Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 256
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 110
Ре, идеално ми е пловдивското, но няма полети, много е зле положението.
В момента от него мога да стигна само до Лондон, Манчестър и Белфаст. Тъкмо гледах разписанието - в следващите шест дни има 10 заминаващи полета общо.
Имаше полет за Меминген, спряха го. Този до Истанбул приключи скорострелно, успях само веднъж да се възползвам от него. Периодично спрягат Милано, но нищо не се случва по въпроса. Миналото лято бяха пуснали чартъри до Турция, това пак ще има, живот и здраве. За там като резервирахме пак бяхме ограничени в избора си заради полетите. Скоро четох, че българи в Испания направили подписка за разкриване на линии, даже бяха заявили готовност да участват финансово във фонда за развитие на летището (и такова чудо има, участват разни общини в региона, които не си плащат вноските Joy)
Абе, смотана работа.

# 1 111
  • София
Не е зле да се развива летището. Все пак е по-близо до ски курортите. Според мен, не се инвестира в популяризирането на спа и исторически туризъм, залага се на морския. А това е тъпо, защото нито плажовете ни са уау, нито комплексите. Единствено евтиното пиене, наркотици и жени привлича определен кръг чужденци.

# 1 112
Добро утро!
   Не е в най-прекрасната чаша, но нямам друго в телефона.Заповядайте!
  Вече съм позиционирана в щерката, те заминаха малко за уикенда.Да видим как ще се огледаме с принцесата.Стискайте ми палци!За пръв път ни я оставят , като тях ги няма в града.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 08:00 от марулета

# 1 113
  • sf
Добро утро! Кацнах на работа, добре че съм до 12ч.

# 1 114
Добро утро!
Днешният ден е избран от BeautifulM. За сводката, при нас е слънчево, леката мъгла вече се вдигна.
Ще закарам детето на английски, след това пазаруване, че хладилникът ми е бяла тишина. Не съм решила какво ще готвя още.

# 1 115
  • Пловдив
Добро!
Пия кафе в колата...пътуваме към гръцко за уикенда ний  Simple Smile
До скоро!

# 1 116
  • София
Мисте, весело изкарване и да покажеш снимки после. Предварително евхаристо.

Пия кафе на дивана. Що-годе всички са здрави. Най-накрая. Довечера ще гледаме мача на отбора на щерката, тя като зрител. Треньорката говори с нея няколко пъти да не се притеснява, да се възстанови, да почине, какво точно ѝ е. Ами приятно ми стана. От предния отбор изобщо не им пукаше за по-голямата част от децата, само за няколко богоизбрани. Още си спомням как игра на антибиотик на едни финали, спираше да кашля по минута, а после две-три от децата си позволиха (и им позволиха, де) да ѝ държат сметка защо не е играла на сто процента на един мач. Тя така се ядоса (за себе си да не говорим, идваше ми да се ритна,  че изобщо я пуснах), че на следващите два мача ги изяде на терена и взе индивидуална награда. Кашляйки. Но от тогава още нещо се счупи в нея към този отбор.

# 1 117
Мисти, за карнавала ли идвате?
Лудница е при нас навсякъде в целия град. Днес е карнавала на дребосъците и нощния карнавал на големите. Утре ще е големия карнавал. Затворени са централни улици и е кошмар да стигнеш от точка А до точка В. Пълно е навсякъде с туристи, на всяка керемида се продават карнавални костюми и се лее алкохол като за последно. Ако не живеех и работех в центъра нямаше и да помисля да идвам насам тези три дена 🫣

# 1 118
  • Пловдив
Сиско, да Simple Smile Уж...ама за разходка и хапване. С кумовете се наговорихме...
Какъв празник е точно? Или просто карнавал?

Бърд, ще снимам Wink

# 1 119
Бър, много е добре това за настоящата ви треньорка. Точно треньорите са голяма част от причините за настоящата травма на номер 2. Не може 8-9 месеца след операция да оставиш играч да е титуляр на най-тежката позиция и то за пълни мачове, без никаква смяна. Толкова време да не обучиш поне двама от отбора за тая позиция, да поемат чат от тежестта. А има играчи, поне по десетина седят на пейката всеки път - с данни, с желание, с мотивация. Прекалено бързо го пуснаха на пълно натоварване и резултатите не закъсняха. Както и да е, гледаме напред.

# 1 120
Мисти, приятно изкарване.
Тук е слънчево и няма вятър. Жива да не бях!

# 1 121
  • София
Здравейте!

Мисте, приятно да ви е!

Бър, домъчня ми за малкото Бърче как е играло с кашлица и накрая били недоволни кретените. Но много й се зарадвах, че това я е нахъсани и после им е натрила носовете. Само така! Браво! Да минава бързо трае не ата пожелавам и още много успехи натам! И все свестни треньори да има вече!

Мьос, с теб сме писали едновременно и сега те прочетох. В потрес съм! Мислех, че треньорите влагат мисъл , наясно са с травматизма и мерките покрай него,  а то се оказва брутално грозна картинката. Да се възстановява бързо детето и да случи на читави треньори вече!

# 1 122
Разбира се, че са наясно. Лично сме говорили няколко пъти, бяха напълно в течение на целия процес по лечение и рехабилитация. Но водещото им е отбора, класирането, квалификациите, точките. Не детето. На 17-18 играчите им са малки мъже, супер пренавити, много адреналин и тестостерон, много мускул, малко акъл. Идеално за треньорите. Юруш и туйто. Ще се справиш, ти си мъж. А то играе на максимум, щастливо че е титуляр, че вкарва голове, че отбора върви напред, че гаджето му се усмихва от трибуните. Ама че мама и тати треперят, голям праз. Лекарят казал да внимава и полека да натоварва... к'во разбира пък той.

# 1 123
  • София
Разбирам го детето, но.... в някакъв момент и той трябва да разбере. Не е проблем на неговите години реконструкцията, но на 50-60, ще му се обаждат болежките. И аз си мислех, че все ще съм млада и здрава.

# 1 124
Добро утро!
Марулче, всичко ще е наред! Ще се забавлявате с принцесата. Е накрая на деня ще сте изморени най-вероятно, но доволни.
При нас грее слънце, птички пеят - прекрасен пролетен ден!
Мисти, хубаво да си изкарате!
Бър, добре, че тази треньорка е адекватна.
Малкият известно време тренира баскетбол, не блестяха като отбор, за мен беше важно да спортува, да се движи, да излиза и контактува с деца. В осми клас изведнъж се отказа - и не само той. Така и не разбрах какво точно стана, че когато реши мълчи като партизанин, но не беше само той - повече от половината деца се отказаха. Смърмори ми че не харесва треньора и толкова.
Ставам да пускам пералнята, после не знам какво ще подхващам. Мислех да разглобявам старият гардероб, но преди това да поръчам новия, а то засада - временно изчерпан, уж до 21 март. После пак ще е наличен. Промоцията е до 28.
Мьос, прегръдки! Треньорите ви са за бой!

Общи условия

Активация на акаунт