Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 775
  • 970
  •   1
Отговори
# 465
Със сигурност ние вече предпочитаме ниша. То така стана ниш 100 мл - 100 лева => дизайнер 100 мл - 300 лева ..
За трайност е индивидуално, но знаем че суровините в нишовите са по качествени, често много по-трайни от дизайнерските, да не говорим и че са и уникални като аромати.
Чакаме -25% промоции в Дъглас, иначе не го виждам.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 08:47 от Lale_Lili

# 466
В момента има 25 процента в Дъглас и цената излиза повече от перфектна - 100 мл -225 лв

# 467
Това ми излезе току-що в Инстаграм.

# 468
Щом БГ търговците ни цакат с високи цени на помощ идват тези от ЕУ Simple Smile

Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily

# 469
Здравейте!
В Delirium

# 470
  • София
Парфимо и те с код за парфюми (но не важи за всички марки): https://www.parfimo.bg/parfum-days/?c=2677

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 12:23 от Vesika

# 471
Пуснах от Елинор един тестер на  Versace Crystal Noir на добра цена,да се разпиша.На този парфюм тестерите,нали идват без капачка?

# 472
Моят тестер на Черния Кристал е с капачка, но е купуван преди 5-6-7 години, не помня вече.

# 473
Купувала съм Crystal Noir EDT от Parfimo, дойде с капачка. Но това беше преди 3 години.

# 474
Поръчах днес на добра цена Lancome Idole nectar 50мл. - тестер от Monna.bg
Нямат в момента опция за поръчка с наложен платеж, а само с предварително плащане. Свързах се с тях, за да ги питам каква е причината. Отговориха, че в момента до неделя са в кампания и за това изпълнявали поръчки само с предварително плащане. Това ми е втора поръчка при тях. През м. Януари ми беше първата поръчка от сайта на три парфюма - тогава всички беше наред. Дано и сега да е така.
https://monna.bg/product/lancome-idole-nectar-parfyumna-voda-za- … heni-50-ml-tester

# 475
# 476

Убеждавам се че тук ни следят зорко, докато го пуснете и вече го няма, дори като продукт.

# 477
# 478
  • София
Сега вече знам защо monna не са в списъка с надеждни сайтове. Вече трети ден не мога  да си взема парфюма. Лошото е, че е платен, иначе щях да им тегля майните.
Първо, че в сайта има заблуждаваща дата и не разкараха веднъж - имало грешка, още бил в склада. Второ, че отпред на смотаната им табелка пише до 18:30. И трето, като ме известяваше, че бил пристигнал, нещо се хихикаше и си разказваха явно вицове по това време. На това му казвам не просто несериозност, а простотия.

# 479
Точната дума е простотия!
Аз много ентусиазирано си бях направила поръчка от тях с лично взимане от шоурума още в началото като нашумяха. Отивам да си я получа, в 17.30 няма никой там! Звъня, никой не вдига, обаждат ми се следобяд чак на другия ден ...и на въпроса ми защо е било затворено абсолютно, нагло, ехидно и просташки онази пикла ми се изхили и ми вика "Ми ние вече от един месец работим само до 18.00". Все едно аз има как да го знам това!!! Абсолютни тъпаци! Нищо няма да си поръчам от тях повече! Дори "Roses on ice" който толкова много искам и бяха пуснали на не лоша цена.
Не спонсорирам идиоти!!!

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 19:15 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт