Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 173
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 860
Боба е готов, следобед ще сваря месото,утре след работа ще го метна с ориз.Пресните дни имаше пилешки пържоли с картофено пюре,печени бутчета,зелена салата, таратор,картофена пица.Друго не се сещам.Тутманик ,заради Ули 😁,ми се искаше,но няма кога.За сметка на това свекървата сега ни посрещна с мекици.Които Шефа категорично отказа.Кисел е,мрънкащ и ревящ.Още малко,и се паркираме в леглото.

# 1 861
Преди малко се излюпих, че четох до по нощите.
След малко- тренировка; отново започнах силовите, трябва си, особено при нас жените, още повече след 40, че и около пред-, по време на и след мено- то. И защото редувам ден силова, ден йога, не искам да казвам с каква мускулна треска и по какви места е... включая дори "любовните дръжки". Всъщност, само по пръстите нямам. Grinning И съм редовна- даже докато си бях в Бг, не пропусках. Blush

13, вярвам, че бързо ще свикнеш с липсата на влага за сметка на свежия планински въздух. Hug

Кажете какво ще готвите.

Пилешки бутчета в Нинджата, печени картофи, салата ще е вечерята. За обяд имам супа, само за мен си- децата и днес цял ден ще са навън.

# 1 862
Подкрепата е важна, Бърд! Щасливци сме, че си имаме такава в лицето на любими хора… а понякога и от неочаквано непознати. Важно е да я има, защото обратното, предполагам всеки е имал от обратното в даден момент, и не само момент… та обратното си е тежко.

Благодаря ви на всички за пожеланията, другарки и другари 👍това си го считам за подкрепа про бонус 😊

Най, най.. - голямата ми мъка, която така ми тежи, че даже избягвам да мисля са морето, хулиганите 🥹 и гроба на майка ми. Но … няма да съм на Марс/ ейх да можех 😅/, с това се успокоявам.

Хваля се с измити прозорци, завиждайтИ 🤣
Поздравления и от мен!  Голяма  и много смела стъпка ! За морето - гръцкото ще ти е наблизо, хулигани се намират  навсякъде, а майка ти, предполагам, че си я носиш в сърцето .

# 1 863
  • Наблизо
Търти,поздравления!!!Не видях за кой град става дума,предполагам за Горна Дж. Всичко вечно ще си стои в Бургас,а в новото място ще си намериш нови хулигани Simple Smile

Тили,какви силови правиш вкъщи?

Аз ще си продам велоаргуметъра на Декатлон и ще си взема елиптик.Моят ревматолог го препоръча за моите проблеми с колената и глезените..Този уикенд ще се мъчим с ММ,защото нямаме на кого да оставим детето,но твърдо съм решила да си взема защото имам нужда..

Малкото вчера направи уртикария и трябва да ходим на изследвания.Времето тук се оправи и явно полена пак тръгна и моето милото холеми писъци и рев да се дръгне..

# 1 864
Тили,какви силови правиш вкъщи?

В какъв смисъл? Гири, пудовки, собствено тегло, ластици...
Индивидуална програма, изготвена от треньор.

# 1 865
  • Наблизо
Ясно Simple Smile Благодаря.Имах предвид с подръчни материали или си си навзела конкретни уреди.Аз имам две гири..

# 1 866
Бюти, ако си търсиш силови тренировки, прегледай канала на тази - https://youtube.com/@CarolineGirvan?si=NZ_Tb6sQVUvk9xhU . Много са ѝ готини програмите, кратки тренировки и нямаш нужда от много уреди (и гири стигат). Тя тренира с бая тежки гири, но можеш да започнеш с твоите, защото и без това нейните са невъзможни за начинаещ.

# 1 867
Аз имам оборудване за една малка фитнес зала. В програмата ми тежестта на гирите варира от 3 до 7,5 кг.

Иначе влизах със сводка за времето- мрачно и хладновато, слънце се опитва да пробие, но не особено успешно.
Вчера цял ден беше супер слънчево, навсякъде бях спуснала външните щори (всичките ни прозорци са "френски" и светлината ужасно боде очите).

