Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 745
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 105
Някой знае ли на кого да пиша за играта на Милка? Регистрирам бележка, от преди около 15 Мин покупка, и ми изписва че вече е била регистрирана. Как става това? Не намирам имейл за връзка

# 106
  • София
Някой знае ли на кого да пиша за играта на Милка? Регистрирам бележка, от преди около 15 Мин покупка, и ми изписва че вече е била регистрирана. Как става това? Не намирам имейл за връзка
Ако е от Била, напълно "нормално". Joy Кодовете им се повтарят. Сложи една нула отпред и пробвай пак.

# 107
Ако е от Била, напълно "нормално". Joy Кодовете им се повтарят. Сложи една нула отпред и пробвай пак.

С една нула, с две нули, все така дава

# 108
  • Бургас
Мойте семки да с в срок до май месец. Хубави бяха.

# 109

С една нула, с две нули, все така дава
И аз не успявам да регистрирам, може да има проблем сайта в момента.

# 110
Тези игри сега ми се появиха
https://ikigai.delivery/bg/game/game_february?fbclid=IwAR0fctiea … XMC8wZKosz5hfRxQw

https://www.facebook.com/photo?fbid=424339063456821&set=a.185509987339731

не успявам да отворя линк само към играта, за това пускам страницата
https://www.facebook.com/www.usmivka.bg
Цитат
🎁  🎉 GIVEAWAY Игра с дрогерия Usmivka.bg 🎉🎁 
Здравейте, любители на красотата и грижата за себе си!
🌸✨  Включете се в играта на дрогерия Usmivka.bg, където петима от вас ще спечелят:
- A-Derma Свръх-обогатен душ гел 500 мл
- BIODERMA Atoderm Стик за устни,
- Програма "Чувствителни венци":
1) Jordan Gum Protector Вода за уста 500 мл
2) Jordan Gum Protector Паста за зъби 75 мл
3) Jordan Gum Protector Четка за зъби.🎁 
Условия за участване:
🎁  Регистрирайте се на уебсайта на Usmivka.bg
В дрогерия Usmivka.bg може да намерите над 1700 оригинални парфюма на любими марки, хранителни добавки, козметика за лице и тяло, грижа за косата, продукти за устна хигиена и спортни добавки. 🤩
На 07.03.2024 ще изтеглим петимата победители, които ще спечелят тази уникална награда от дрогерия Usmivka.bg . ❤️

# 111
И на мен днес ми се паднаха 2лв от била.
Аз пак да питам за играта на метро за кафемашина какъв QR код се сканира в магазина, н мога да разбера от правилата?

# 112
А1 този месец дават бонуси неограничен интернет или минути до края на годината за всеки номер.

# 113
# 114
  • София
Velosport,благодаря! Активирах на двата мобилни,но най-полезно ми беше за домашния интернет,тъй като бяхме на ниска скорост.
А1 този месец дават бонуси неограничен интернет или минути до края на годината за всеки номер.

# 115
  • Бургас
За Прима става ли?

# 116
# 117
Опитвам се да си регистрирам бележката за Чисто, но след “регистрация” ме връща отначало и не ми изписва нищо. Минала ли е регистрацията, или не? Получава ли се някакво потвърждение?

# 118
От 7ми март

# 119
  • Пловдив
Писах на мейла, посочен в правилата, върнаха ми отговор, да напиша с кой телефон съм се регистрирала и до там Rolling Eyes
Зарекла съм се, че няма да им купувам продуктите, но децата си взимат и ми носят бележки Joy

Общи условия

Активация на акаунт