Кралски работи и клюки - март 2024

• 148 334
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 540
  • Някъде там
Максима е на националната конференция за кръговата икономика и изнася реч за значението на прехода от линейна към кръгова икономика. Годишната конференция прави видим напредъка в кръговата икономика.

Алберт става на 66 години.

Има тържество в двореца. Но още са само клипове.
Шарлийн излежда с много хубава рокля.

# 541
  • Разпиляна във въображението
Уилям с кош

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 15:33 от Не се сърди, човече

# 542
Как успява да върви с тези широки/големи обувки?

Големи свежари са - Принцеса Беатрис, Едоардо Мапели Моци, Майк и Зара Тиндал присъстват на фестивала в Челтнъм 2024

Много са сладки всички, чудесно е че всички зетьове успешно се вписаха в семейството и изглеждат близки и задружни. Майк, Моци, и мъжа на Южени, въпреки че виждаме само снимки, езика на тялото е достатъчно красноречив, личи че си общуват не само по официални поводи.
Особено Майк, който не е аристократ, явно е приеман радушно от всички.

# 543
Всъщност големите агенции са решили да са малко по-предпазливи в ситуацията.

# 544
Семейство Уелс не се издържат от данъкоплатците. Това сме го говорили около един милион пъти.
Уелс, вече, се издържат от Корнуол. Чарлс им остави невероятно развито и на печалба имущество. Те са милионери и съм сигурна,  че ако ги попитам биха желали да си харчат парите като У и К, а не като принц и принцеса. Да не говорим, че са наследници на Чарлс, както той наследи кралицата.
Не са приритали за тия под 2£ на човек от населението, Катрин само тоалетите не може да си покрие с тази велика издръжка.

# 545
Тя не длъжна да дава оригинала, нито пък те да го искат. Май всички забравят, че тази снимка е семейна качена в техния си профил. Всичко в тази измислена драма стана прекалено. Минаха се всякакви граници и здрав разум.

# 546
Аз пък мисля,че след като от КС подават толкова оскъдна и противоречива информация,трябва да приемат и безбройните спекулации и конспиративни теории,които ще се появяват тепърва.Никой не може да се сърди на другия.

# 547

Големи свежари са - Принцеса Беатрис, Едоардо Мапели Моци, Майк и Зара Тиндал присъстват на фестивала в Челтнъм 2024

Страхотни са! На Моци много му отива да се конти така.

По спомен братовчедите Уилям, Зара, Беа, Юджени живеят всички близо един до друг в Уинзор. Супер е, че децата им израстват заедно и си личи колко близки са.

Мъжът на Южени май вече не е в Португалия? тя си живее в Англия, защото постоянно има нейни снимки от Англия, където учат и децата й. Наскоро участваше в един подкаст, където разказваше как си поръчвала доставка на храна до портите на двореца и ходила по халат, за да си я вземе. Много похвали и образованието, което е получила като малка (двете с Катрин са учили в Marlborough College, но различни години) и как за нея е важно децата й да имат английско образование по техен образец.

# 548
А къде са казали, че се сърдят,кога са се оплаквали ? Ето даже Уилям се пошегува днес, че съпругата му Кейт „е артистичната“, докато беше в Onside Youth Zone и се затрудняваше да украси курабийки, също каза че и децата им са по-креативни.Призова и подрастващите да използват по-малко телефони.

# 549
Много готин Уилям от днес! И е показал добро настроение! Страхотен! И братовчедите му ми харесват много от днес. Heart Eyes

# 550
Това е привилегията на богатите и аристократите, че могат да си позволят много качествено образование, което си има цена, но такъв е живота. Да са и живи и здрави децата на Южени, тя ми е много симпатична. Второто и дете не е ли още много малко за училище?

# 551
  • Някъде там
Лети каква е пролетна днес Heart Eyes Но мнгого ми харесва в розовото. А Мете ми е абсолютна сладуранка.
И обиците са по твой вкус малки. 😉

Максима да ти напомня нещо ?

Много хубави снимки от Монако.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 19:03 от daviz

# 552
Ооо да, напомня ми на едно друга прекрасна роялка Hug

# 553
  • София
Как успява да върви с тези широки/големи обувки?

Да и на мен ми харесват. Личи си, че са в много добри отношения по между си. И, Уелс са в добри отношения  с Тиндъл. Четох, че Майк Тиндъл преди да влезе в Сървайвър, е ходил лично да получи одобрението от Чарлз и Уилям. По принцип не е длъжен за го прави, но го е направил от уважение. Много хубаво семейство са със Зара.

# 554
Много хубава Максима. Роклята на Шарлийн ми харесва, като модел, но не и цвета.

Общи условия

Активация на акаунт