Звездни Компромати - Март'24

• 310 992
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 225
Не са заедно от години,  само тя продължава да говори така, сякаш са щастливо семейство. Но щом това я прави щастлива, тя си знае.

# 226
За толкова години е повече от ясно, че Наталия НЕ иска да пусне обсесията си. Има такива хора "вечно във филма" . Не я съжалявам, тя дори не предприема малки крачки за да продължи. Иначе до сега да е напреднала.
Това е жалък опит да "натрие" носа на поредната нова(защото Денис не е сам), опитвайки се да се изкара "неговата вечна любов".
Не разбирам жените "филмарки". Извън филма има хубав и спокоен живот с нови възможности.

# 227

Не разбирам жените "филмарки". Извън филма има хубав и спокоен живот с нови възможности.

Животът, особено от една възраст нататък, е скучен. На много хора тази скука не им понася и си измислят филми.

# 228
Преди години когато Денис и Наталия се разделиха и той се изнесе в комплекс Макси, Наталия даде интервю, че той й изневерява, като тя намерила контакта на любовницата и поддържала връзка и с нея (пишат си), и с Денис, за да разбере каква е причината за паралелната връзка, тъй като между нея и Денис всичко било супер, като наблегна, че и интимно всичко им е идеално. Обясни, че тя била “Монтеки и Капулети едновременно” (?), което явно беше метафора, че се опитва да разбере и двете страни в конфликта. Направи ми впечатление, че не говори за чувствата си, а набляга как всичко е под контрол от нейна страна и едва ли не просто грешка в системата. След време беше дала друго интервю в смисъл, че вероятно Денис щял да се съветва с нея за следващите си връзки. Малко като любимата султанка сякаш се изживяваше.

# 229
Божеееее, диагноза е това, без съмнение.

# 230
А Алгафари кръшка и той ли?

# 231
Е, ние не знаем какви са отношенията на Наталия и нейния съпруг. Защо да не го обича? Също и Мадлен. С истинско удоволствие слушам тази жена. Тя говори толкова увлекателно, умно, човешки… За мен това са жени, здраво стъпили върху Земята, особено Мадлен. Но, и на Наталия какво й е? Супер си е жената. Защо да не обичат мъжете си? Някои жени тук така компетентно се изказват за животите на тези две жени, все едно са им лични камериерки. Така ли е?

# 232
Милиони жени си обичат мъжете без да  прокламират пред свата това.

# 233
Милиони жени си обичат мъжете без да  прокламират пред свата това.
Е, Наталия Симеонова е известна, а и си пише в собствения инстаграм.Това ли те дразни? Че изказва любовта си? 🤣

# 234
Към мъж, когото не вижда. Жив компромат  е  и коментирам като всички.

# 235
Защото общоприетото схващане за сребърна сватба е след 25 години съвместен живот, а не за 25 години паралелни връзки, 25 изневери, няколко хормонални урагана и много "равносметки". То и аз мога да обичам гаджето си отпреди 15 години и да питам "лошо ли е да обичам мъжа си", предвид, че аз все още го възприемам за такъв, макар и той да си живее съвсем различен живот. Ми, лошо е. Не е здравословно и то си личи.

# 236
И аз знам, че Наталия и Денис не са заедно от има няма 20 години, като за това време е сменил не една и две партньорки. Какъв мъж, какви пет лева. Той със сигурност не се възприема като неин мъж. Според мен просто я издържа финансово и я търпи, заради дъщеря им и доброто старо време. Най-малкото много отдавна не гледа на нея като жена.

# 237
Е как не го вижда като живее при него в САЩ?
А колко такива двойки има, без да са известни, мъжът не спи само с тази дето не му е дала, и пак са заедно с години... не мисля, че такива жени са в тотално неведение относно мъжката природа или желанията на мъжете си... просто са реалисти според мен

# 238
На Денис голямата му любов е т.нар Котка от предаването му. Разделиха се преди време, но имат общ бизнес. Котката има магазин за козметика в Пловдив, а Денис внася от САЩ стоки за там като неща на Victoria's Secret. За съжаление Наталия е токсична жена, която се държи като ревнива тъща.
И да уточня изрично, не съм камериерка на Наталия Grinning

# 239
Това с “да не си на еди кого си камериерката” новото “глиган с анцуг” ли е?
Иначе Наталия Симеонова дай Боже да има  такива доходи, че и разход за камериерка да си позволи. Тя работи ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт