Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 189
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Търти, честито! Много щастие да имаш в новия дом!

# 1 816
Честито, Търти! Много щастие на новото място!
Аз бях разбрала, че ще сменяш града, обаче сега не разбрах с кой ще го сменяш Simple Smile

# 1 817
🤣
Арт, хвърлих всички в оркестъра, не само теб. Аз оглеждах около нас си, беше ми втора дестинация по класация 😁 Най- първом се огляях около Добрич,Балчик,Каварна, Рогачево/ там ми остана сърцето за една колиба, разправях ви за нея. Но пък беше без акт 16 и с незаконни строежи/. Та по тез земи....но нямаше как. А новото ми местожителство, много желано, но все пак за последно го оставих, именно заради отдалечеността. Всъщност, аз нямам проблем с това 😁 И с новото място не ми е драма. Винаги съм живяла в чуждо място...така че съм била винаги готова да завдигам куфарите...не ми е драма. За децата е по- криво, за сестра ми...миУтУ уж казва, че не му е проблем...но аз кой знае какъв избор нямам. Така че...на всички ще ни се наложи да свикнем.. и ще. Де ще идем 😁 До края на годината съм тук, после ще ме поканят да изляза от тази колиба. Дотогава се надявам да натрупам някакъв опит с камиончета...и каквото сабя покаже.. Там е хубаво градче, винаги съм го харесвала..Няма панелки, имам гледка Пирин планина...тишина.. все ще си намеря работа като шофьорче някъде.

# 1 818
  • София
Много, много късмет!

# 1 819
Честито,13! Много щастлива да си там!
(Аз пак не разбрах,дали спомена къде се местиш 😬)
Утре Скъпия ще кара стария му таралясник на пореден майстор.И ако случайно става за ремонт,един съсед ѝ е мераклия.Скоро като слегне пръстта,сложат плочките,и новия ще влиза в действие.Добре че имаме още един гараж да ги съхраняваме,че иначе не ми се мисли 🤐

# 1 820
  • Пловдив
И аз не разбрах, ма нищо Grinning  Успех!
А и някой ме изпревари в питанките Stuck Out Tongue Winking Eye

Тая празна кратуна днес не спря да боли ей! Ни хап, ни дявол!
Наядохме се кат попски чадА на Благовец! И то с боб в гърне, с джолан....а имам и крем карамел Yum

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 20:07 от mystic woman

# 1 821
  • София
Търте, честито! Много, ама много ти се радвам!

П.С. И аз не разбрах къдеЙ колибката, ама това за да не дойдем за вкупом да я отпразнуваме. Kissing Heart

# 1 822
Разбрах само, че на Тьорти коренно друга гледка ще радва очото ѝ. Много късмет на новото място желая от сърце! 🍀🍀🍀
Толкова е хубаво, когато човек има план, гони си целите и сбъдва мечти си!!! ❤❤❤
Еваларка, жЕно! Шапки долу! 💪💪💪

# 1 823
  • София

Моля, Търти да си маркира новото постоянно местонахождение със съответните обозначителни табели. Съседите да си знаят, Се ПаК.

# 1 824
  • Euskal Herria
Честито Благовещение, общество! Ако има именици, да са здрави!
Кажи-речи почивният ми ден свърши, утре пак на работа. Малко мързел, малко пазар, малко ОИ... колко му е.
Тринки, честито!
Разкошен Рангел!

Наспорт, вещички!

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 19:16 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 825
И аз недоразбрала, ама Пирин планина от прозореца ме хвърли в оркестъра направо. Честито Тринки! Flowers Four Leaf Clover На късмет да ти е новата колибка, с много любов ще я превърнеш в твоето местенце.

Янче, прекрасни мушката. При теб цъфтят целогодишно, нали?

Боряна, много готин тоз твоя Рангел, душичка златна Heart

Прибрах се скапана от тръстиката, претоплих боба и му хапнахме едно хубаво. Сега душ и се оттеглям в покоите.

# 1 826
  • София
Янче, ама как Рошльо? Я гледай как му е подредена козината на ушите в еднакви къдрички? Heart

# 1 827
И аз накиснах един бобец за утре.Че доста обикаляне пак ми се очертава,а той сам си се готви.То и в МК всичко само се готви де 😁.Скъсах малко и от първия в градината гьозум,та ще стане супер!Ако остане време и едно свинско с ориз замислям,но ще видим.Че съм на родителска среща в училище вечерта 😭.Ах,как ги мразя 🙄

# 1 828
Ее, Трино, еваларка, жено!
  Честита да е колибата,много радостни моменти, топлина,уют и смях да има.
    Не разбрах къде е , но ще е твоето място!

# 1 829
  • Пловдив
13сче, ма верно от изток на запад е мн.смело решений! Ан тей се прай! Аз надали бих могла Simple Smile

Тия кучовци на снимки са топ! Ама у дома ич не ми се връзват...един заЯк ми иде в повечко хем няма кво около него...Ама ей на, на терасата ума 2 кашона с люцерна, 1 с гранули и 1 пакет тоалетна Head Band

Общи условия

Активация на акаунт