Кралски работи и клюки - март 2024

• 148 322
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 675
  • Някъде там
Чудесна инициатива на датските футболни клубове сред които и клуба  на Винсент и Джоузефин. И двамата тренират футбол.
Много добре правят че включват и децата в такива важни инициативи.
Скрит текст:

"В петък националната кампания "Петък с футболни фланелки" в цялата страна беше отбелязана в полза на Фондацията за борба с рака при децата и "ХИК" не беше изключение. Футболни фланелки от всички краища на света можеха да се намерят сред служителите, треньорите и играчите, а сред тях момчетата таланти U13 положиха допълнителни усилия, за да привлекат вниманието към борбата с детския рак като играха благотворителен мач в подкрепа.

И една снимка от 18 ноември миналата година която сега излиза заедно с информацията за тренировките на близнаците.
Фредерик Мери и Винсент на мач на Джоузефин.

# 676
  • Разпиляна във въображението
В Туитър сега подхванаха и Чарлз. Дано всичко е добре.

Прочетох, че разходката на Уелс била на около пет минути от дома им. Малка, но важна. Жива е, ходи, възстановява се, с Уилям е.

# 677
Хубавец е Фелипе, висок, строен. На мен с брада ми харесва повече. Млад е още, но явно гена му е такъв, рано е побелял.

# 678
Не съм ставала свидетел досега на по-голяма врене на носовете в чуждата паничка от изчезването на Катрин. Сигурно съм позабравила вече сватбите и бебетата. Grinning

# 679
Летисия участва в церемонията по връчване на помощ от фондация "Mutua Madrileña" на 34-те проекта за социални действия на организации с нестопанска цел, които се фокусират върху областите на уврежданията, трудовата интеграция на млади хора в риск от изключване и борбата срещу насилието, основано на пола, наред с други.

Сакото е изработено от Асоциацията за превенция, реинтеграция и грижа за проституиращи жени (APRAMP).
Снимки от посещението ѝ в асоциацията през януари тази година когато е видяла и харесала сакото.
Скрит текст:

# 680
Много хубав цвят е сакото и много отива на брюнетки 👍

# 681
  • София
Фелипе е посетил изненадващо Леонор и състудентите ѝ

https://www.hola.com/realeza/casa_espanola/galeria/2024031825108 … r-san-gregorio/3/

# 682
Опитах се да разгледам менюто на кадетите. Пържени риба или морски дарове, супа или пюре (?) и крушка.
Хм, не знам стига ли им на момчетата? Девойките са ясни 😃

# 683
Опитах се да разгледам менюто на кадетите. Пържени риба или морски дарове, супа или пюре (?) и крушка.
Хм, не знам стига ли им на момчетата? Девойките са ясни 😃

Супа, хляб, паеля - порциите изглеждат нормални.

# 684
Леонор още ли се мъчи с това военно обучение? Горката, не и е лесно на бъдещата кралица.

# 685
Какво толкова мъчително има в обучението? Не е единствената, а и винаги може да се откаже от него.

# 686
  • Някъде там
Три години е обучението, Меган.
Много ми харесва Летисия така.
Фелипе и Леонор ♥️

Виктория е на посещение в Бангладеш.

# 687
Какво толкова мъчително има в обучението? Не е единствената, а и винаги може да се откаже от него.
Нищо, колко му е да тичаш с оръжие и екипировка, да сглобяваш и разглобяваш оръжие, да се учиш да копаеш окопи, нищо работа. Няма как да се откаже, все пак един ден ще е кралица.

# 688
Физически натоварвания, на които се подлагат стотици други, заедно с нея. Ще е кралица и пълководец, но реално никой не очаква да се накичи в пълно бойно снаряжение и да поведе армията. Нека сме реалисти. Виждала ли си баща й на бойното поле?

# 689
И дано не видим никой от тях на бойното поле.
От всички познати ни рояли само старото поколение е воювало. А от по-младите май само Андрю и Хари са били там.

Общи условия

Активация на акаунт