Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 226
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 770
Ре, как хубаво си го описала. И аз съм в някакво подобно състояние, все бързам, мозъкът все работи, сядам уж с идеята да си почина и да не правя нищо, а не мога, не ме свърта. Другите ми се струват прекалено бавни, мудни и направо влачещи се, което ме изнервя още повече. Постоянно съм припряна и неспокойна, върша всичко много бързо, трескаво. В последно време съвсем не успявам да се контролирам.

Снощи не спах изобщо, по някое време през нощта задуха силен вятър, валя.

Честит празник на всички, повече хубави вести да получаваме!

# 1 771
Мисти, да, на теб мога да ти пратя книгата й на бг, ако искаш

# 1 772
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
използвам подсказката на Кло и давам отчет. Simple Smile

Скрит текст:
01 март никой не го е избрал, но ми хареса сводката
Цитат
Сводката от терасата на Маруля тази сутрин е-мъгла, ладовина, съседите рано рано крещят нещо.

Цитат
При нас вали и фучи, хич не е пролетно.

толкоз
Wink

Pandachina 3-ти

Цитат
За сводката-ръмежно , хладно, но някак чисто и свежо е при нас.
Цитат
При нас засега е слънчево и тихо. После щяло да вали. После пак слънце …
Цитат
При нас ясно, слънчево, 8°, отдавна не е било толкова студено.

Сирос 7-ми

Цитат
И вали, пф
Цитат
При нас е облачно, за разлика от предишните дни няма мъгла, но пък един леден ветрец подухва. Опитва се да завали.
Цитат
Тук е отвратително, мокро, мрачно.

стига толкова!
прилагаме Египетско време. точка!
може и гръцко Simple Smile ей така да ѝ втрви на сиросчето цялата година
Цитат
Слънчево и топло при нас ☀!

Цикнопемпти днес! Ще пекат и раздават шишчета, кебапчета и кюфтета из целия град! Лее се ципуро и вино на всеки ъгъл. Истинска лудница! Подготовката за карнавала тече с пълна сила, а дребната настоява да ходи маскирана на училище всеки ден

𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮 9-ти

Цитат
За сводката - леко хладно, но слънчево. Птичките пеят, очертава се прекрасен пролетен ден.
Цитат
за нашия вилает е поредният мрачен и хладен ден. Няма надежда, че ще се покаже слънчице. Един лек ветрец фири, чак е неприятно да си покажеш носа навън.
Цитат
При нас е слънчево и приятно. Мирише на прясно окосена трева.

donsita 10-ти
Цитат
При нас е сиво днес.
Цитат
При нас - 90км/ч вятър, дъжд, 14°, хич не е пролетно.
Цитат
Времето е суперско! Сигурно, защото си имам рожденик.

Бадрулбудура+ 12-ти

Цитат
при нас яко дъжд, не е спряло цяла нощ и продължава.
Цитат
валяло е, вече не вали.Леко сиво,но топло и някак свежо и приятно.
Цитат
Тук е мръчкаво и студено, ще завали.

Цитат
Нямаше слънце, но пък не валя, като изключим призори. Впрочем поспах следобед и не знам дали тогава е преваляло, не погледнах.  Беше топло и някак свежо времето, та ми хареса.

midnightStar, Mößbauer-Effekt, tetka_the_best  13-ти

бадрулбудура го написа на 13 Wink слагам го И на фаталните дами.
Цитат
Нямаше слънце, но пък не валя, като изключим призори. Впрочем поспах следобед и не знам дали тогава е преваляло, не погледнах.  Беше топло и някак свежо времето, та ми хареса.
Цитат
Мрачно е, половината нощ се ля дъжд, а снощи си имахме гръмотевична буря. Какво ще е днес, не се знае.
Цитат
Сводката от мое село е втори ден почти непрекъснат проливен дъжд.
значи ще им върви по вода. Simple Smile

Кайсия 14-ти
Цитат
Аз пия кафе, слушам дъжда и си мечтая за слънце и 20 градуса .
Цитат
Нито едно облаче на небето, разкош!
Цитат
И при нас времето е хубаво-синьо небе, свежо, птички чуруликат и т.н-та по тукашното време ще гледам..
Цитат
Хубава, слънчева пролет е и тук. Птичките цвърчат и фърчат, котките не мърдат от прозорците и полудяват от кеф.

марулета, wind and fog 15-ти
Цитат
птички пеят,коли не минават все още, студено е и е тихо. Чакам си слънцето днес!
   Чувам петела само да пее.
Цитат
Сводката от южните софийски квартали. Студено и мръчкаво, но с дупки в облаците, сополиво и кашлящо. Закъсняващо за работа.
Цитат
Слънчево, но хладно при нас!
Цитат
Аз си избрах днешния ден, ама ще се ръководя по Принцеското време, на Сиси.Имаше надежда за слънце при нас, мнееее, нагрочи се.

BeautifulM 16-ти
Цитат
при нас е слънчево, леката мъгла вече се вдигна.
Цитат
Тук е слънчево и няма вятър. Жива да не бях!
Цитат
При нас грее слънце, птички пеят - прекрасен пролетен ден!

бъръльо-бъръльо 17-ти
Цитат
Май ще вали тук.
Цитат
Малко е хладно и е мрачно, но става за кафепиене.
Цитат
избрах си днес за Ден! Пиша го успешен избор. Любимо дете направи пълнолетие, прекарахме първите часове с приятни хора на маса, обедно се пекохме на слънце на полянка и сега се прибираме уморени в нас. С любимите ми хора съм, има цъфнали дръвчета, слушаме музика в колата. Живея за такива мигове.

Princess Sissy 18-ти
Цитат
ясно,слънцето изгря,леко хладно,птички пеят, петелът кукурига.Все още н се движат много коли, тишина.
Цитат
В момента е леко мъгливо, но дава надежди за приятен слънчев пролетен ден.

umi zoomi 19-ти

Цитат
Ясно, приятно хладно,по-топличко от вчера.  Птичките, кокошките,петлето,концерт.Тишина!
Цитат
Мрачно е...ама приятно.
Цитат
Тук вали и е студено.
Цитат
отново се върнахме към фабричните настройки на сивота и силен вятър. Като цяло мен ме пропускайте за времето.

Цитат
При мен се стъмни и заплющя.
Приятелка има рожден ден, звъннах й да й честитя, пък тя ми казва: "Аз не съм мрачен и лош човек, пък виж навън какво стана". Напуши ме смях по повод нашите дати
минаваме на гръцко време Wink
Цитат
Слънчево и топло тук ☀!
Май ще трябва да изваждам късите ръкави вече!

Хортензия Мушкатова 20 -ти

Цитат
хладдддддничко,слънцеизгряващо,ясно. Ухае на цъфнали дървета, птичките пеят,от вчера чувам и кълвача от ореха на съседа
Цитат
Времето ясно, слънце на небето, леден вятър и голям клинч. Температура 4°, ама усещането е като за нула.
Цитат
Слънце грее, птички пеят, малко хладно, но ще стане 18 градуса.
Цитат
Като пролетта вън. Пълна със слънце, цветове и обещания за бъдещето.
Цитат
Тук е пролет, ама вече истинска. Слънце, пиленца, магнолии, лаленца, незабравки, теменужки. Кеф.

Лаватера 21 март

Цитат
Тук грее слънце, но през прозореца влиза хапещ въздух.
Цитат
приятно хладно, ясно, слънчицето прозира през облаците.
Цитат
Който е избрал днешния ден ,ще му е готина годината, характер и всичко останало!
   Времето е супер, даже една пчеличка ми жужи тук около едно сухо мляко,което мирише на ванилия.

Тарталета 23-ти

Цитат
Сводката - слънчево,съботно,приятно!
Цитат
Днес някой избрал ли си го е? Едно облаче няма
Цитат
И при нас е прекрасен ден. Ама то е защото щерката си идва довечера!
Цитат
Слънцето ,пу пу,се показа.
Цитат
И тук е слънчево, но хапе
Цитат
За сводката, тук е слънчево и ясно, не се е стоплило още, но едно облаче няма на небето.
Цитат
При нас вали като из ведро, градушка би по едно време
Цитат
Днес е чудесен ден, май първият истински топъл пролетен ден.
Цитат
Отчитам се от немско-слънце,дъжд,градушка и после пак по същият ред..Поне видяхме и дъга.

Dorchester, Pretty_Mama, Ренко 24-ти

Цитат
Време топло,слънчево и супер приятно.
Цитат
Тук е облачно и мътно.
Цитат
Приятно е времето, обещава да е поредният приятен, слънчев, пролетен ден.
Цитат
Мда,нас ни вали сняг,от онзи мокрият,въпреки че на места е побеляло..Та разходката в Залцбург ще е съвсем кратка,щото е 1-2 градуса,духа и вали сняг
Цитат
Времето е много приятно. Слънчево и меко. Да се брои за чудо!
Цитат
мрачно и доста хладно. Онзи ден беше 25 градуса, утре го дават 14

ТиЛи 25-ти

Цитат
студ и сняг от днес
Цитат
Цяла нощ е валяло. Сега е мрачно и захлупено. Облаци бол.
Цитат
Вали дъжд, прехвърчал е и сняг - има малко по колите.
Цитат
При нас пръска дъжд...
Цитат
Студено, ветровито, Витоша е заснежена, но изгря слънце.
Цитат
Засега е хубаво времето , както казвам - приятно хладно, но слънчо се опитва да пробие облаците.
Цитат
Гадост е времето при нас, тази нощ е валяло от оранжевия прахоляк, всичко е леш. Дават го цял ден да вали от същото, утре пак.
Цитат
днес е слънчево, ясно, небето пролетно синьо, пък и Благовещение било. И е "моят ден".

