Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 177
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 830
Всички сте добре дошли в моята скромна колиба 🤗 се подразбирВа 🤗 много ясно!
Кучовците са разкош 🥰
И смелост, и нужда… смесено е другарки, няма накъде. Имам си естествено притесненията, но пък и ми е приключение.. Аз съм си човек на приключенията по принцип, винаги съм готова на нещо ново и не ме е страх да го отпочна.. Обаче от момиче не съм го изпитвала, защото така ми се стече живота просто. Сега ми се отвори възможност и действам. Откога го чакам този момент… идея си нямате. Живота ще покаже.. но смятам, че правя точното нещо за себе си и се чувствам удовлетворена от решението си. А това за мен е най- важно.. Време е за мен!

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 22:11 от Thirteen#

# 1 831
Мисти, с куче има само 1 чувал с храна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 832
  • София
Много интересно решение, Тринки, браво! И късмет! Ще си го направиш!

# 1 833
  • Пловдив
Ай, ай 13сче Simple Smile .. вай...още кат прочетох Пирин и настръхнах Blush

Попи, вярно, ма е включена и разходката Simple Smile

# 1 834
От мен поздравления на 13 за смелостта да смени едновременно местоживеенето и работата си!

# 1 835
  • Mediterraneo
Тарти, твоята работа ми звучи много готино! В Испания беше, нали? Имам много хубави спомени от Гандия от една почивка, надявам се да повторим някой път пак.

Еее, ти съвсем наблизо си била. Следващият път да се отбележиш!
Абе, интересна, колко да е интересна работата ми- барман съм. Цял ден тъжно гледам как лежат по хамаците и им правя коктейли. Ама ми е кеф да я работя тази работа, вече 9 години това правя, откакто съм тук. В хотел съм обаче от миналата година, досега бях в друг тип заведение.

Търтеееее, браво, момиче! Много се радвам за теб! Успех, всичко ще се нареди! Кефиш!

# 1 836
Тринкич, много ти се радвам за хъса и приключенския дух. От сърце ти желая да ти се получат нещата както ти искаш. Време е!

# 1 837
13, минавам само да ти честитя и да ти пожелая попътен вятър в новите начинания! Hug Притесненията са нормални и неизбежни, но вярвам, че всичко ще се подреди както искаш и както трябва. Наистина се възхищавам на смелостта и хъса ти!

Аз се сдухах тотално тази вечер. Вместо аз да съм опората, се наложи мен да ме подпират.

# 1 838
  • France
Бърд, нормално е това.

Тьорти, дано всичко да се нареди възможно най-добре за теб. Hands Pray браво за смелостта.

# 1 839
Гуш, Бърди. Не сме роботи. Позволявай си от време на време моменти на слабост.

Малкото вампирче още куца. Бях казала, че ще го водя на лекар, обаче ми казаха да изчакам няколко дни и ако продължава да го прави, тогава да идем. Утре ще звъня отново. Дано не е нещо сериозно.

# 1 840
Добро утро от терасата на Маруля!
   Петлите се надпяват, кучето още спи. Заека и той. Тук-там вече пушат коминчета,бръмчат климатици.Слънчо ей сега ще се покаже зад гората, времето е приятно хладно с обещание да остане само приятно.Слушам птичките и тишината.
   Бърди, позволи си да те подпират и теб от време на време!

# 1 841
  • Пловдив
Добро!
Бърд, то така ако ставаше само ний да подпираме...ц...Кураж!

Марулко, ми дей кафето? Simple Smile

# 1 842
  • София
Добро утро!

Бърди, няма как само да подпираш. Не си бетонна колона. Хубаво е, че има и теб кой да подпре. Палците за майка ти не ги пускам откакто сподели, но да знаеш, че и теб те мисля. 🤗❤️🍀

Лав, дано бързо мине крачето на детето!

Чудя се как е възможно едновременно да си обичам работата и да не ми се тръгва натам сутрин. Ама ей на, възможно е. Пия кафе и се настройвам.

Вчера имах служебен проблем. Беше ми нужно съдействие за разрешаването му. Както се бях спекла, така и не разбрах кога всичко отмина, и то благодарение на колежка, която ме съпортваше през цялото време по телефона и мейла. ❤️ Удоволствие е да работя с нея всеки път. Разбираме се от половин дума. А дори не съм я виждала на живо. Жалко, че не мога да си избирам кой ще ме съпротива. Който ми се падне при обаждането, той.

# 1 843
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пантичка, намери начин да и изпратиш една розичка или друго цвете. Доброто трябва да се оценява.

13, честита да е колибката, само с добри спомени да се пълни.
И в работата ще се наред всичко. Тоя убавец да не те е харесал? Лан да си признае, ама по спомени, в детската градинка като си харесаш момиче, му дърпаш плитките и го блъскаш.
Днес ми е ден явно...навремето четох една книга, човекът попаднал в лудницата и там се харесали с едно момиче. Тя каза, че е разбрала, че не е толкова луда, когато го чула как описва морето през себе си, а отсреща била планина. Взаимно си помогнали да се "събудят".
Може пък точно това място да ти е на късмет и да се измъкнеш от дупката.
Бягам по пазар - последни покупки и готвене.
Днес вече ще си имам мъж. Ля-ля-ля- ляля. Wink детско-градинския тон ще си го докарате сами.

Ааааа, и реколта имам

# 1 844
Що да не си забравя вчера ключовете за магазина в магазина? И тази сутрин с кво да вляза??? Добре, че колегата живее в блока до магазина,е го събудих да ми отвори.
   Мисте, пиша ви всяка сутрин от тел, нямам снимки на кафе , не знам как да сложа.Ама ще си взема забележка и ще се подготвя за понякога.
  Сутринта рано-рано съседът се оплака,че нощес 3 кокошки са заминали.Снощи забравил да ги затвори и Белката ги удушила.
Във всеки двор има куче. Не усещат ли ? Не ги ли чуваме ,че лаят,като сме на затворени прозорци?
   Ре, как си?
Рен , как е шефчето? Кой друг кашляше?   
  Кайс, ай кът са наспиш дай знак ,че сте пригтигналЕ!
   Панде, и аз така - много си обичам работата и това, което се опитваме да съградим с ММ, но така да не ми се работи.

Общи условия

Активация на акаунт