Звездни Компромати - Март'24

• 310 983
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 150
Прехвърлих сега и чата на новите звезди. Ами "сори" на чисти български, ама и тя го подхлъзва, вместо да го отреже. Напиши му там едно "смятам, че не е редно това, тъй като ти си женен/шеф си ми/нямам интерес". Другото е флирт. И аз съм си писала/пиша с мъже, не е като да не съм виждала мъж какво пише и жена какво отговаря.
Тази на всяка дума отговаря, че и със заигравки.

той: what's the outfit choice today?
тя: skirt

тя: thank you for dinner

тя: what do you want me to wear on a plane tomorrow

той: what wear underneath at the moment?
тя: nothing - i'm in my pjs

той: what you up now
тя: about to shower

... и така нататък...
Не, не въобще, ама хич не флиртува и тя!
Ето затова мъжете вече ги е страх от флирт, а "me too" изгуби идеята си.

# 151
И на мен ми направиха впечатление нейните отговори. Абсолютно си го провокира на места, и в нито един момент не поставя граница, което нали е логично да направи ако ѝ е неприятно.
Той ѝ звъни, тя не вдига, после му отговаря "телефона ми е бил на безшумен", все едно му дава обяснения. Пита го какво да облече утре и му добавя "Но нека да са дрехи" Rolling Eyes
Освен това са били на вечеря, след която и тя му пише доста приповдигнато. Така, че.. истината е някъде там.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 22:07 от Анонимен

# 152
С нищо не го провокира. Отговоря му нормално и без никакъв флирт. Или си го търси? 21 век сме, и двамата са възрастни и носят отговорност за действията си (визирам него). Той зарязва жена си много бременна заради Гери.
Ще сложа линк с риск да ме изтрият - https://www.mumsnet.com/talk/_chat/5019886-can-we-discuss-geri?page=1

# 153
  • Glasgow
Пишат, че дамата е тази, асистент му е и пътуват заедно. Гери знаела и искала да я уволни, и тя го репортва, съобщенията изтичат, след като тя ги представя на разследването. Не е от официален източник и нямам идея колко е вярно. А Гери сега щяла да играе като "политическа съпруга", да го придружава и да имат стейджнати снимки както Бекъмови навремето след Ребека
Скрит текст:

# 154
От скрийнщот 13:
Тя: "Какво искаш да обека утре на самолета и ще го направя (но да е в някакви рамки и да са дрехи)?"
Защо пък ще пита него какво да облече и да му казва да са дрехи?

# 155
Какво правиш?
Отивам да си взема душ.

а може да напише "нищо", нали. Wink
Аз така правя с моя приятел (не живеем заедно). С какво си облечена? С червени изрязани прашки.
Нищо, че съм с размъкнат анцунг и минавам с прахосмукачка, докато му отговарям. Ама той наивника се кефи. А най-вероятно и той лежи неглиже, докато пише.

Нищо УАУ няма в чата им. Изневеряващ мъж и жена, която й е кеф да флиртува. Няма за какво да реват. Е, Гери (която харесвам) е малко унизена. Нейн избор е как да реагира. Аз не бих реагирала като нея.

# 156
Както обикновено и в този случай "любовницата" е по-невзрачна от съпругата. Сега със сигурност Гери ще я уволни. 😄

# 157
Да поясня - естествено, че ще предостави чатове, ако е знаела, че искат да я уволнят, защото шефа и не може да си държи панталоните вдигнати. Ще го съди за сексуален тормоз. Тя си върши работата като негов асистент. Не е нейна вината и защо винаги се нахвърляме върху жените? А този льольо къде е в картинката?

# 158
Какъв сексуален тормоз? От чатовете не личи да й е неприятно.

# 159
Поведението му в тези чатове е просто закачливо и нищо повече. Мъж, който флуртува със секретарката си, която пък не му е поставила никакви граници.
Не виждам да е бил настъпателен и да я е преследвал чак.
Никой не оправдава него, той е ясен. Обсъждаме нея като другия участник в чата.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 12:08 от Анонимен

# 160
  • Glasgow
Може да не са публикувани всички, ще се чуе. Или пък не, много пари има там.

# 161
  • софия
Кои са тези хора от чата?
Уж се връщах да чета, но не разбрах.

# 162
Мъжът на Гери от Спайс гърлс и секретарката му.

# 163
  • Glasgow
И аз мисля, че поведението му в тези чатове е просто закачливо. Мъж, който флуртува със секретарката си, която пък не му е поставила никакви граници.
Не виждам да е бил настъпателен и да я е преследвал чак.
Никой не оправдава него, той е ясен. Обсъждаме нея като другия участник в чата.
в туитър има скрийншотове, в които се вижда, че има изтрити съобщения от него, извинява се, обзалагам се че е имало някоя d*ck pic

# 164
Нещо за бременност мярнах някъде. Гери ли е бременна?

Общи условия

Активация на акаунт