Звездни Компромати - Март'24

• 310 978
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 180
Ако извадим чата от личностите и го прехвърлим на обикновен чиновник и секретарка на минимална заплата съм 100% сигурна, че я е страх за работата. Тази секретарка обаче сигурно може да си намери още 10 подобни позиции, може и за по-добри пари. Уволняват е и си пуска чатовете, иначе си говори за бикините предния ден.
Малко трябва да сме реалисти. Ако е моят мъж, нещата са различни, мен никой не ме знае, него също, нямаме милиони в банковата сметка и на света няма да му пука кой си е показвал гащите и кой не (; тука ми мирише на слава и пари, не на тормозена жена. Пак казвам, не защитавам тормоз над жени/мъже, просто ми се струва, че е по-лесно да защитаваме жените. Е без Мария налЕ (; тя си го търси...

# 181
Симпатяга е Хорнер. Асистентката - от това, което прочетох - мисля, че и тя доста го харесва, но има задръжки. Причините си ги знае тя. Но хем изглежда да поставя граници, хем и тя флиртува, но не твърде открито.

Това тук вече минава някакви граници за невинност за мен...

Скрит текст:

# 182
Последният чат е tmi просто. Close
Не са случайни тези чатове, вижда се, че има коментари в този дух и от нейна страна. Можем само да гадаем какви са били нещата извън чатовете.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 22:51 от Анонимен

# 183
  • София
Колко милиона обезщетение залагате, че ще смекчат травмите на тази очевадно брутално насилена асистентка?
Сценарий написахте от някакъв чат, дето имаме такива през ден. Дори от скука, дори нищо да не искаш.

# 184
Невероятно. Пещерният феминизъм - който е страшно вреден за жените - се разклаща 😂

# 185
И според мен е за парички цялата работа.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 23:44 от Анонимен

# 186
Абсолютно типична история за новите времена. Всеки успешен мъж е под прицел за подобни дела и изтичане на компромати. Само не знам тия мъже как не се усетиха ами продължават да се държат все едно нищо нямат да губят 😃

# 187
Лидия не живееше ли с Атанас Колев? Или са се разделили?
Скрит текст:

# 188
Добре, а на мен друго ми направи впечатление сега. Гери следва всички от групата, освен Мелани Б. Имало ли е някаква драма там?
Виждам, че Мел Б е казала, че са имали връзка двете по времето на СГ.

# 189
Ето повече снимки на колежката на Крис Хорнър.

Скрит текст:

# 190
На тези снимки изглежда по-симпатична, но са от 2014.

# 191
Е, тя Гери вече го подкрепи - някой беше публикувал по назад тяхна снимка заедно от Формулата в Бахрейн в момента. Неговият отбор печели. Trophy

Не я разбирам тази жена - Наталия Симеонова, каква красавица беше, но не - Денис, та Денис ... абе, жено ... обърни внимание на себе си и го зарязвай тоя Денис вече. Да, живее при него в САЩ по 6 месеца в годината, някой беше питал.

# 192
  • София
Доколкото прочетох разследването в компанията, което течеше по въпроса излиза със становище, че няма "неподходящо поведение". Гери лети към Бахрейн и докато е в полета излизат чатовете. Семейството (майка на Хорнър) я убеждават да се появи все пак по време на състезателния уикенд. Това от таблоидите, дали е вярно...

# 193
  • София
Може и да не е за пари от страна на секретарката, срещнах намек, че бащата на Верстапен е пуснал чатовете на медиите, с цел да изхвърлят Хорнер от РедБул.

# 194
Роузи
Скрит текст:

Мария Шарапова
Скрит текст:

Силвестър Сталоун и съпруга
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

Жулиет Бинош
Скрит текст:

Ева Лонгория на корицата на InStyle Mexico