Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 986
  • 970
  •   1
Отговори
# 165
Има ли поръчвали от Lancôme.bg? Намерих само едно мнение от преди половин година, но при направена поръчка, а не поръчана. Сайта ми изглежда малко съмнителен.

# 166
Това е официалният сайт на марката за България. Поръчваме много и получаваме много подаръци с поръчките.
Защо ви се струва съмнителен?

# 167
Това е официалният сайт на марката за България. Поръчваме много и получаваме много подаръци с поръчките.
Защо ви се струва съмнителен?
Благодаря за отзива. Просто изглежда като на бързо направен и недовършен сайт, още повече за такава марка

# 168
Обичайно не проявявам голям интерес към селебрити парфюми, което може би е грешка, но видях, че Кайли Дженър пуска първия си парфюм.  Спомням си, че Ким имаше една серия парфюми, като скулптура на женско тяло и бяха доста харесвани. Някой с опит в Kyliecosmetics? Вече е пуснат в продажба и забелязах, че има доставка до България, но не откривам информация дали дължа мита и такси или са включени в цената.

Нямам,за съжаление. Но ако е от EU- нямате мито.
Аз също,като цяло не се впечатлявам от селебрити парфюми.
1ят и единствен,закупен след ревю,отново на Денси..😁.  Е Ariana Grande Cloud.
Съжалявам,че така бързо го продадох и не му дадох шанс... Но ще поправя грешката-само се чудя дали розовият няма да е по -добър.

# 169
Обичайно не проявявам голям интерес към селебрити парфюми, което може би е грешка, но видях, че Кайли Дженър пуска първия си парфюм.  Спомням си, че Ким имаше една серия парфюми, като скулптура на женско тяло и бяха доста харесвани. Някой с опит в Kyliecosmetics? Вече е пуснат в продажба и забелязах, че има доставка до България, но не откривам информация дали дължа мита и такси или са включени в цената.

изглежда има eu версия, която се управлява от coty (явно те го произвеждат) и е базирана в нидерландия
ако се изпраща от ес няма мито и ддс

Цитат
Free shipping to Bulgaria on all orders above 78BGN

# 170
  • Стара Загора
Новия Miss Dior Parfum в Pretty shop  е 134,25 лв за 35 мл
https://prettyshop.bg/products/miss-dior-parfum
NR For Her Musc Nude 30 мл - 107,25 лв /вчера беше 92 лв/
https://prettyshop.bg/products/for-her-musc-nude

# 171
# 172
8% отстъпка днес във Venera cosmetics с код WDAY8

# 173
8% отстъпка днес във Venera cosmetics с код WDAY8
Ехааа, бях ги забравила! Те правят отстъпка само днес и по традиция винаги си поръчвам нещо от тях. Мерси за напомнянето Simple Smile
И да споделя нещо което видях тази сутрин в Инстаграм. В Дъглас вече има за проба Montale и Mancera! 😍😍😍
Най-после ще мога да ги пробвам без да се чувствам като натрапник и ще ги опозная много по добре 🥰

# 174
# 175
  • виртуално
НОТИНО

# 176
# 177
Някой имя ли идея каква е цената на Gucci bloom intense във Сефора.Каталога им не работи,а нямам възможност да говоря по тел в момента

# 178
  • До сърцето...
Те правят отстъпка само днес и по традиция винаги си поръчвам нещо от тях. Мерси за напомнянето Simple Smile
Успех в поръчването, аз каквото потърсих, все не е налично. Венера козметикс отдавна се занемариха, според мен.

# 179
По принцип е така. Разгледах сайта и харесах 2 парфюма, но не са ми от най-най-нужните. Още не съм сигурна че ще поръчам. И аз забелязвам това което и вие. А и конкуренцията расте, вече на много места се продават и нишови парфюми и то на много добра цена. Смятам че много от старите търговци или ще трябва да се опитат да бъдат по релевантни или бавно ще залезнат.

Общи условия

Активация на акаунт