Изпитани сайтове за парфюми - март и април 2024

• 138 891
  • 970
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ядосах се, като те четох и теб. Има ли начин да откажа поръчката, вече платена и да си ми върнат парите?
Забравих да кажа, че и на мен не ми вдигнаха двете кифли. Преди да тръгна за майната си, звъннах, естествено.

# 481
Ей такива търговци не заслужават да им се плаща предварително. Мога само да си представя колко време ще бавят връщането. Дано да се разрешат нещата благополучно за теб. Но ще трябва да продължиш да ги търсиш настоятелно в понеделник..

# 482
Последна поръчка за март. От официалния сайт, платих безпроблемно с Револют и дойде до врата за 5 дни с DHL. Абсолютно съм доволна, това са разкошни парфюми, които трябва да се разносят, преди да се изсипе една торба пари за бутилки.

# 483
#Arlina# е хубава работа сега, вижте какво направихте GrinSob

# 484
Да помоля за телефона на момчето на лични?  Благодаря!

# 485
Скрит текст:
Щом БГ търговците ни цакат с високи цени на помощ идват тези от ЕУ Simple Smile

Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily

Към офертата на Флакони може да добавите код SEMPSM3003 за -9% намаление. Важи само за днес.

Clive Christian L For Women Floral Chypre With Rich Patchouli - налични 2 бр.

By Kilian Forbidden Games

Bond No. 9 My New York

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 14:40 от LSF MCMXIV

# 486
Зравейте!

Едно мнение за https://www.parfumi-shop.net/ - сайт от който си взимам парфюми от вече 10 години, и макар и преди да съм се разочаровал, винаги съм го отдавал на това че по скоро парфюма е излъгал очакванията ми, отколкото нещо нередно да е имало със сайта.
Преди около месец, може би малко повече получих мейл от тях че имат наличности от Dior Homme Parfum новия стил бутилки от 100 милилитра. Поръчах, получих, до тук добре - понеже наскоро видях в темите тук че има потребители проявили съмнения относно автентичноста точно на Диор парфюми от сайта, сравних внимателно с презентацията на парфюмите от тази линия които вече имам, бач номер, шрифтове, надписи по кутията - честно казано не намерих нищо което да ми намекне за нередности/неавтентичност. Атомайзъра също е с типичното за Диор високо качество.
Добре обаче, самия парфюм е брутално нетраен и няма никакъв projection както се казва. На кожа, на дрехи - слабо се усеща, а след час - само от непосредствена близост, след 2-3 часа нито следа че е пръскан. А отзивите онлайн не спират да го описват кат beast mode, room filler, eternally lasting и каквито се сетите суперлативи.
За съжаление никога не съм го намирал наличен в офицялен магазин за да направя сравнение, но цялата ситуация ми е съмнителна. Навсякъде казват хората, че DHP, дори и моя бач номер в новите бутилки, е по силен от DHI, но пък моя DHI трае поне 4 пъти по дълго.
Това не е и първия случай на парфюм от сайта да не отговори на очакваната сила, но такова драстично разминаване до сега не бях имал, и честно казано мисля че ще ме откаже от бъдещи покупки от сайта.

# 487
Здравейте, знаете ли в Monna как се получава този код за пътвоначална отстъпка 10%? Записвам си мейла за бюлетина им няколко пъти, но така и не получавам никакво известие от тях на пощата си, дори и при регистрация не получих потвърждение.

# 488
Зравейте!

Едно мнение за https://www.parfumi-shop.net/ - сайт от който си взимам парфюми от вече 10 години, и макар и преди да съм се разочаровал, винаги съм го отдавал на това че по скоро парфюма е излъгал очакванията ми, отколкото нещо нередно да е имало със сайта.
Преди около месец, може би малко повече получих мейл от тях че имат наличности от Dior Homme Parfum новия стил бутилки от 100 милилитра. Поръчах, получих, до тук добре - понеже наскоро видях в темите тук че има потребители проявили съмнения относно автентичноста точно на Диор парфюми от сайта, сравних внимателно с презентацията на парфюмите от тази линия които вече имам, бач номер, шрифтове, надписи по кутията - честно казано не намерих нищо което да ми намекне за нередности/неавтентичност. Атомайзъра също е с типичното за Диор високо качество.
Добре обаче, самия парфюм е брутално нетраен и няма никакъв projection както се казва. На кожа, на дрехи - слабо се усеща, а след час - само от непосредствена близост, след 2-3 часа нито следа че е пръскан. А отзивите онлайн не спират да го описват кат beast mode, room filler, eternally lasting и каквито се сетите суперлативи.
За съжаление никога не съм го намирал наличен в офицялен магазин за да направя сравнение, но цялата ситуация ми е съмнителна. Навсякъде казват хората, че DHP, дори и моя бач номер в новите бутилки, е по силен от DHI, но пък моя DHI трае поне 4 пъти по дълго.
Това не е и първия случай на парфюм от сайта да не отговори на очакваната сила, но такова драстично разминаване до сега не бях имал, и честно казано мисля че ще ме откаже от бъдещи покупки от сайта.
Според мен парфюмът си е такъв. Моят е от физически магазин, и като се пръсна с него спирам да го усещам почти веднага. После през деня  го долавям чат пат, но най силно го усещам, като си подуша ризата на другия ден. Според мен много хора имат подобен проблем и това е причината да ги продават после по групите. Парфюм повече за околните, а не за собственикa 😀

# 489
  • Отвъд алеята зад шкафа
При мен излиза веднага кодът, като изкачащ прозорец.

# 490
# 491
# 492
Dior Homme edp е силен и присъствен парфюм. Може би Вие не го усещате

# 493
Здравейте, скоро опитах My way и много ми харесва, обаче е изключително нетраен (поне при мен). Искам да си го купя, но ако може някой да ме насочи, тъй като не разбирам много (да не кажа въобще) 😁 Интересува ме дали някоя от другите му версии, се е доближава най-много до този аромат, но да е по-силен или траен?

# 494
ForestFairy13, версията Intense е доста трайна, излъчваща и присъствена, в същото време сходна с първообраза. В druni.es цената е чудесна за 90 мл. флакон. Тука 50 мл. е над 150 лв.
За да ви добави автоматично купон за 10 евро в кошницата трябва да си изберете нещо евтинко да покрие условието на кампанията за 79 евро.

Иначе от България цената на Елинор е добра.

Общи условия

Активация на акаунт