят. Това е профила в Инстаграм в която са коментарите под въпросната снимка - royalfashionpolice

# 216
  • София
Стига вече с Катрин!

Разкажете повече за конференцията, на Кото ще присъства Мегън. За какво е, Арчуел ли я организира или Мегън е гост?
ооооо почакайте малко- ще се напише поне на 3 страници....
И сама ще си повика папараците да я снимат- няма страшно

Мен пък Меган Маркъм хич не ме интересува, тя не е работещ рояр, че и роял не е !!!!

# 217
  • Някъде там
Хокон се срещна с украински войници по време на обучението им с Heimevernet. Курсът продължава четири седмици, преди войниците да се върнат в Украйна.

Матилде днес на посещение в училище

Симпатична  нова рокля

# 218
И Карол не е истинската Карол, и колата, която Карол- менте шофира не е Ауди, и дори въобще автомобил не е, а е менте- файтон от Али- то.
Стискаме ли си ръцете?
Аз щях  да набедя изкуствения интелект, но той ги прави по - изчистени.  Помня, че  снимките от Франция на Катрин бяха направени от няколко километра и то със задоволително качество. Тук то е  толкова лошо, че при съвременните технологии кой знае от какво разстояние  е снимано. Каръл се вижда добре, към  Катрин папараците са проявили някаква форма на уважение, в нейната част снимката е доста мътна.

# 219
Скрит текст:
Хокон се срещна с украински войници по време на обучението им с Heimevernet. Курсът продължава четири седмици, преди войниците да се върнат в Украйна.

Матилде днес на посещение в училище

Симпатична  нова рокля

Тази рокля щеше да ми хареса повече с един хубав сандал, дори и нисък. Чантичката е хубава, аз обичам плетени.
Хокон изглежда добре в униформа Sunglasses

# 220

Хокон изглежда добре в униформа Sunglasses
Хокон винаги изглежда добре, висок, строен, хубавец.

# 221
Съгласна съм. Даже изглежда по- добре (и в по- добра форма) и от самите войници Blush

# 222
Има нещо много сърдечно и майчинско в Матилде. За съжаление високият и ръст вече се отразява на стойката.  На местните дечица явно им се вижда като богиня, много е  сладко  как  плахо  я попипва по бялата кожа и русата коса момиченцето.

# 223
  • София
Кралят проведе лична аудиенция с Джеръми Хънт в Бъкингамския дворец.

Кралят продължава да изпълнява конституционните си задължения, докато се лекува. Традиция е министърът на финансите да се среща с монарха, обикновено ден преди икономическият план на правителството да бъде представен пред Камарата на общините.

Принцесата, придружена от майка си, беше много хубава гледка.
Радвам се, че се възстановява и близките ѝ са до нея.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 19:50 от Eiger

# 224
  • Някъде там
Съгласна за Хокон, но дори и с усмивка изглежда загрижен.
Имало е пресконференция и е отговорил на въпроси за Харалд.
Като пишат какво е казал ще го сложа.
Онзи ден пак отговориха на въпроси докато бяха на работа.

Много отдавна не съм виждала Джейсун в различна от традиционна дреха.
На сватбата в Индия.
Много е хубава, обаче той изглежда много слаб в тези дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт