Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 171
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 845
  • тук и там
Добро утро .Прибрахме се.И започнаха неуредиците.Начи-единият климатик не проработи,студ на кутийки,само една стая топла-където е другият.Лятото пренесохме доста багажи на вилата,щото нали планът беше да продадем апартамента. И отварям гардеробите и няма една завивка..само чаршафи,няма  с какво да се завием..Та така-веднага ми се скапа и настроение и всичко .Мразя да става така,мразя и аз да съм такава,но е факт-обичам комфорта,и някакви дребни битовизми могат да ми скапят целият ден,а аз-на останалите...То и без това се прибрахме работа да вършим,ще пренасяме багажи,щото продадохме апартамента, и ми е криво и заради това допълнително-каквито и кусури да имаше,локацията му е топ .Тринки,късмет на новото място!Смело момиче си ти,само така!Аз,както стана ясно от по-горното,съм глезла..Confused.Няколко снимки от вчера,от Белград.. .       Хубав ден на всички!

# 1 846
  • France
ДобрЮтро, мацоранки

Кайс, ако не е много лично, добре ли го продадохте? Питам, защото сега това ще правим с мама, ще празним и продаваме, а се притеснявам, че имотите само в София вървят.

# 1 847
  • тук и там
Нормална цена му взехме,свалихме малко от първоначалната цена,(2-3 хил.евро)но за  разумна сума го продадохме.Обявихме го обаче септември,и го продадохме миналият месец ,та отнема време.И майка ми се занимава(ше) със продажба на недвижими имоти,има контакти с колеги и всичко на нея бяхме оставили,включително и пълномощно за продажба,та грижи не сме имали никакви в това отношение.Нашият е на пъпа на града и го продадохме с всичко,само лични вещи ще вземаме и местим.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 09:28 от Кайсия

# 1 848
  • France
6 месеца не е толкова лош срок. Ще го мислим, де, не е спешно. Просто имаме планове за по-нататък и се чудя колко време отнема. Мама не иска повече да живее там и я разбирам.

# 1 849
Добро!

Още съм заспала и така хубаво щях да си излея битовизмите в друга тема. 😄
Снощи по никое време направих поръчка от Айхърб, която накара сърцето леко да ме заболи при вида на крайната сума.

Веселинкова не е писала от много време. Весе?

# 1 850
  • Пловдив
Фил, при вас ли ще идва майка ти?
А друго местенце имате ли си? Или нямаш намерение да си идвате?

Кайс, ама що продадохте? Нещо на зор или...? В днешно време такъв имот ме се дава Simple Smile парите са си в него и се качват.

# 1 851
  • София
ДобрЕ, стана ми интересно описанието на сюжета в книгата, за която спомена. Помниш ли автор, заглавие? Да я потърся в ел. вариант.
А на колежката отдавна съм намерила начин да изкажа благодарност. И сме се разбрали, че споделяме чувствата си - демек и тя е на мнение, че с мен лесно се работи. Явно сме сходен тип хора и затова се сработваме по-лесно помежду си, отколкото с други колеги.
Имам още няколко такива колежки по другите отдели на фирмата.

Поредната забележка за без домашно на щерката. Откакто мина в първа смяна на училище зачестиха. Оплаква се, че не може да се концентрира достатъчно в училище, защото й се спи и затова пропуска да чуе някои домашни. (Отделно, че е диване и се случва да не ги напише, когато не й се занимава, но второто по-рядко се случва. )
Ляга си достатъчно рано, за да й се съберат около 9 часа сън. Отказва да легне още по-рано, защото значело да ляга като бебетата. Rolling Eyes

# 1 852
  • тук и там
Тесен ни е вече,Мисти.И е много стар.Също  е малък,аз имам един още по-малък, пак в центъра,който ще обявим септември,и планът е да купим един голям.Ама ще видим как ще се развият нещата..

# 1 853
  • France
Мист, варианти има, не сме решили.

Кайсия, браво на вас. Добре сте го решили.

# 1 854
Търтийн, браво и поздравления! Смел ход, ни бъди сигурна, че всичко ще е наред. За човек с твоя хъс винаги ще има работа. А новата бърлога ще трябва да я окичиш с шедьоври, така че се замисли и за ъгълче в колибата наречено ателие!
Смело напред девойко всичко ще е наред! Още веднъж моите адмирации. Simple Smile
На който има нужда от палчета - стискам!

Не знам каква е тази тъпотия с ограничаване на лайкването. Не обичам някой да ми налага кое смятам за полезно за мен! Усещам, че ако така продължава ще си търся друга виртуална колибка..... Аман от рестрикции!

# 1 855
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лан, не се занасяй. тук ни е хубаво, къде си тръгнал?
имаше някакво обяснение защо бутона не е лайкване, а полезност, но ми се губят и подробностите и смисъла.

пантичке, книгата съм чела още като ученичка, та много вода е изтекла. не помня нито заглавие, нито автор.
помня корицата - златен залез с една платноходка.
помня сюжета, той беше капитан на кораб, на който са качвали евреи, когато са бягали от България преди 1944. по някое врем собственикът на кораба организирал потапянето му, та хем да вземе парите от застраховката, хем от евреите.
а капитанът разбра и полудя. в клиниката срещна момичето и се ожениха.
след това ми се губи всичко.

# 1 856
Час и половина безвъзвратно загубени за чакане при лекарката.Довечера поне още толкова 😭.Ей,какво ли не прави човек заради децата 😬(надявам се разбрахте иронията ми.Усещам,че в реала много хора ми се връзват на шегите,и понякога се чувствам длъжна да кажа,че са такива 🙄)
Утре с кеф ще отида на работа,ще си юркам на воля колегите,и ще се подготвяме за една много гранде делегация, която ще ни навести в четвъртък.Имах желание тогава да съм отпускарка,но събота/неделя ми провалиха плановете.Важното е,че Шефа се размина с хриповете,а вчера следобед беше много послушен!Беше цяло събитие,не помня друг такъв ден!Игра си, сравнително мирно и кротко,с кинетичния пясък и новата пушка.Почти не ми се налагаше да повиша тон!Е,успя веднъж да се заключи в на батко му стаята,но успя сам да се отключи,а аз скрих ключа.
Трети пореден ден взимам пратки от куриери.Страх ме е да си проверя банковата сметка 🤐.То подаръци,то чудо!И само да съм чула някой от домашните да мрънка пак!

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 12:18 от Ренко

# 1 857
  • София
Бърди, гуш. Хубаво е, че си намерила подкрепа. Понякога това стига на човек да види светлина в тунела. А ако майка ти те е подкрепила, това е добре и за нея. Важно е да се чувства нужна и полезна.
13, разби ме момиче. Все мислих, че около вас някъде ще търсиш. Много смело.  Желая ти щастие и късмет.
Марул, все така съм. Днес отметнах мамографията.

# 1 858
Подкрепата е важна, Бърд! Щасливци сме, че си имаме такава в лицето на любими хора… а понякога и от неочаквано непознати. Важно е да я има, защото обратното, предполагам всеки е имал от обратното в даден момент, и не само момент… та обратното си е тежко.

Благодаря ви на всички за пожеланията, другарки и другари 👍това си го считам за подкрепа про бонус 😊

Най, най.. - голямата ми мъка, която така ми тежи, че даже избягвам да мисля са морето, хулиганите 🥹 и гроба на майка ми. Но … няма да съм на Марс/ ейх да можех 😅/, с това се успокоявам.

Хваля се с измити прозорци, завиждайтИ 🤣

# 1 859
13 , вместо морето ще имаш Пирин-а , други хулигани , а майка ти е в сърцето!
   А и ще имаш поводи да идеш при морето.
Възхищавам ти се и ти се радвам! На моите честоти си относно децата - да се оправят.И ние трябва да се направим щастливи.
   Кажете какво ще готвите. Аз съм извадила да размразя печени червени чушки за миш-маш, ама ще трябва и да добавя нещичко.

Общи условия

Активация на акаунт