Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 245
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 095
  • тук и там
Да е жив и здрав, Шефчето! Да расте палав, усминхат и щастлив!Не успях да го видя , но пък тортата е супер!
При нас вали на почивки. Голям дъжд пра по едно време, спря, сега като гледам пак ще почва.
Лайла, погледни го от добрата страна-така оперделено спестявяте. Ние като ходи в големи вериги, и все купуваме повече и излишни неща, чак ме е яд-това видиш, онова на промоция и се презапасяваме. И за съжаление, случва се да изхвърляме храна все още.

# 1 096
  • France
Донс, колко му е да изпием едно кафе. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 097
  • София
Рен, да е здрав и щастлив Шефчето! 🎈🎁🌷 Не го видях, но си знам, че е чуден!

Ох, Донси, прочетох, че баща ти те е заплашвал с интернЕт когато не слушаш. 😀

# 1 098
И аз интернет причетох, Панди, та се връщах да гледам пак Sweat Smile

Кайсия, днес минах в района на хотел Будапеща. Тротоарите са ок, няма да е проблем да се дотъркалят куфарите до автогарата, но като за с куфари си е разходка.

# 1 099
  • Mediterraneo
Ренко, здраво да е Шефчето!
Фил, и при нас е мишка( плъхчето Перес), що пари е дала Simple Smile
Храна не хвърлям. 1-2 пъти месечно правя по- голям пазар, после 2-3 пъти в седмицата ходя за хляб и дребни неща. От няколко месеца пазарувам плодове и зеленчуци само от пазара. Преди не бях фен, ама във веригите се оляха. Сега е сезонът на мандарините, купувам ги по 80 цента от пазара, в Лидл са 2 евро. 3 марули купувам за 1 евро, срещу 1,20 за брой във веригите. И т.н. Много е скъпо. На пазара си личи кои са прекупвачи( ябълките лъскави, авокадото еднакво, картофите чисти, краставиците прави) и кои продават собствена продукция.

# 1 100
  • Наблизо
Честит рожден ден на Шефчето!!Много да е здрав,щастлив и обичан! Simple Smile

# 1 101
Нас баща ми ни заплашваше, че ще се алкохолизира. 🙄

Само да напомня да внимаваме какво си пожелаваме. Защото… нали.

# 1 102
Такааа, какъв хубав ден съм си избрала!
Да е жив и здрав Шефа! Да расте силен и щастлив! Весел празник, Ренко!
Не го видях, и Беболина не видях, но си ги знам какви сладки бонбончета са!
При нас и дъжд, и вятър, и слънце. При Мисти - заплатен ден, та тълкуването ми е, че ще ми е слънчева и късметлийска годината, ще ми върви по вода и вятърът ще духа парите към сметката ми:stuck_out_tongue_winking_eye:JoyJoy
Марулче, жалко за кокошчиците.Cry

# 1 103
  • София
Лейла, добре е щерката. Пи Тамифлу и спря да вдига температура. Astonished Днес е репичка. Утре ще ходи сигурно на тренировка да се раздвижи, поне май няма да е в състава за мача вечерта. Пък може и да е, ще видим. Гаджо, впрочем, като всеки болен мъж с 37.2 е непоносим. Вкиснал се е като лимон, преди малко чувам да мрънка драматично, че го боли лакътя.  Само я гледам моята как му набира и чакам кога ще избухне като бомба.

Тарти, при вас е по-евтино от при нас. Да идвам лятото с кола с голям багажник.

# 1 104
  • sf
Ще го пропусна Париж, че хич не са ми удобни полетите. Обаче пък се чудя много ли е лудо да скокна до Барселона само за мача и на другата сутрин да се прибера в БГ? 😆 За има няма хилядарка и малко 😆🤣

# 1 105
Да са живи и здрави рождениците!
Аз отивам да нагледам хладилника.

# 1 106
  • София
Донси, за мен е лудо. Бих останала поне два дена.

# 1 107
Ако не те бърка хилядарката, защо не? Simple Smile
На мен лично ми идва дълъг пътя за толкова кратък престой. Като сложа от и до София - съвсем.
Значи, много неблагородно завиждам на софиянци в това отношение - мятат се я на метрото, я на такси и са на летището за нула време. Ние имаме два часа път до там, като предвидим допълнително време заради трафик и за всеки случай, паркиране и придвижване до летището и то става ужас. Това е един от факторите, които ми затруднява и бърка плановете.
Много ме е яд, че пловдивското летище не се развива и има съвсем малко полети.

# 1 108
  • София
Бърди, Пловдив не ти ли е по-близо? И от там има доста полети.

# 1 109
Честит рожден ден на малкото - голямо юначе, Ренко. Жив и здрав да ти бъде, много любознателен, игрив и щастлив.

Общи условия

Активация на акаунт