# 1 868
И аз имам много неща. Проблемът е, че бързо ми минава меракът и започват да хващат прах. Последно си взех въже и постелка за скачане. Ползвам ги де, поне 2-3 пъти седмично и прилично задобрях с координацията, но първоначално за по-честа употреба ги гласях. Joy

# 1 869
Си таковам и късмета. Отидохме до медицинския център малко по - рано. Реших междувременно да ида до тоалетната, защото обикновено и без това се чака много. Те пък баш тогава взели, че викнали нас. Докато издиря в кой кабинет са, прегледа приключил. Най - вероятно навяхване. Ако продължава още седмица ще идем до спешното.

Заредена съм и аз с много неща за упражнения. Всякакви ластици, топка, гирички, постелки, кростренажор имах, но го разкарах, щото не издържах на досадата, която ме обземаше. Степер... Питайте ме колко ги ползвам. От тях само гиричките и постелката ползвам редовно.

# 1 870
  • София/Горна Оряховица
Thirteen, честито за новата къща! Силно. уважавам хора, които се решават на такива големи стъпки.

По едно малоумно стечение на обстоятелствата в момента майка ми живее при мен, двете притежаваме апартамента наполовина, абсурдно е. Но гледайки цените си давам сметка, че в този живот май само с този имот ще си остана собственик.

Birdie, всеки има право на момент на слабост. Не се обвинявай за него, ние не сме роботи. Понякога се обвинявам себе си за това колко често мрънкам на познати - но след време нещата се обръщат и те мрънкат на мен и балансът е възстановен.

Аз си бях нарочила днешния ден. Хладно и облачно е, точно каквото го харесвам (обявавайте ме за кукувица, обаче ненавиждам лятото и пролетта... есента е моят сезон). От сутринта се местя от леглото на дивана, после на фотьойла и обратно. След вчерашната интервенция зверски ме боли едното рамо и нямам идея защо е, ама боли повече от самото място на процедурата.

Щях да готвя за вечеря една мързелива манджа с патладжан, тиквички и паста на тиган, ама с това рамо хич не се виждам. Помолих приятеля ми той да сготви, а той миличко ми вика - аааа, знаеш ли, айде да си поръчаме LaughingLaughing Не го виня де, има срещи до 20:00 и кога да готви ... Сега се чудя дали да е суши, дали да е индийско. Аз трябва да ям по-леки храни, та май ще е суши, ама много ме изкушава и едно тика масала.

# 1 871
  • тук и там
И аз се сдухах нещо,щото ходих на зъболекар,и онзи зъб,дето се клати,не можел да се закрепи и короната можела да падне всеки момент,че и корена не бил хубав.Та сЯ,не стига че изглеждам с едно 10 години по -стара,ами и ако ми падне короната ще ходя без зъб,преден(кучешкият) за известно време..Хич не остарявам добре.Не знам до ген ли е,до килограми ли е,до какво е-ама не съм от късметлийските в това отношение,та меко казано, хич не се харесвам в момента.Ей ви и една Зара,и приключвам със снимките.  Поне си купих две книжки днес,за настроение.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 17:20 от Кайсия

# 1 872
Еееее, Кайс стига де,приключвала със снимките.
  И Зарата си е хубава.
   Готвя.

# 1 873
  • тук и там
За сега..Следващите трябва да са от Италия,но предвид това,че в Залцбург времето доста ни попречи,вече се разколебавам за пътуване там в края на октомври,началото на ноември..Не знам,чудя се..

# 1 874
  • France
Това къде е в Зарата? Главната?

Аз много се напрегнах този следобед. Имам такива моменти след загубата. Просто ми става гадно и припряно. На всичкото отгоре имах среща с един тарикат, който ме хвана за лапни-шаран. Много мразя такива професионалисти. Предпочитам директните. Те може да не ти предложат услугата с панделка, ама поне са директни и знаеш какво да очакваш. Въобще пълна скръб моя следобед. И ми е едно криво, криво...

Общи условия

Активация на акаунт