Кралски работи и клюки - март 2024

• 147 336
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 225
По повод снимките:Това пишат в Брит.медии
Снимките бяха публикувани от американския клюкарски уебсайт TMZ, но не и в Обединеното кралство, след като дворецът Кенсингтън призова тя да може да се възстанови насаме.

Много мила жена е Матилде и бутанката ми харесва,а мъж ѝ сякаш е отслабнал, дано не е болен.

# 226
Не съм мислела, че някога ще го кажа, но Чарлз, откакто стана крал, взе да ми харесва. Особено последните месеци. Много спокойно, отговорно и достойно поведение, въпреки всички беди, които му се струпаха на главата.
И Елизабет ми беше станала симпатична в последните ѝ десетилетия, една такава блага и мила баба, сега и той.

# 227
  • София
Птичке, и на мен ми харесва поведението на Бъкингам и в частност - Чарлз. Добре работи и комуникира с обществото, намерил е баланса. А не е, като да съм му фен, даже изобщо.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 15:19 от Не се сърди, човече

# 228
Бутанецът не беше ли отслабнал мноооого след прекаран ковид? Жена му е като кукличка.
Дано е добре Харалд.

# 229
  • Някъде там
Бутанецът не беше ли отслабнал мноооого след прекаран ковид? Жена му е като кукличка.
Дано е добре Харалд.
Джейсун дори след скорошното трето раждане изглежда превъзходно.
Имаше един период в който изглеждаше плашещо и все едно не е той, но се пооправи. Сега сякаш пак е много отслабнал.
Поне на мен така ми се струва.

Хокон каза, че Ингрид си е била в почивка не се е прибрала специално.
И че доктора на Харалд е разрешил да пътува до Малайзия.
На посещение в библиотека е и там е отговорил на въпросите които са искали да го питат журналистите.

# 230
Херцогът и херцогинята на Единбург посещават аматьорския боксов клуб „The Right Stuff“ в Стафорд днес

# 231
  • Някъде там
Летисия председателства събитието за световния ден на редките болести в Севиля, организирано от FEDER_ONG г.за да  насърчи научните изследвания, ранната диагностика и терапевтичното лечение на тези патологии.
И Летисия  не пропусна да отрази деня на редките болести.
Чусесно изглежда.

# 232
Което е хубаво, си е  хубаво...

# 233
  • София
Харесва ми роклята на Летисия....но може би без коланчето

# 234
The Ministry of Defence confirmed that Kate Middleton will be present at the parade on Saturday, June 8 at Horse Guards Parade in Westminster.

Министерството на отбраната потвърди, че Кейт Мидълтън ще присъства на парада Trooping the Colour в събота, 8 юни на парада на конната гвардия в Уестминстър.

От Кенсингтън още не са потвърдили.

# 235
То остава и през юни да отсъства и съвсем подозрително ще стане.

# 236
Нали бяха казали след Великден?

# 237
Предполага се че след Великден, както казаха от Кенсингтън.Мин.на отбраната си казва в неговата компетентност,те не могат да кажат за другите събития към които нямат отношение

# 238
Юни е след 31 март 2024  - Великден за католици и протестанти. Министерството на отбраната просто си актуализира календара явно.

# 239
  • София
Много хубави Летисия, с новата прическа и бутанската кралица.
Матилде също е свежарка.
На мен ми харесва с колана, но трябваше да е син Sad

Общи условия

Активация на акаунт