Кралски работи и клюки - март 2024

• 147 358
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде там
Явно колана си върви с роклята. Винаги така я носи. Максима и тя има една подобна. И двете много ги харесвам.

Тя днес на посещение на индустриалния парк и кампуса Brightlands Chemelot
Гелийн. След обяснение за устойчивото и кръгово производство и развитието около кръговата химия, ще посети пилотния завод в кампуса.

Абдула и Рания продължават с обиколките на страната по случай юбилея.
В Ирбид днес

Много мили снимки с децата.

Бутанеца днес е наградил бащата на  Джетсун с червен шал за заслуги в авиацията.
Скрит текст:
Негово Величество кралят връчи червен шал на
Яб Дхондуп Гялтшен, баща на Нейно Величество
Гялтсуен , днес.
Сега главен пилот в Drukair, Яб Дашо
Дхондуп Гялтшен служи в националната авиокомпания в продължение на 35 години и е ръководител на множество навременни инициативи за развитие на авиационната индустрия на Бутан.
Яб Дашо Дхондуп Гялтшен също така ръководи преобразуването на летище Паро, което получи широка оценка от световната туристическа индустрия.
Младолик и симпатичен ми изглежда баща ѝ

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 20:30 от daviz

# 241
Матилде

От "Hola" публикуваха на сайта си новината, че Белен Корсини вчера е родила момче на име Карлос.

# 242
  • София
Честото на графовете Осорно. Малко съм разочарована от избора на име - и на дядо и на тако

И другата нова майка, Алесандра де Осма, много весел пролетен тоалет

# 243
Искаш да кажеш, че тази жена е родила преди по-малко от месец? Направо какви жени има,депресират ме::confused
Поздравления и за новата мама и бебче!

Още малко от Максима,не съм виждала тези обеци,а за косата съм безмлъвна:stuck_out_tongue_winking_eye:
Скрит текст:

Скрит текст:

Мегън,дай насам някое меме от онзи инста профил на сестрите Йорк и майка им да се посмеем.Аз ги харесвам,но се обличат потресаващо и трите.

# 244
  • Някъде там
Честито на Белен и Карлос.
Те още като казаха пола така пишеше, че ще е Карлос.
Мързелива работа.😉
Разкошна Алесандра. Красота от където и да я погледнеш. И тоалет и тя самата.
Футболистката Матилде

https://twitter.com/WDehandschutter/status/1765060662102012219?s=19
Много весели клипчета как танцува и играе футбол.

Пълнят ми душата Абдула и Рания как гушкат и целуват дечицата.

# 245
The Ministry of Defence confirmed that Kate Middleton will be present at the parade on Saturday, June 8 at Horse Guards Parade in Westminster.

Министерството на отбраната потвърди, че Кейт Мидълтън ще присъства на парада Trooping the Colour в събота, 8 юни на парада на конната гвардия в Уестминстър.

От Кенсингтън още не са потвърдили.

От кой сайт в взето това съобщение? Много е странно, меко казано странно, да я наричат Кейт Мидълтън. 🤔

# 246
От тук
Скрит текст:

# 247
  • При семейството си
The Ministry of Defence confirmed that Kate Middleton will be present at the parade on Saturday, June 8 at Horse Guards Parade in Westminster.

Министерството на отбраната потвърди, че Кейт Мидълтън ще присъства на парада Trooping the Colour в събота, 8 юни на парада на конната гвардия в Уестминстър.

От Кенсингтън още не са потвърдили.

От кой сайт в взето това съобщение? Много е странно, меко казано странно, да я наричат Кейт Мидълтън. 🤔
Може би също оттук:
https://kbp.army.mod.uk/colonelsreview/index.htm

# 248
Никой(особено аз)не е(не съм) казал/а,че това ще е първият и ангажимент след операцията, просто е първият потвърден(но не още от Кенсингтън)
В статията пише Кейт и аз го копнах тук и за това превода е също Кейт.
Мин.на отбраната дават на заден:
Армията се оттегли от твърденията, че принцесата на Уелс ще присъства на юнския Trooping the Color, след като обвиненията, че длъжностни лица са „хвърлили оръжието“, без да се консултират с двореца.
В рамките на няколко минути след пускането на билетите в продажба имаше предупреждения, че МО може да е „прескочило на оръжието“.

Източници от двореца Кенсингтън изясниха, че „не са били консултирани“ относно съобщението на Министерството на отбраната и казаха, че всяко потвърдено присъствие на принцесата ще бъде направено „само“ от тях.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 23:22 от Evil woman

# 249
Какво е това Министерство, което на своя глава обявява кой и къде ще присъства? Явно институциите и Кенсингтън трябва да подобрят комуникацията помежду си, защото това е голям гаф. Иначе и BBC са сложили новината.

https://www.bbc.com/news/uk-68480184?fbclid=PAAaa8Bu6OEsiCN92HbQ … nGlL4cYlARdZyCBGE

# 250
  • София
Уникален етно тоалет на Рания, за пореден път. Heart Eyes
Подобните рокли на Летисия и Максима също са супер.
За Матилде - не от мен този път.
Еее, честито да е новото бебе Алба. Не може без поне един Карлос във всяко поколение, как...Joy

# 251
  • София
Попаднах на два колажа на снимки на Даяна и Уилям, съпоставени в различни моменти:

Доста прилича на майка си.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 13:45 от Не се сърди, човече

# 252
Снощи вуйчото на Катрин все пак е влязал в Биг брадър. Доста ласкаво е говорил за Катрин и за британското кралско семейство.

# 253
  • При семейството си
Най-вероятно отдавна, предварително е било планирано Кейт да присъства на този парад (или каквото се води). Министерството пуска билетите с първоначалната информация и това се приема (по-скоро интерпретира) за потвърждение от тяхна страна, че Кейт ще присъства.
Все повече адмирирам “информационното затъмнение” от страна на Кенсингтън. Казаха от самото начало, че ще дават само важни ъпдейти, дано да няма такива, поради влошено състояние, спазват си думата.

# 254
  • София
Фреди и Мери са посетили Roskilde Cathedral.
Това е  е най-важната църква в Дания. Официалната кралска погребална църква на датските монарси и обект на световното наследство на ЮНЕСКО.

Общи условия

Активация на акаунт