Звездни Компромати - Март'24

• 310 975
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 270
Може да е била друг вид споделеност, заедност и сбъднатост. Като например връзкарство някакво.

# 271
То па един Денииис...

# 272
Не знам Денис как е в щатите, сигурно има някакъв статут по линия на инвестиция. Притежава недвижимо имущество, въпросното кондо и мисля имаше преди някаква къща в събърбията. Допреди няколко години обясняваше как няма право да гласува, значи не е гражданин. Но Наталия е по друга линия. Тя е родила дъщеря си в САЩ и след като Викито навършва годините, подала петиция за гражданство и на майка си. А може и за баща си, не знам подробности чак толкова много.

То па един Денииис...

А на всичкото отгоре не е и Денис, ами е Даниел Joy

# 273
Аз пък все го жалех Стенли, че Наталия е избрала Денис пред него. Даже си мисля, че са се намерили с неговата Локо.

# 274
Един убавец прескача мантинели в Дубай. Прайслес!

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/17300605

# 275
  • Glasgow
Стенли визуално е много приятен, но някой тук писа, че е много токсичен като партньор, бяга за да се търси, оставя семейство. Артистична му работа

# 276
Денис няма статут по линия ищ инвестиция. Може да е имал преди от тези 10 годишните визи, но няма статут. Дъщеря им е с американско гражданство и е изпратила покана както на Денис, така и на Наталия. По едно и също време  започват процедурата Наталия и Денис.
На Наталия сестра ѝ също е в Америка, не знам в един щат ли са, но често стои и при сестра си, дори майка ѝ прекарва там време.

# 277
На Наталия сестра ѝ е преподавател в Ню Йорк.

# 278
Зачетох вчера една тема в английската мама и там прочетох, че след като се събрали Джинджър Спайс и Хорнър, той си е оправил зъбите, и коса май си бил присаждал.

Та, ето снимки преди и след. Добре му се е получило. Намирам го за много привлекателен и чаровен Simple Smile А мога да кажа, че 95% от показаните тук петъчни мъже не ме грабват изобщо Smiley

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 19:26 от Барбалена

# 279
Наталия изброяваше роднините и след това каза-Аз съм гражданин на света!
Азис отговаря на въпроси.
Скрит текст:

# 280
  • БГ
Прав му път Grinning Да вземе и Плачкови със себе си Grinning

# 281
Не разбирам какво толкова виждат в Денис, но за всеки влак си има пътници и Наталия явно не иска да слезе на никоя гара...
Някой следи ли скандала с Киара Ферани? Феде заради това ли я е напуснал?

# 282
  • Glasgow
Забавен чат майтап в "групата" на Формула, започнаха с глупостите
вече😄 https://twitter.com/rallyjef3/status/1764372982363791532?s=19

# 283
  • софия
Хофнър е типичен англичанин. Джинджър.
За мен са едни от най-чаровните мъже. Което не прави поведението му като на пълен жалкар в обсъжданата ситуация. Естествено, че и асистентката има своята роля, всеки от тях е участвал доброволно. Както имаше един коментар: "Ако го е направил с теб, ще го направи и на теб."
И, колкото и да е неприятно, подобно поведение и от двете страни се е превърнало в нормално състояние на взаимоотношения в съвременните връзки.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 19:04 от zvаnchе

# 284
Някой следи ли скандала с Киара Ферани? Феде заради това ли я е напуснал?

Феде е напуснал Киара???

Общи условия

Активация на акаунт