следват

Скрит текст:
mystic woman, Birdflower 28-ми
wild poppy 29-ти
Clo - Camille 30-ти
мързелче 31-ви

стискам палци и подкрепям пантичката за нещата, които някога бяха много мое нещо, а сега са ми тотално чужди.
правя разбора и забелязвам, че нито една до тук не е само слънце или само облаци и студ Simple Smile Simple Smile значи сме многостранно развити личности -  мо'ем да топлим, мо'ем и да не топлим. Simple Smile

# 1 773
  • Пловдив
Благодаря...чували сме, чел е ММ, ама все не ми стиска да опитаме, понеже има обостряне. Поне така казват...преди време пробвахме а грийн детокс, даден от инструктор, ама нищо при него.
Сега след изследването ще решим на къде Confused

Аз мисля, че не мога да медитирам Thinking Ц...всичко е в главата, а тя ми е проблемна.

# 1 774
И моята глава е пълна с ......то  даже не са и бръмбари.

# 1 775
много сме. Simple Smile
бащицата наш казваше, че на нормалните хора им влиза муха в главата, а на мен - самолет. и бръмчи и се върти... докато не направя каквото съм наумила.

# 1 776
  • Mediterraneo
И аз съм от тези със самолети в главата, даже не е един. Абсурдно ми е даже да си представя да медитирам, такъв съм нервак, все нещо правя, бутам, пипам, не мога просто да лежа. Даже и на плажа - пия нещо, пуша, ям, чета, ровя в телефона, мирна не мога да стоя хич. Нервак съм, ама умея да изнервям и хората около себе си, според ММ, аз не мисля така Simple Smile

# 1 777
  • София
Моите "самолети" също са безброй и все бръмкат в различни посоки. Въпреки това преди няколко години имах много успешни медитации, които постепенно ми помогнаха да редуцирам броя и траекторията на "самолетите".  После нещата се стекоха така, че вече рядко имам нужните условия за качествена медитация, а когато все пак ми се предостави възможност, не успявам да се концентрирам по същия начин. Но действително много ми помагаше и трябва да опитам по-често да си осигурявам условията по някакъв начин, защото напоследък ми се струва, че ще експлодирам.

Тили, знам я темата за йогата. По едно време я следях, може пак да си я пусна за следене. Запазила съм си няколко видеа с различни инструктури. Ще пробвам и тях и, ако не случа на подходящ за мен, ще се възползвам от предложението ти да те обезпокоя на ЛС.

# 1 778
Мисти, при този протокол няма обостряне в началото. Ако размислиш, драсни ми, ще ти пратя книгата

# 1 779
Мисля, че на всеки му се е случвало "да седи и да гледа (тъпо) в една точка".
Това също е вид медитация. Blush Не си го представяйте, че всичко опира единствено до поза лотус, пръстите в някоя мудра и Омммммммм. Grinning Има медитации и в движение. Основното е мозъкът да си почине, да успее да се изключи един вид, пък било то и за съвсем кратичък период от време.
Вече наиситна ви оставям, дела ме зоват! Hug
Скрит текст:

Панде! Hug По всяко време, когато решиш.Kissing Heart

# 1 780
Simple Smile получавало ми се е най-лесно в градината.
почвам да правя нещо, защото имам време и защото ми боде очите и "се събуждам" след време, работата свършена, а аз не знам кога и как.
и при  плетене също.

# 1 781
За пръв път видях на пазара левурда.Заради вас си взех две връзки.Ся кажете,няма да са сарми,ами песто става от него,нали?Нещо друго?Аз като жабата,вирнала крак,да я подковат и нея 😂
Сирос ми се струва,че към четвъртък -петък трябва да се появи.

# 1 782
  • София
Става песто, и салата става и с ориз.

# 1 783
  • Пловдив
На всякаква салата слагай Simple Smile Става топ!

# 1 784
И аз "изключвам" при работа в градината, плетене и рисуване.

Баш сега е сезонът на левурдата, тук има много в горите наоколо. Трябва да излезем да наберем с децата, дано ми се върже някой.

Общи условия

Активация на акаунт