Звездни Компромати - Март'24

• 311 098
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 240
Това е единственото нещо, с което тя би могла да бъде обект на интерес. Обсесията й към бившият/ несъвсемнастоящ съпруг. С какво друго би заинтересовала някой в последните 10 години?

# 241
Не я разбирам аз тази любов...
Разбирам защо бедни, неуки, безперспективни, притиснати от финанси и от обстоятелствата жени, живеят с мъже, които да ги издържат...
Но защо умни, красиви, с професия, с таланти, с успехи, с възможности жени, се кълнат в мъже, на които не им пука за тях!? Наталия, Мира, Мадлен, Андреа, Гери Халиуел и редица други... Само губене на години в самота и самозалъгване.

Та тя една принцеса Даяна в един момент тегли чертата и отказа бъдещата кралска корона...
В очите на един мъж трябва да си неповторима, обожествявана, обичана, а не досадна лепка, която предизвиква жал...

# 242
# 243
  • Rock & Roll feeling ...
В статията за Нидал пишат пълни гнусотии... Ако е вярно, защо Мадлен представя нещата все едно са здраво, щастливо семейство?!
Ако Андреа и Наталия са лабилни, Мадлен има познанието и опита да отреагира в синхрон с действителността ...

# 244
Аз съм чувала от нейна позната, че е искала да се разведат, но заради финансови проблеми (това беше отдавна, през 2013). След отърваването от ипотека, се подобрили и отношенията.
Имиджът на стабилно семейство без сътресения предполагам е заради нейната професия и авторитет.

# 245
  • София
Те не са ли казвали публично, че са в отворена връзка, сигурно за да не изглежда чак толкова голямо унижението и тя да изглежда здраво стъпила на земята в нечии очи.

# 246
Ами повечето бракове са такива едни уж като по еталон, но всъщност формални отношения и съпружески задължения.
Аз лично моят го прекратих, когато стана такъв, но пък други си намират начин да продължават по този начин цял живот.
Можех да си намеря един любовник и да продължа с брака си, но не намерих смисъл, защото всъщност съм независима от съпруга ми.
Тези жени обаче не са. А и аз мога да живея с човек, когото не обичам, но не мога да живея с човек, който не ме обича.
И когато се съберат зависима жена и мъж, който разсъждава като мен и ето ти един напълно стандартен брак, който продължава 25г....

# 247
Аз съм чувала от нейна позната, че е искала да се разведат, но заради финансови проблеми (това беше отдавна, през 2013). След отърваването от ипотека, се подобрили и отношенията.
Имиджът на стабилно семейство без сътресения предполагам е заради нейната професия и авторитет.

Това за Алгафари, нали?
Има го и едно друго нещо: немалко хора приемат, че моногамията е мит. Наясно са, че партньора им има очи и за други. И са окей с това. Откриват нещо в своята връзка, особено на емоционално ниво, което смятат, че е над физическото. А точно Мадлен, като психолог, няма да се учудя ако има такава гледна точка. И всъщност не се знае - че те помежду си може да се разбират перфектно и да им е супер заедно, въпреки изневери и прочие. Дори и някой да не го приема и разбира/че то и на мен ми е трудно да го разбера/, някои хора имат такъв поглед над нещата.

# 248
Мадлен също има връзки с други. При тях отношенията са равностойни . Отворен брак. Не е обсебена като Наталия Симеонова.

# 249
А коя е тази Котка, която била голямата любов на Денис Ризов? За първи път чувам.

# 250
Мадлен не му е останала длъжна, да не кажа и че го води в надпреварата. Нито съм им камериерка, нито им светя, но София е малка. Не са се развели, защото не виждат смисъл - живеят си чудесно и така, а явно и никой от страничните им партньори не е тропнал с крак, йок, развеждай се!

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 15:08 от Tess d`Urberville

# 251
Аз съм виждала Нидал с жената от снимките.

# 252
А коя е тази Котка, която била голямата любов на Денис Ризов? За първи път чувам.

Денис водеше свое предаване по БНТ преди години и имаше една жена “Котката”, която се появяваше по някое време във всеки епизод.
Много смътен спомен имам за нея. Може ли снимка как изглежда сега?

# 253
Денис (очевидно с Наталия са на една диета), котки и приятели в САЩ
Скрит текст:

# 254
Русата от снимката ли е Котката?

Общи условия

Активация на акаунт