Пазаруване от about you - тема 27 (март)

• 69 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
И в приложението си има "оцени артикула" - има бутон точно над PDF-a в поръчката.
Днес пристигнаха

Не е объркана номерацията на точно този цвят, поръчах и получих М. Много тънко ми се видя и обикновено. Върнах го.

Това също си замина обратно, цвета е специфичен и мнооого перлен, надявах се да е по- приглушен. С него щях да съм като от Flash Dance 🤭🤣
За сметка  на това реших да си оставя черното и неочаквано, днес събра наистина много комплименти. Съчетах го така:
Роклята е Desigual

# 166
От приложението не може, или поне за маратонките които погледнах току-що.

Ни си го видяла, вероятно.
Скролни надолу.....

# 167
Ами не виждам. Дали пък защото е изчерпан, но не би трябвало...

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 15:51 от Lemy

# 168
В приложението, като влезете в поръчката, след всеки закупен артикул, има оцени артикул.

# 169
Влез си в поръчката

# 170
Леми, пробвах с изчерпан от любими, и има за  отзиви.
Може би наистина има значение от къде влизаш към продукта?
Аз от любими например..
Ето

# 171
  • 1st floor
Опитвам се да поръчам една намалена раница с код на асмин или Йоанна. На единия изписва, че не става, на другия че е валиден до 13ти. Обаче цената не пада допълнително. Не хваща кода конкретно за тази раница или още нещо трябва да направя?

# 172
Намерих го, благодаря!
Влязох от поръчките.
Писах, качих снимка, дали ще може да се вижда после от потребителите, не е ясно.

# 173
  • София
Опитвам се да поръчам една намалена раница с код на асмин или Йоанна. На единия изписва, че не става, на другия че е валиден до 13ти. Обаче цената не пада допълнително. Не хваща кода конкретно за тази раница или още нещо трябва да направя?

Пробвай с IVAM25. При мен стана 146 лв. Пробвах през лаптоп.

# 174
  • 1st floor
Много благодаря! Стана и поръчах! 😬

# 175
Намерих го, благодаря!
Влязох от поръчките.
Писах, качих снимка, дали ще може да се вижда после от потребителите, не е ясно.
Виждат се отзивите, да. Винаги преглеждам, ако има такива, както и оставям.

# 176
  • гр. София
Взех си новата поръчка.

Това пуловерче е чудесно! Ръкавите са тесни, но не впити, в торса стои хлабаво, но не торбесто.

https://m.aboutyou.bg/p/tom-tailor/pulover-14436696
Тази блуза ще я връщам. Къде съм спала, та съм поръчала по-голям размер, и аз не знам!
Иначе е свежа, цветовата комбинация е много приятна.
https://m.aboutyou.bg/p/tom-tailor/bluza-9414409

# 177
Здравейте, момичета! Може ли мнения за марката Leger? Харесала съм няколко неща, но не знам да рискувам ли?

# 178
Поръчвайте смело. Каквото не Ви хареса / стане ще върнете.

Аз съм поръчвала само колани на марката. Естествена кожа, твърда. на по 15 лв. бяха намалени. Много съм доволна. Този модел и един друг класически. Не са мръднали. Дрехите им не знам как са.
https://www.aboutyou.bg/p/leger-by-lena-gercke/kolan-7497086

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 09:09 от AeroJ

# 179
  • Пловдив
Leger на мен са ми много евтини като качество,кофти изработка и евтини некачествени материали. Каквото съм купила,е било много зле.
Но пък може да попаднете на нещо,което ви пасва,така че човек трябва да пробва.

Общи условия

Активация на акаунт