Звездни Компромати - Март'24

• 310 972
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 165
Гери започва да се среща с него, когато жена му е бременна. Той зарязва жена си с бебе заради Гери. Пълен мухльо.

# 166
  • софия
Уфффф, ама много е гадно като излизат публично такива лични неща,  дори и да са от подобен тип.
Направо ми е неудобно да чета. Все едно присъстваш на ситуация, без участниците да знаят и да искаш.

Доп. Неудобно ми е и да чета какъв жалкар е Гериният мъж. Ама, много е плосък.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 21:31 от zvаnchе

# 167
И аз мисля, че поведението му в тези чатове е просто закачливо. Мъж, който флуртува със секретарката си, която пък не му е поставила никакви граници.
Не виждам да е бил настъпателен и да я е преследвал чак.
Никой не оправдава него, той е ясен. Обсъждаме нея като другия участник в чата.
в туитър има скрийншотове, в които се вижда, че има изтрити съобщения от него, извинява се, обзалагам се че е имало някоя d*ck pic
Имаше. В линкът, който сподели потребителката по-назад. Първоначално се чудех какво е Joy Той след всеки чат, я моли да го изтрие.

# 168
И на мен ми дожаля за Гериния съпруг. Кофти се е изложил. Гери явно ще се прави, че е ОК.

# 169
  • Rock & Roll feeling ...
Гериният съпруг е прост и незадоволен, и нахален. А секретарката му - ем сърби, ем боли, ем ми е драго.

# 170
  • Mediterraneo
Аз нещо изтървах, коя е Гери?

# 171
  • Glasgow
Спайската Гери, Джинджър. Муж е голям бос във Формула.

# 172
Нормална ситуация за нашето време. Почти всички женени мъже имат подобни чатове.

# 173
На мен по-интересното ми е, че Гери е по-известна явно от мъжът си. А той е много по успешен от нея, освен това не е в някой скрит сектор зад бюро, а все пак може би най-скъпоплатения спорт на планетата - формула 1.
Иначе за секретарката... аз лично (не го защитавам) не намерих тормоз в чатовете, явни закачки са, ако мине мине. Сигурно си пише с още 10 такива. И закачки има от нейна страна, което си е малко като зелена светлина, иска ми се, ама не ми стиска.
Сексуалният тормоз е много сериозна тема и е много кофти когато се търси под вола теле. Тя и без смс може да го обвини в сексуален тормоз, може би дори по-успешно. В днешно време.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 22:02 от Александрия

# 174
Има един много хубав и любим мой сериал - Anatomy of a scandal (Netflix), на сходна тематика.

# 175
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Кристиян Хорнер е съпругът на Гери Халиуел от Спайс гърлс. Бях му голям фен едно време като беше някакъв прохождащ шеф във Формула 1. Струваше ми се свестен и даже леко смотан, после стана голям шеф, ожени се за бивша поп звезда, порасна му работата и почна да върши простотии. Тези чатове са толкова лични, никога не чета публично качени разговори между други хора, винаги има нещо скрито и непоказано, истината я знаят само те двамата.

# 176
Мъжете са си мъже и дори да не са шефове на Формула 1, съпругите им никак не са застраховани. Учудвам се на категоризацията в графа скандал, и живото обсъждане на нещо съвсем нормално.
Ежедневно всякакви женени/обвързани мъже флиртуват по сходен начин - дали в чатове или в сайтове за запознанства - без значение.

# 177
  • гр.Пловдив
Жената, очевидно има заболявания. Тя е само на 54.

Сериозно ли Наталия Симеонова е на 54 г? Thinking

# 178
Не е нормален такъв чат. Особено ако е между шеф и подчинен. Дори подчиненият да не отказва категорично, винаги може да изтъкне, че го/я е било страх да не загуби работата си или от друг тип натиск. Шефовете и колегите да не си вадят ..., където си вадят хляба. Не знам за вас, ама ако някак разбера, че моя мъж е водил такъв чат, ама никак, никак няма да го намеря за нормално. Меко казано.

# 179
От позицията на съпруга няма да ти хареса, което не означава, че е нещо изолирано в наши дни. Не оправдавам по никакъв начин, за мен също е гадна постъпка, но се случва много често във времето, в което живеем. Ако чатовете се трият, няма как да се разбере. Тази е много смела да го изтипоса публично, повечето жени се страхуват да пазят и показват подобни чатове.

Общи условия

Активация на акаунт