Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 33 489
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
Танчитка, и аз съм чак на 11 април на преглед, ако всичко е наред. А втората фетална ми казаха след 27 април.

Ще видим какво ще излезе на изследванията. Хрумна ми още един въпрос, който не разбрах съвсем. Понеже нямам документ за кръвна група, АГ каза че ѝ трябва, но не разбрах дали се включва в пакета от изследвания по каса или ще трябва да си го платя. Просто да знам дали трябва да им го казвам в лабораторията. Ще взема да пусна и витамин D и B12 да ги видя как са, че от поне 6 месеца не съм правила изследване

# 151
Моята много се вълнува, но тя е и по - голяма,на 4 е.
Кръвната група си е в пакета по здравна каса.

# 152
Здравейте,
браво за хубавите новини на всички минали преглед!
Мери Ан щом нямаш, ти се полага по здравна каса.
Марти, ние също не можем да решим, мм изобщо отказва да мисли по въпроса, май още се надява, че ще променят пола Joy ПС На снимките веднага забелязах сладкото коремче Heart Eyes
Азалия, моя е на 4 и се радва и вълнува, той поне от една година ме моли да му родя бебе Sweat Smile
Аз съм другата седмица на преглед, толкова да нямам търпение, не съм била от миналата седмица, когато се записах на жк, а вече имам чувството, че е минала цяла вечност, не знам какво ми става.
Мм ме разболя с хрема, то даже не е хрема, а запушен нос. Мъчих се два дена и ми писна и си пръскам отривина, не мога да не дишам и да се мъча. Дано мине вече, че да го спра, защото знам, че не бива да го пръскам. Трябва да си пусна и изследвания, но отлагам заради този вирус, да не дава отклонения.
На мен ми е далечно още пазаруването сякаш, ще чакам сиг живот и здраве до юни, междувременно само трябва да прегледам всичко от баткото и да го разделя по възрасти. Но се сдобихме с по-голяма кола от сега и съм доволна и щастлива Grinning

# 153
О да, корема е като за 6ти месец Grinning
Аз също имам много неща от каката, за момче ще ми дадат и като видя с какво разполагам ще купуваме каквото ни трябва.

# 154
За дрехите за бременни не мисля да купувам особено. Поръчала съм си само един черен клин за бременни. Мисля той да ми замести дънките, а останалото време навън ще го карам с широките летни панталони и поли/рокли. Заглеждам разни рокли, няма да лъжа, но те са предимно с много висока талия и разкроени - т.е. ще мога да си ги нося и след бременността.

# 155
Здравейте момичета, излязоха ми резултатите от БХМ- всичко с бебето е в норма.
Ето това са ми резултатите за прееклампсия

Седмици Background risk ( years) Коригиран риск
< 32                          1 : 2568                 1 : 2916
< 37                          1 : 236                   1 : 214
>= 37                        1 : 41                     1 : 40

Струва ми се висок риска или не е, не знам?

# 156
Дейзи, аз нямам представа,честно казано. АГ какво каза?

# 157
Още не съм се консултирала. В отпуска е тази седмица АГто. Резултатите на имейл ми ги пратиха.

# 158
И аз не мога да дам мнение, но ми е интересно вие ли искате да включат и риска от прееклампсия или аг го назначава, с нито едната от двете бремености го няма това в резултатите ми от БХС.

# 159
Аз мисля, че резултатите са добре и не си в риск, аз нямам документ пред мен, но бях 1 към 400 и нещо не си спомням точно и ми казаха, че не е риск и всичко е наред. Риск е 1<80

# 160
Привет, Daisy97 при моя скрининг имам изчислен риск за прееклампсия само в категория преди 37гс и той е 1 на 2071. Твоя по-висок риск е съвсем накрая и с често следене не би следвало да е проблем.

edelvais0404 при мен и всички приятелки с които съм говорила изследването за прееклампсия си е част от феталната.

# 161
И аз не мога да дам мнение, но ми е интересно вие ли искате да включат и риска от прееклампсия или аг го назначава, с нито едната от двете бремености го няма това в резултатите ми от БХС.

Зависи какъв софтуер е взел АГто. Явно твоят АГ не е взел за изчисляване на прееклампсия/гестационен диабет.
Принципно е по-скоро някакъв бонус. И без него може да се мине.

# 162
  • Перник

Хубаво е да го има или да попитате ако го няма. Аз се оказах с риск 1<24, което е много и веднага ми предписаха лекарства , а ако не се лекува може да доведе до усложнения.

# 163
Кръвта ми се изпраща в Майчин дом, в националната генетична лаборатория, от там ми е изследването.

# 164
Здравейте на всички, включвам се към вашата група. Днес бях на БХС и от 2 октомври ми изместиха термина на 26 септември.
Първа бременност ми е и съм на 24г., от Перник. Избрала съм д-р Лещарска в болница Лозенец.
БХС мина добре, очаквам и кръвните утре. Бях в МЦ Оскар.
Желая успех на всички и лека бременност! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт