Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 200
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Да се похваля, прегледът мина. Всичко е наред, т.е. няма промяна. След шест месеца пак.
Ама много е гадна тази болница. Cold Sweat

# 1 786
Бър, много се радвам!!!

И аз с левурда ще правя супа, най- вероятно и спанак ще метна в нея.
В Сф като си бях на пазара видях пресен чесън, сериозно се замислих дали да не взема да си донеса (правя го при почти всяка възможност), но този път нещо не ми се занимаваше с опаковането и пропуснах, та сега ме е яд.

Свърших с важните за деня задачи, Grinning време е и да закуся нещичко.
Хубав де е денят, Общество!  Hug

# 1 787
Тъй , първо да кажа - Бър, радвам се за теб!!!!
    Минахме през нотариус, сега следва КАТ.Ама след два часа, че документите минавали в системата за 1 час.
       Аз не мога да си намеря коприва.Обикалях поляните около нас ,няма.Левурда имам в двора,но я ползвам за салата,като чесън. Яде ми се някаква зелена супа, с много сирене.Ще взема да си сваря лапад,само аз ги ям тия неща.

# 1 788
  • София
Бър, браво, много хубаво.
А защо го правите  Марул, от неговата възраст ли има значение.
Левурда в салати аз ям основно.

# 1 789
  • Наблизо
Здравейти.

Левурдата див чесън ли е ?Много обичам,тук много го тачат и се яде много.

Бър,радвам се (нали са добри новини това? )

Да ви кажа,тежък период е.Голям хаос е навсякъде-в душите,животите на хората,политиката..всичко.

Хубав ден!При нас е слънчево,но хладно.

# 1 790
  • София
Да, див чесън е.

# 1 791
Кое , Мид? За колата ли питаш ?
   Ще я регистрирам на мое име, защото той като млад шофьор ще плаща с около 100-130 лв повече гражданска.
  А я прехвърляме, защото да не е на името на стария собственик. Колата я купи от лелята и вуйчото на гаджето. Те имат нова и още преди доста време моят син им беше казал , ако решат да я продават, да му кажат. ММ смяташе да я вземе за мен, но аз не се разделям с моята, само малко ще трябва да влезе в бокса за ремонт.
   И хората, преди да я дадат в една автокъща , се обадиха.  Много много читава и запазена, много гледана кола. ММ дори не пожела да я пробва, направо я платиха. А те хората толкова се радват,че ще я вземе нашето момче, с кеф му я продадоха. С нови летни гуми, пълен комплект за обслужване, и пълен резервоар, винетка,гражданска до средата на годината. Бутилка ракия, бутилка вино и домашен суджук. Един вид , колата си остава в семейството, в нея ще се вози тяхното дете.Те нямат деца и нашето гадже им е като дете.  А синът ми продава старата си кола на баща си, който ще трябва да сменя своята работна кола.

# 1 792
  • Mediterraneo
При нас няма значение на чие име е колата. Ако присъства в застраховката млад шофьор, става леле мале, поне с 200 евро скача. А няма как да не включиш младия шофьор, че ако стане нещо, още по- зле.
Първи ден на работа, голяма скука. Има хора, но е хладно и не са по басейна.

# 1 793
Вчера от село набрахме коприва, покрай реката има много. Зачислих я на баба за довечера да направи една кашичка.
Тарти, твоята работа ми звучи много готино! В Испания беше, нали? Имам много хубави спомени от Гандия от една почивка, надявам се да повторим някой път пак.

# 1 794
  • София
Бюти, добри са. Не се наблюдава нищо подозрително, кистите, които гледаме, са непроменени като размер, структура и т.н. Само белегът от операцията ми я стресна, но ѝ показах и други мои белези и че съм си склонна да правя големи белези.

# 1 795
Браво, Бър, много се радвам. Все такива хубави новини!

# 1 796
  • София
Млад шофьор, възраст или кога е придобита, защото моята Го не е мръднала като цена.

# 1 797
Мид не знам за възраст, ама на тия пешлеметс като коя,дето вземат на 18 и веднага се качват да карат, гражданската е повече от моята,дето съм на 50 и карам от 18 годишна.
   Ако е на негово име в една от компаниите еднократно плащане ще е 480лв.Ако е на мое ,239 лв.

# 1 798
  • София
Явно е заради възрастта.

# 1 799
Той не трябва ли така или иначе да се посочи в полицата, при положение, че ще я кара?

Общи условия

Активация на акаунт