Звездни Компромати - Март'24

• 310 977
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 195
А той откъде ги има?

Може и да не е за пари от страна на секретарката, срещнах намек, че бащата на Верстапен е пуснал чатовете на медиите, с цел да изхвърлят Хорнер от РедБул.

# 196
И на мен ми е чудно от къде ги има бащата тези чатове, също така гледам че пишат, че ако Хорнър запази мястото си и   не бъде уволнен Макс Верстапен щял да напусне Ред Бул.
Гери е била с червени очи, вероятно е плакала според пресата,застава уж да го подкрепя, иначе го оневиняват за неподходящо поведение, в каквато беше обвинен.
Гери и мъж в Бахрейн
Скрит текст:

Скрит текст:

# 197
Може и да не е за пари от страна на секретарката, срещнах намек, че бащата на Верстапен е пуснал чатовете на медиите, с цел да изхвърлят Хорнер от РедБул.

Еее това вече е върхът на конспирациите! Ако Верстапен старши има чатовете, значи госпожицата му ги е предала. И защо да го махат от РБ като не знам кой пореден сезон това е най-добрият отбор? Някаква лична драма между шефа и пилотите ли има?

# 198
  • Glasgow
А кой го оневинява, самата им компания ли води разследването или е външно🙄🤔
Гери колко по хубава е от асистентката, тези мъже, пффф

# 199
Имало е вътрешно разследване, което май го оневинява. За мен лично това нищо не значи, но да видим.
На датския принц цели снимки изтекоха с друга жена, пък той скоростно стана крал, човекът.

# 200
А жените си плюят на достойнството и подкрепят...

# 201
Симпатяга е Хорнер. Асистентката - от това, което прочетох - мисля, че и тя доста го харесва, но има задръжки. Причините си ги знае тя. Но хем изглежда да поставя граници, хем и тя флиртува, но не твърде открито.

Това тук вече минава някакви граници за невинност за мен...

Скрит текст:

Ама без съмнение нямаше да е професионално от нейна страна да не го пита свършил ли е в банята. Направо невъзможно да не го пита, защото той е шефът и просто няма други варианти за разговор с шефовете.

# 202
  • Glasgow
Британският бивш здравен министър, като изтекоха кадри как се награби с асистентката си в офиса- подаде оставка, двамата се разделиха с половинките си и май още са двойка. Но той всъщност не подаде заради изневярата, а че си е нарушил собствените правила за дистанция по време на локдаун.

# 203
За рисковете на инфлуенсърството - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17298192

# 204
Наталия Симеонова празнува “сребърна” сватба:

# 205
Ако са технически разведени, това горното е пълен криндж.

# 206
Въз основа на този пост само, на Наталия Симеонова може да й се постави диагноза. Най-потресена съм от "дай Боже всекиму".

# 207
  • Glasgow
Да не са се оженили пак?🙄

# 208
Миналата година тя сподели в едно интервю, че с Денис така и не стигнали до развод. На практика са женени.

# 209
  • Glasgow
Дано си няма нова половинка той, че иначе наистина много криндж.

Общи условия

Активация на акаунт