Звездни Компромати - Март'24

• 310 959
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Е, може пък и да е техния начин да се справят с житейска криза, развод и изневери са си гадни за преживяване. Но и за мен това не е правилно, най-вече защото ми бие на раболепно отношение към мъжа.

# 316
В духа на темата с изневери днес в англ.медии изтипосват как през 2020 година в англ.версия на Стани богат учител ползва жокер обади се на приятел и избира да звъннат на жена му,но за изненада на всички вдига мъж:joy: Коментарите са потресаващи,а реакцията на водещия е:

# 317
Поне отговорил е вярно на въпроса

# 318
Да, после пак ѝ звънят и отговоря тя и му казва верният отговор,но в коментарите го съветват да ползва парите, които спечели за бракоразводен адвокат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 319
Гледахте ли клипчето от Who wants to be a billionaire ? Защото много ясно първоначално се включва автоматично съобщение с мъжки глас "I am sorry there is no service" и водещият започва да се шегува. Всичко е една шега на база това.
https://youtu.be/6ClxisPJ1l0?si=vyd4LZM24vfL0cuG

# 320
Александра Сърчаджиева нарочно ли води с такава писклива интонация? Хич не я бива за водеща... Аз й симпатизирам и ако са я поставили да е водеща, за да има работа нека я режисират.

Казват, че по времето на комунизма е имало цедка. Писна ми да гледам предавания и да ми липсва такава цедка. Репортерки с неприемливи говорни дефекти, водещи с водене, което балансира между некадърност и лигня... и пр. и пр.

Така и така си давам 2те стотинки, да кажа и за Филип Буков, че е симпатично момче. Типът на красотата му ми носи полъх за европейските секс символи на киното през 60те и 70те. Ако беше малко по-интелигентен в държанието си, което е предимно хахо-хихи и егоцентрични шегички, щеше да стои още по-добре в пространството.
Краааааайно  неприятни персони са ми Сърчаджиева и Кадиев, даже и Натали.
Навсякъде са както и Стоичков.

# 321
Не съм гледала предаването.Преразказвам какво пишат в онлайн изданието и какво се гъбаркат зрителите,ако се включва секретар или др.съобщение не разбирам защо го пишат като новина и дали е излъчено 2020 също не знам.

# 322
Сестрата е по-възрастна, а изглежда по-млада от Наталия, дори и с това червило. Преподавател е, да - в някакъв уни в Ню Йорк, който няма официален статут де, но все пак си е постижение. На нея явно добре й се отразява живота без мъж.

# 323
Нормално е като вземеш мъж от друга жена, бременна или с бебе, да ти е ясно, че с голяма вероятност и теб ще постъпи така.
Абсолютно, колелото винаги се върти.

Почнах да чета отзад напред страниците и във няколко подред постове пише Гери, Гери и мъж.
Викам си бреееййй коя ли Малкоданска или Дончева и набързо си помислих, че на някоя от тях мъжете е кривнал със секретарката.
След това  реших да върна още по-назад и да видя за коя аджеба Гери думате. Joy
Филмът веднага изникна пред очите ми.

# 324
Опитах се да кажа найстина. Не можах.
На Ралица ѝ е простено... Тя е шеф само на мъжа си и на децата им.
Но като получиш работен мейл от мениджър, който за 40+ години не е научил най-простото правило на езика ни, а именно, че няма дума в множествено число, която да завършва на "й" - е тогава става доста тегаво и искаш вярно да избягаш някъде....
А когато върнеш обратна връзка пак по мейл и споменеш за това просто правило, то тогава си сигурен, че ще се бориш за 10 заплати по чл. 331 от КТ Joy

# 325
Лелее, този Денис на Наталия не бях го виждала поне 10 години. И като млад не ми беше симпатичен, но сега е като трета сестра на Наталия и бълдъза му🫣 Мъж над 50 те гонещ 100 кила с дълга рядка коса- отврат! Точно на леля мяса.
Дъщерята и жената на Графа, много хубаво момиче

# 326
  • Варна
Просто е отчаяна и вманиачена, като Андреа.

Толкова години унижение и още да е вманиачена? Това граничи с лудост.

# 327
Наталия Симеонова празнува “сребърна” сватба:

Невероятна честитка 🤔"Променяше чувствата, но не ги правеше по-слаби" 😉
При всяка уважаваща се жена дълбокия прочит би бил "От безкрайна любов преминах към безгранична омраза" Да, ама не...
А снимката в дясно на полицата е показателна за бъдещето, което им предстои. Тя - цял живот на врата му, той - цял живот показващ пръст, съседен на показалеца и безименния. 😀😀😀

# 328
Разочарована съм от "постния" пост на Наталия. Тя добре борави с думите, но тези излияния сякаш не са излезли из под нейното перо. Звучат някак дежурно и не ме трогват.
Изгубила е май дар слово Наталия.

# 329
Джейн Сиймур
Скрит текст:

Кейти Холмс
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст: