Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 462
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 120
  • тук и там
Много хубава рокличката ,Фило. Аз си падам много по този цвят  и десен. Почти всичките ми дрехи и обувки са в цвят тъмно синьо(нави май се види). Та много моя, само дето размера като гледам е като за дъщеря ми. ..Aз съм 88 кила , на 1,66.И хапове пия и не мога да сваля и това е.

Та искам да кажа, разкошно рокле, и цената е екстра -със удоволствие и здраве да си я носиш!

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 10:52 от Кайсия

# 121
Ужасна нощ имахме, но поне всичко завърши добре. Не искам да изпадам в подробности, за да не ви товаря. Само ще кажа, че явно съм от хората, които припадат при вида на много кръв.

Фил, чак аз се изнервих!

Тук времето е мрачно, ветровито и студено.

# 122
Да не е самотно кафето на Мистева

Фил, хубава рокля!

Лав, дано се е разминало каквото и да е!

# 123
Кайс, според мен просто не си свикнала да се гледаш с рокля, затова ти е трудно да се възприемеш!
Тъмно синьо е и мой любим цвят 🥰 Скучна съм и обичам едноцветни неща аз!

Лав, плашиш ме! Дано наистина всичко да е наред! И дано не е нещо с детето!

# 124
  • София
Лавче, звучи кошмарно! Дано всичко е приключило благополучно.

# 125
Благодаря, момичета. За щастие не е детето. ММ реши да се пречуква в 2 сутринта. Сега е добре, останахме с уплаха.

# 126
Ох, Лав Hug

Минахме през гробищата - днес татко има годишнина - и вече пътуваме. Не спах добре, главата ме боли, а ме чака път, социални активности и довечера софра. Вече съм един аналгин напред.

# 127
  • тук и там
Сис, за съжаление не е така. Като купуваме нещо, си го представяме ,че ще ни стои като на манекенката на снимката..Реалноста обаче е съвсем различна.Каката като ме видя, и даже и тя ме посъветва да я върна, та съвсем трезва преценка си имах как изглеждам с нея.Но да-роклите не са моето нещо. Винаги ще предпочета панталон пред рокля, в краен случай -пола , но роклА-само по официален повод (на 10 години веднъж) или в къщи-(разбирай, дето не стават за носене навън)- с презрамки, тип нощница или за бременни в дветия месец ,и то само в големите жеги.

Лав, прегръдки! Надявам се всичко вече е свършило благополучно .Даже мъже припадат при вид на кръв, особено ако видят детето си. Имам приятелка дето мъжът и беше припаднал, когато завели детето с пукната глава  в спешното.

# 128
  • Пловдив
Хладно, сиво, вали...

При свеки сме...реорганизирах програмата. Главата ме боли.

Щъркелът в съседното село е дошъл Rolling Eyes

Фил, в музикално у-ще ли е? Не е ли твърде малък?

# 129
  • France
Та искам да кажа, разкошно рокле, и цената е екстра -със удоволствие и здраве да си я носиш!
Да 🤩 на ¹/10 от цената. Голям удар
Лав, разтрепери ме.

И после някоя 20 годишна ще ни търси сметка по темите защо не сме мацки. Ами семейният живот си е чист хорър, затова Tired Face
Ох, дано не си изпусна влака, че закъснявам.

# 130
  • София
Фил, цяло геройство си е било от твоя страна, че си запазила добрия тон с учителката. А роклята е хубава и заслужена! С кеф да си я носиш!

Лав, звучи много стряскащо. Радвм се, че е завършило добре!

Дрехите и на мен все по-често започват да не ми стоят като на манекените в магазина. Това е част от причините в последните години да мина на дънки - когато съм с дънки ми е някак по-лесно да прикрия онези овалности, които упорито започват да с извоюват място на нежелани места. Да вземат да се натрупат малко в сутиена викам, но уви.

В тази връзка се оказа, че ( вероятно ) с дънките съм си навредила на едната бартолинова жлеза. Сега се налага да променя из основи стила си на обличане. Минавам предимно на рокли  и по-широки модели дънки и панталони ( а аз обичам слим дънки пък Sob ).

В гардероба на мама ( все още не намирам сили да го изпразня , той пази нейния аромат, спомените) намерих три рокли с етикет !!! от времето на нейната младост. На етикета май пишеше "Боряна", явно е бил някакъв магазин, не знам и аз. Изпрах ги и смятам да ги нося, защото си изглеждат ок за съвременния стил и , ако видя някоя жена с такава рокля, не би ми минало през ума , че е ретро.

# 131
  • sf
Сякаш целият квартал се беше изсипал в Лидл. 🙄
Пристрастих се към замразените гръцки питки, стават страшни пици във фраера, ама Д-то ми не мисли така.
Мятам зелето в гювеча, сядам да си догледам един филм, докато похапвам от въпросните пици. СипАх си бяло вино в чаша за чай, сигурен знак за алкохолизъм 😆

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 12:20 от donsita

# 132
  • Пловдив
И без фраер стават...от тортили също са вкусни.

# 133
Генка поизчисти подовете,аз позабърсах праха, сложих едни спагети болонезе за обяд.Свекър ми е свикнал да се храни под час и 10 минутно закъснение вече е проблем.Ксзах му,че ще се постарая да са готови за 12.30, и познайте дали не трамбовка около мен нервно.Той по принцип не ме занимава да го обгрижван,но обича много спагети и аз реших да го зарадвам.Имам 5 мин, а на кутията пише,че се варят 11.

# 134
Панди, vintage модата е в своя апогей ! Дерзай смело!
Тъкмо дънки гледах и аз за пролетта. Искам широки крачоли с глитер 🫣🤣! Не ме убивайте с камъни, заслужвам и аз малко блясък и кич в мрачния ми, скучен живот!

Докато сме на модна тема, да ви се похваля с  една красота, която идва специално за мен от Дубай и е подранил подарък за рожден ден от близка приятелка 🥰❤

Общи условия

Активация на акаунт