Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 989
  • 970
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • Стара Загора
Пристигна новия Alien Hypersense от mugler.co.uk

# 152
Получих Mancera Jardin Exlusif- от Парфюм .бг.Един  + за тях отново. Поръчах тестер ,получих пълна презентация. Не знам,дали е грешка или просто са нямали без опаковка.Но се изненадах, приятно. Както и Intense cafe на Montal-от Старкоп.Поръчах по вайбър ,приложиха ми всички отсъпки Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 12:56 от Black Candy

# 153
  • София
Намаление в бутиците на ЕЛ, където продават ТФ:

Скрит текст:

# 154
Новият YSL Y L’ Elixir вече наличен в Notino BG и DE и с 10мл. За сега на една и съща цена

https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/y-lelixir-parfjumna-vod … -mzhe/p-16228491/
https://www.notino.de/yves-saint-laurent/y-lelixir-eau-de-parfum-fuer-herren/

# 155
# 156
Всичко е чудесно, ама за 2 мл спрей-мостра на Ксержов 15 лв не са ли множко? Simple Smile Бях се засилила да ги пробвам, ама бързо ми се охлади ентусиазма.

# 157
Ако се сравняват с цените от преди година-година и нещо на ВК, които бяха двойно по-ниски е множко, но стандартно са си 7-8 евро.

# 158
# 159

Уау, много благодаря!
Дали мога да Ви помоля за съвет? Осъзнавам, че въпросът ми е суперобщ и малко абсурден, но си нямам бъкел идея от нишова/наистина висок клас дизайнерска парфюмерия и бих искала да тествам лека-полека. Имам нужда и от вълнение в парфюмно отношение, така че... кои са култовите за тази сфера аромати, които бих могла да поръчам като мостри? Какво е must try от Lattafa, Ajmal, Afnan, Xerjoff, Nishane и т.н., така да се каже? Relaxed

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 14:33 от bambinnah

# 160
# 161
# 162
# 163
# 164
  • Бургас
Обичайно не проявявам голям интерес към селебрити парфюми, което може би е грешка, но видях, че Кайли Дженър пуска първия си парфюм.  Спомням си, че Ким имаше една серия парфюми, като скулптура на женско тяло и бяха доста харесвани. Някой с опит в Kyliecosmetics? Вече е пуснат в продажба и забелязах, че има доставка до България, но не откривам информация дали дължа мита и такси или са включени в цената.

Общи условия

Активация на акаунт