Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 236
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Добро утро!

Ре, съжалявам за болките! Дано е временно завръщането им!

Кайс, много красиви снимки!

Мисте, харесвам си чашата от кафето. Да ми я запазиш, моля! 😉

Моят гръб днес е една идея по-добре. Явно мазането и хаповете помагат, но да видя как ще се държи 12 часа зад бюрото днес, че, както вчера писах, при покой боли повече.

Щерката замина на училище. Пак забрави да ми пише, че е стигнала. А аз пак забравих да инсталирам друго приложение с локация. Няма на кого да се "метне" детето, та на майка си. 🙃

Успешна седмица, любими мои! После ще се жалвам как гърбът ми ни  провали плановете, но пък малък дявол е. Ще ги осъществим друг път.

# 1 756
  • София
Ули, и лайно от еднорог съм отворена да пробвам. Това е нечовешки болка. Казвай.

# 1 757
  • София
Добро утро! Студено, ветровито, Витоша е заснежена, но изгря слънце. В асансьора на излизане се сблъскахме с един малък сладък тодлър с яке и шапка на котки, та ми вдигна настроението.
Лека седмица на всички, здрава успешна! Хубав празник е днес.

# 1 758
Риюниън, слагам ти тук само един линк от нейния сайт, да се ориентираш.
Елиминационната фаза я актуализираха скоро и разшириха храните, но ако можеш пробвай на съвсем стриктната фаза за някакво време, в идеалния случай докато изчезнат симптомите.
Иначе ако искаш ела на лични.
https://www.thepaleomom.com/start-here/the-autoimmune-protocol/

# 1 759
  • France
Ре, не, че ще ти помогне, но те гушкам силно.

ДобрЮтро на останалите. Сири да се появява вече.

# 1 760
Бър, ти ли имаше нужда от палчета днес ? Стискам!
   Днес ще ходя да прехвърлим и регистрирам колата ,която синът си купи в събота. Ще е на мое име,заради по-голямата сума за гражданска. Дано няма много хора, че така мразя да вися по опашки, където няма места за сядане. Гледах сутринта по тв, за нас жълт код за дъжд и студ и вятър. Засега е хубаво времето , както казвам - приятно хладно, но слънчо се опитва да пробие облаците.
   Ре, как си?
   Кашлящите дечица как са? Ренко?

# 1 761
  • София
Еми как съм, къФ беше вица за кашлицата и рициновото 🤣. Седя и не смея ни да кихна, ни да се изкашлям, ни да пр@дна 🤣.

# 1 762
Съчувствам за болките. Дано е временно.

Среден синковец болен, температура и повръщане. Самообслужва се, голямо момче. Само за лекарствата се консултира.  Дано не цъфнат и останалите, че ще е чудна ваканция.

# 1 763
  • Mediterraneo
Гадост е времето при нас, тази нощ е валяло от оранжевия прахоляк, всичко е леш. Дават го цял ден да вали от същото, утре пак.
Ще трябва да ходя с колата на работа, а паркирането в зоната е почти невъзможно.
Ре, кофти за лекарството, надявам се да намерите решение!

# 1 764
  • София
Тарти, ще видим. То е рядко и почти неизследвано. Точно две научни статии намерих в световен мащаб. МН вика, абе знам че си уникална, ама може ли и в болестите да си такава 🤣.

# 1 765
Доброоооооооооо!!!
Отдавна кукнах, станах да изпратя ММ, привършвам второто кафе и опъвам постелката след малко.
Пфффффффф, трябва да измисля какво ще е за вечеря, за обяд- супа със зелении съм замислила и като нищо само аз ще си я изям- обожавам.

Уикенда се изваля, днес е слънчево, ясно, небето пролетно синьо, пък и Благовещение било. И е "моят ден".

# 1 766
  • София
Сиросчето не си ли изяде бананите вече?

Ммм, Тили, покапах се! Animal PigСупа от зелении и аз обичам като и при нас вкъщи само аз съм й фен. Баща ми ще я хапне, ако сготвя, но ще иска и мръвка да пекна към нея, а детето само като види зеленият цвят, върти очи и отказва даже да опита. Не знам защо така си е втълпила, че храните със зелен цвят са гадни. Единствено малки листенца от маруля склонява да хапне понякога, но такива, които все още не са с наситен зелен цвят.

Да се оплача, че опитах йога и със съжаление открих, че йогата вече не е моето. Преди години ежедневно практикувах в домашни условия, бях още тийн. Много добре се чувствах след асаните, но вчера само се изнервих. Твърде мудно ми идва вече. Може би трябва да потърся в тубата друга инструктурка. Тази, която вчера си пуснах, само докато я изчакам да изговори какво трябва да направим, аз във фантазията си вече бях с две асани напред от нея. Изчаквах я, за да разбера все пак как да го изпълня правилно, но се опорочава цялата философия на йогата, защото не се отпусках, а се напрягах емоционално.

# 1 767
  • Пловдив
Ули, това е с изключването на храни, нали?
Има ли го на български?

# 1 768
  • София
Не е в йогата проблемът. Трябва ти медитация. Да се отпуснеш преди сда започнеш. Аз имам този проблем. Направо съм като хипер активна. Мозъкът ми не спира, всичко ме дразни и ми е мудно. Имам чувство, че всички около мен на пук се влачат.

Мисте, линкът е на английски, но ще ти го преведа ако решиш.

# 1 769
Панди, много е важно да попаднеш на твоя си инструктор във всичко, дори в живия живот. Grinning
Не зная чии видеа си правила, но ако искаш, пиши ми, ще ти дам идеи за други, които евентуално да пробваш.
Нормално е да ти омръзне този, с когото си практикувал години наред, да се изчерпи това, което предлага спрямо твоите индивидиуални нужди в момента, видът йога, който преди ти е носил удовлетворение, вече да не е същият.
Аз неслучайно поддържам абонаменти към няколко инструктора и школи, но всички те имат и безплатни ЮТ канали.
Има и тема за йога в спортния подфорум- може и там да влезнеш и да разгледаш, ако имаш интерес, време и ти се занимава.

ПП. Аз медитирам винаги след практиката,когато умът ми вече достатъчно се е успокоил, иначе все шава нанякъде. За качествена практика е важно да си необезпокояван, да е проветрено и удобна постелка. Подходяща музика и всички останали екстри, които като се сетя и имам време също си "подлагам" преди да започна, са само бонус.

Общи условия

Активация на акаунт