Звездни Компромати - Март'24

• 310 958
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 390
  • Glasgow
На булката семейството също е много богато, а те се познавали от деца с момчето, 2018 се афишират като двойка. Май не е ангажиран брак, каквито все още има дори и при британските индийци от високата каста.

# 391
  • на село
Обаче президентшата си е оправила стойката (позиционирала правилно ръцете)и не може да не се отбележи, че на снимката с черната рокля стои доста добре. Червените обувки са готини.

Снахата на Бекъм носи ужасни дрехи. Тя и Мегън Фокс са ми в топ 3 евтинджос визия. Следва ги плътно Салма Хайек с непокорните бомби.

Тази сватба май ще се конкурира с олимпиадата по разходи 😆 Май ще са и по едно и също време.

# 392
Моя колежка индийка се сгоди преди десетина дни. Изморих се само, докато ми разказваше какво са традициите преди годежа, хилядите партита, храмови ритуали, предсватбени и сватбени тържества.
Изненадах се, че успяват да вмъкнат всичко в тричасовите си филми.😂 То си е направо Дързост и красота.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 17:08 от G&B

# 393
  • София
Тези индийски напъни да канят най-богатите хора на света, малко ми приличат на заявка за конкуренция с кралските сватби и величия.

Нас, видиш ли не ни канят на кралски сватби, но ние ще им натрием носа, и ще покажем кой има повече възможности. Интересно, защо много от богаташите са отишли на мероприятието? Едва ли са си приятели със семейството.
Едва ли са приятели, но общи бизнес интереси имат със сигурност.
На фона на страховитата мизерия в Индия, тези чудовищни пари за една сватба....Наистина парите са техни, ама малко смирение не е излишно.

# 394
  • Glasgow
Ами те май са като пакистанските, нали са били една държава до не  толкова отдавна. Аз бях пускала тук едно видео на BBC scotland за сватбата на сина на бившия ми шеф от пакистански произход. Те са три или четири различни дни с тържества, различни тоалети като на най-пиковата вечер тоалета е бил 12кг, аз ще се задуша само като го мисля. Но много ми се ходи на такава сватба 😄 Чакам или бившия шеф да ожени дъщеря си или на колежка индийка да и намерят някой, тя дори се майтапи, защото е сингъл, че не е биг дийл, че е сама- и да не си намери сама- техните ще намерят🤣

# 395
Доколкото аз знам, между самите индийци има конкуренция, кой по-богата и шумна сватба ще направи, а при свръхбогатите, както виждате е направо страшно. При състояние от 114 млрд., младоженецът най-вероятно има бизнес отношения с всички световноизвестни себеподобни, та присъствието им не е учудващо.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 19:36 от Deni-meni

# 396
Дъстин Хофман и съпруга на премиера с внуците. Много сладки дечица.
Скрит текст:

# 397
Дъстин Хофман и съпруга на премиера с внуците. Много сладки дечица.
Скрит текст:
Много яко! Младите оставили децата на баба и дядо, а баба и дядо са работещи хора и ги помъкнали на работа.
Тц тц тц, така става с тази висока възраст за пенсиониране. Grinning

# 398
  • София
Много е хубав Дъстин Хофман. Запазил си е излъчването.

# 399
Преди години видях Дъстин Хофман на живо - съвсем случайно, на един паркинг в Лос Анджелис. Беше с електрически автомобил, което тогава не беше масово.

# 400
Обожавам го Дъстин Хофман, и да, излъчването си му е същото като отпреди 50 години. Жив и здрав да е още много години.

# 401
  • Glasgow
Rain man🥰
Ооо, бюти, завиждам

# 402
  • гр.Пловдив
Обаче президентшата си е оправила стойката (позиционирала правилно ръцете)и не може да не се отбележи, че на снимката с черната рокля стои доста добре. Червените обувки са готини.

Снахата на Бекъм носи ужасни дрехи. Тя и Мегън Фокс са ми в топ 3 евтинджос визия. Следва ги плътно Салма Хайек с непокорните бомби.

Тази сватба май ще се конкурира с олимпиадата по разходи 😆 Май ще са и по едно и също време.

И сестрите Хадид са в това число с  парцалките Smiling Imp

# 403
Rain man🥰
Ооо, бюти, завиждам
И аз завиждам. 😌

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 07:08 от Анонимен

# 404
  • Glasgow
На сестрата Хадид-Бела и били прекъснали договора с козметичния бранд Шарлот Тилбъри, тя като че ли неотдавна се включи. Мюсюлмански инфлуенсъри пишат, че е заради позицията и за Палестина и призовават за бойкот на продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт