Звездни Компромати - Март'24

• 310 964
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 255
Значи аз бъркам Котката с бившата му Александра, защото много си приличат. Бившата му Александра е гримьорка и съдружник в козметичния магазин на Денис.

# 256
Нойзи ли виждам на снимката?

# 257
Денис и Наталия даже и еднакви прически имат.

# 258
  • Glasgow
Аз помня, че той имаше едно гадже от котките му. Те котките бяха много, всеки сезон различна май. Дори имаше едно много криндж интервю на Наталия Симеонова, в което по същия начин му се обяснява, както вие споделяте последните страници,  но Котката и тя там, в предаването. Котките бяха хубави момичета, които се чекнат, май не говореха. Това преди над 10г, в днешно време не мога да си представя да има такава асистентка в предаване

# 259
Да и аз си спомням че имаше нещо такова.

# 260
Не беше ли Виктория момичето, пак котка, с която изкараха доста време?

# 261
  • Glasgow
Бил Гейтс троли Зукърбърг за стайлинга му, това е от тържествата в Индия, много шикарна ризка😄
Скрит текст:
Николета, явно още не е родила. Риби ще е милото бебче😭
Скрит текст:

# 262
Слай със семейството си,филтрите ли са такива,но само неговото лице изглежда странно.Дъщерите му са големи красавици,и да са пипани е с мярка и нормално.
Скрит текст:
Скалата  🤣
Скрит текст:
Момоа с щерките и Клинт на втората снимка.
Скрит текст:

Един кечист Батиста,ако някой друг го е гледал като мен преди 20 години.
Скрит текст:

# 263
Познати физиономии от снимката с Денис, но не се сещам имената им.

Вчера в края на интервюто Наталия направи следното изказване- “Имам много близки, първа братовчедка в Одеса, в Киев, племенница в Чикаго и Денис в Тампа”. 🙄 Може да съм пропуснала някоя родствена връзка, но изброяването на роднини по света беше абсолютно без нищо общо с това, за каквото говореха преди това с Лора.
Да- изглежда ужасно Наталия. И пак да- със сигурност може да си позволи  много добри специалисти в сферата и да вземе мерки Овреме, защото реално не зная кой кого ще наследи и да не е тя онаследената.
Не съм сигурна, че физически живеят заедно, в един дом. Нито тук, нито в Тампа, или където се подвизават към момента.

# 264
Един кечист Батиста,ако някой друг го е гледал като мен преди 20 години.
Скрит текст:
Играе Рабан Харконен в Дюн 1 и Дюн 2. Синът ми ми обърна внимание.

# 265
Мечо Омуртаг лайкна стайлинга на Зуки.

# 266
Наталия е започнала процедура за зелена карта - или както там се нарича нямам представа - преди 2 години и поради тази причина трябва да бъде в САЩ 6 м в годината. През тези 6 месеца, докато е там живее в кондото на Денис в Тампа. А това, че Денис си бие пръчката на където му видят очите и пътува много през това време докато тя е там, ясно говори за неговото отношение към нея.

А той не е ли продуцент на Оприте? И ако да - защо Оприте са водещи, а не Наталия?

# 267
Мечо Омуртаг лайкна стайлинга на Зуки.
На индийска сватба така трябва - много шарено и златно.

# 268
Денис Ризов как е в Щатите? Със зелена карта ли? Ако Наталия му е съпруга, значи и тя има право да е там.
А ако нямат брак, то тогава няма как да си честитят сребърна сватба.

# 269

А той не е ли продуцент на Оприте? И ако да - защо Оприте са водещи, а не Наталия?

Да и дори се говореше че са имали нещо с Нелка. Но не ми се вярва, защото май си пада по момичета тип балерина. Макар че Денис по онова време май си го развяваше без да подбира Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт