Звездни Компромати - Март'24

• 310 989
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 210
Не са разведени, май не са и разделени, за да живее при него 6 месеца и да ходи в САЩ, не е като да е съвсем delulu

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 11:25 от Little heart

# 211
Ужас е Наталия, хем ми е жал, хем... не знам. Каква е тая обсесия по един г*з

# 212
Наталия гони Андреа по обсесия към мъж. 🥴

# 213
Пропилян живот за мен. Без любов. То тия болести и килограми откъде идват, от неудовлетворение.

# 214
За пари е обсесията. Тя не работи май, той я издържа, ще го наследи. Сори за цинизма.

# 215
Ох, къде ще го наследява. Та те са на по 50 години. Денис не е Хю Хефнер все пак.

# 216
Не е ли бизнесмен някакъв? А нейните опции какви са, какво може да работи, няма да е водеща с тази външност.

# 217
  • София
Може и да не е за пари от страна на секретарката, срещнах намек, че бащата на Верстапен е пуснал чатовете на медиите, с цел да изхвърлят Хорнер от РедБул.

Еее това вече е върхът на конспирациите! Ако Верстапен старши има чатовете, значи госпожицата му ги е предала. И защо да го махат от РБ като не знам кой пореден сезон това е най-добрият отбор? Някаква лична драма между шефа и пилотите ли има?

Борба за власт в отбора, Верстапен - старши не е доволен, че Хорнер е оневинен. https://www.dnevnik.bg/sport/2024/03/04/4596259_vutreshna_voina_ … ef=home_NaiNovoto

# 218
Мира, Наталия и Андреа трябва да направят едно риалити, в който медиатор да е Мадлен, и дружно да обсъдят пътя, по който вървят, щото съм сигурна, че и Денис, Жоро и Кубрат имат дейно участие в тая обсесия. Ти, ако си искал да поставиш ясни граници, можеш да го направиш.

# 219
Баш Мадлен да им е медиатор?! Тя какво търпи от гнусния си мъж?

# 220
  • Glasgow
Проектиращият възрастен актьор да е водещ😎

# 221
Наталия гони Андреа по обсесия към мъж. 🥴

Андрея и срещу Наталия да бяга, не мож' я стигна. Това е десетилетия наред обсесия, хора. За мен не е нормално и не мога да ги съжалявам такива жени.

# 222
Исках да влюча и Мадлен, щото и нейното не е нормално, тя от личен и научен опит може да говори. Поне при нея е някак "знае се" и тя не се превъзнася, докато Жоро и Денис са вълшебство, разбираш ли.

# 223
Андреа просто е по-млада от Наталия. Дано след години да не се окаже, че я е задминала. Иначе и аз не съжалявам такива жени, защото ти като не се уважаваш сам и нямаш достойнство, как ще изискваш другите да те уважават.

# 224
Не знам какво точно е направил Денис, нито Жоо, но не съм чувала Мира да го превъзнася. Даже напротив, тя не говори май вече за него
Наталия също ми е малко неясна. Май се беше чуло за изневяра на Денис, но явно са си заедно. Не разбирам какво толкова ви дразни, ако Наталия е простила изневяра и още го обича.
При Андрея случаят е съвсем друг. Тя няма деца от Кубрат, а той си има ново семейство. Там е друга диагнозата

Общи условия

Активация на акаунт