Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 241
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Какво стана с новото девойче в темата (помня, че беше по-млада) с коргито, Боряна? Боряна, твоята и интервенция мина ли, как си?

# 1 801
  • France
Аз чакам новини и от Дорч

# 1 802
  • София/Горна Оряховица
Какво стана с новото девойче в темата (помня, че беше по-млада) с коргито, Боряна? Боряна, твоята и интервенция мина ли, как си?

Ти все едно ме призова Flushed Тъкмо отварях форума да пиша.

Събота и неделя гледам да не седя пред екрани - телефонни или лаптопни, та се губя. Взех време да разходя късокракия, ходихме на социализация, снимаха го 6 различни човека, наистина е като да излезе човек с кралска особа.

Интервенцията ми мина, много спокойна бях този път, ама първата ми операция я правиха по спешнност.. в 9:00 бях в офиса си, в 11:15 в интензивното, малко екстремно ми се стори. Сега ще почивам малко на дивана и следващото е да чакам хистология.

Иначе още чакам резултати от една проверка на държавни институции и съм почти убедена, че нервите, които държавната администрация предизвиква на хората, които ИМ плащаме, ни поболяват. Само да се размине и ще споделя повече.

Сега отивам да изпия един чай и да дремна, че цяла нощ не спах от нерви и като видях анестезиолога ми се искаше да го примоля да ме приспи за поне 6-7 часа, да си поспя най-сетне. А то... 20 минути някъде.

Данък снимка на корги:

Скрит текст:

# 1 803
Малко изпрах на баткото самобръсначката 🤦🏻‍♀️.Малко,защото 10-15 минути след като пуснах пералнята,нещо странно тропаше.А вътре само хавлии.И халат!Да го пита човек,кво търси това нещо в халата,като в банята вече има поставки бол!Милата,дано издържи още дълги години,че и първото ѝ пране не беше приятно.Със скрита в някой джоб салфетка 🤐
За пръв път ми се случва,Шефа да откаже да излиза 😳.Сега го чакам да си помисли пак, защото трябва да взема картофи и лук.То не че е много за вън времето,но ще намерим някое местенце на завет.
Китка,китка, магданоз...Не,няма магданоз,стихчето е такова 😁
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 17:34 от Ренко

# 1 804
  • София
Браво, Боряна. Минало е добре, сега ще видиш, че и резултатите ще са ок.

Шефчееееее, Heart.

Аз сега трябва да намеря съдов хирург, че имам проблем и там. Тия дни ще е, сега ще търся. Ако и това оправя, мога да кажа, че ще съм отметнала техническите прегледи и ремонти за сега.Joy

# 1 805
Ми Ули, не знам.Никога при проверка не са казвали , че има такова изискване. А първата кола на сестра му пак беше на мое име,после брат й си я купи от нея,тя си остана на мое име . Почти всички наши коли да на кое име,а се карат от други членове на семейството.И много пъти са ни спирали, всеки от нас .
   Боряна, радвам се,почини си!
  Ох, Шефчето.........благ,благ!
    Метох тротоара пред нас,сложих лебец да се пече, сега се чудя кво да готвя.Имам едни триъгълни кори за баница от турския магазин, дали да не ги спретна и да поизчистя хладилника. Някой пекъл ли е да сподели, моля?

# 1 806

Аз сега трябва да намеря съдов хирург, че имам проблем и там. Тия дни ще е, сега ще търся. Ако и това оправя, мога да кажа, че ще съм отметнала техническите прегледи и ремонти за сега.Joy

С две ръце препоръчвам Гиндянов, преди поне беше в “Света София”, но часовете за преглед бяха заети седмици напред. Сега не зная как е.

# 1 807
Не, то не е ако ви спре полиция,  а ако недай си Боже стане нещо, за да важи застраховката.
Но не знам дали има такова изискване, де.

# 1 808
  • София
ТиЛи, сега ще видя, благодаря.

# 1 809
Важи, ако не важеше нямаше да го направим по този начин.

# 1 810
Бесен съм, писах, писах и изчезна 😡

Идвам да кажа, че сделката мина, благодаря другарки, за подкрепата. Банката ще ми купи колибата до три дни 🤣, а другата седмица ще ми пратят ключовете за бараЧката 😁 Планът върви горе- долу по план. Предстои търсене на нова тръстика… и съобящаване за напускане на старата.

Бър- бър, браво, все така в добро здраве да те чета 🤗
Ре, съжалявам за лекарството.. не е работа все да те боли 😔

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 19:06 от Thirteen#

# 1 811
Честито Търтийн, много щастие в новата колибка желая. Учуди ме с дестинацията, ама сигурна съм, че имаш причина да се спреш на нея.

Какво стана с местенето в друг магазин? Още ли е на дневен ред?

# 1 812
  • sf
Спах по никое време, ама на пресекулки, после гледах тегав филм и сега ми е смотано.
Тринки, изпуснала съм, че сменяш града. Завиждам благородно за смелостта.
Спретнах една салата и телешки кюфтенца.

# 1 813
Попи, не е на дневен ред..аз съм в отпуск сега. Пък им казах, че няма да стане. Нямат причина и заради един бастун..аз не се мърдам наникъде.

Дестинацията е далечна....но все пак желана. Исках да съм по- наблизо, но в самият град Бургас няма как да си го позволя...цените знаете, полудяха.. Аз не мога да се класирам. Извънградско околията до едно време беше поносимо...вече и там не се пипат. Става въпрос за месеци ...и не само за месеци, днес е една цената, утре е с три хилки нагоре, вдругиден е с пет...еврА,налЕ..Ами не можах да се класирам или ако замижам, компромисите са много- малка квадратура, буквално кутийка,цената да не коментирам...с такса поддръжка 10/ 12 еврА на кв.м. Направо е някакъв ужас...Та само тамЕ успях да се класирам с 60 кв.м, без тераса, обаче, но и без такса поддръжка. На почти център, на доста добра цена...чак още не вярвам..Има си скосове..но аз ги харесвам и не ми е болка изобщо. Като за мен си, е окей,
Три бяха дестинациите, които следях пет месеца близо...класирах се само за там и то, пак да кажа, на магия.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 19:07 от Thirteen#

# 1 814
  • София
Леле, Тьорти, хвърли ме в оркестъра. Честита придобивка.
Аз мислех, че оглеждаш вашите си покрайнини, а то било нещо съвсем различно.
И как планираш сега работа, дом, милото?

Общи условия

Активация на акаунт