Майски бебета 2024г. - Тема 9

• 30 889
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Аз се върнах от преглед. Всичко е точно, малчо расте и хубавее. Simple Smile  Вече е 1540 гр. разположил се е главично. Но ще съм секцио, имам и дата. Ами здраве да е, важното е и двамата да сме добре. На 2-ри април почвам тонове. Последната фетална е на 25-ти март. Още малко остана. Колко бързо мина времето.. на моменти чак не ми се вярва.

В коя седмица ще си на последната ФМ?

# 616
  • София
Аз се върнах от преглед. Всичко е точно, малчо расте и хубавее. Simple Smile  Вече е 1540 гр. разположил се е главично. Но ще съм секцио, имам и дата. Ами здраве да е, важното е и двамата да сме добре. На 2-ри април почвам тонове. Последната фетална е на 25-ти март. Още малко остана. Колко бързо мина времето.. на моменти чак не ми се вярва.

В коя седмица ще си на последната ФМ?

32-ра. Тогава ми казаха.

# 617
Много хубави новини.Да има само големи и здрави бебчета Heart

# 618
Аз пък съм с бактерия, вчера ми излезе стерилната урина. И сега 7 дни антибиотик + някакво противогъбично... И както напоследък бях леко несериозна спрямо пробиотика, така ще почна пак да си го пия и него.

# 619
Тези последни прегледи стават супер вълнуващи (не, че до сега не са били). Blush
Моята последна фетална също ще е в 32г.с. Казаха ми, че и 31 е ок, но докторката, която ми я прави няма да е в града и за това по-късно.

mokka много тъпо, на финалната права... аз на всяко следващо взимане на кръв започвам да се притеснявам все повече и повече да не излезе нещо, защото не ми се занимава с антибиотици точно накрая. Бързо да овладееш положението Flowers Four Leaf Clover

# 620
Четвъртък си взимам болничния,петък го нося на работа и петък фетална(последен болничен от ЛКК боже кога мина)

Поръчах за каката рокли от синсей и една горница за малката 74 ...ама е толкова малка може би не отговаря имах едно наум затова и този номер

# 621
Оле, колко са сладки Heart и аз взех няколко бодита и комплект пижамки от Синсей, имат ужасно сладки принтове на бебешките дрешки. За качество не мога да кажа все още, но като се има предвид, че първите дрешки ще се носят не повече от месец, мисля, че са супер. Като размери мисля, че си отговарят, даже пижамките ми се сториха по-големи. Явно си зависи от производителя.

# 622
И за по-големи стават за тези пари да ги цапат,падат-късат и т.н.😁резерви

И тази нощница е от там поздрави от една лекарка

# 623
При мен беше по същия начин с изкаран онлайн ПИК и накрая се оказа, че не съм довършила финалното потвърждение, защото съм го правила през мобилния телефон, а оттам давало някакъв бъг понякога. Наложи се да си направя нов през лаптопа и всичко беше наред. Най-добре се свържете с НОИ, за да го проверят.

Ами моя ми го дадоха на място, а и странно, че в едни справки работи, в други не. Пробвах и в различни браузъри, както посъветваха момичетата, но явно ще трябва пак да ходя до там, никак не става.

# 624
И на мен ми дойде днес поръчка от Синсей, 4 ромпъра и 3 лигавника, както и долни чаршафи за кошарата. Според приятелки са ок 😊

# 625
Ако слагате дрехи от Синсей в сушилня, да знаете, че се свиват.

# 626
При мен беше по същия начин с изкаран онлайн ПИК и накрая се оказа, че не съм довършила финалното потвърждение, защото съм го правила през мобилния телефон, а оттам давало някакъв бъг понякога. Наложи се да си направя нов през лаптопа и всичко беше наред. Най-добре се свържете с НОИ, за да го проверят.

Ами моя ми го дадоха на място, а и странно, че в едни справки работи, в други не. Пробвах и в различни браузъри, както посъветваха момичетата, но явно ще трябва пак да ходя до там, никак не става.

Много странно тогава, наистина. Според мен пробвайте да се обадите първо, да не се разкарвате напразно и ако не стане тогава на място. Доста неприятно!
Другият вариант е с ПИК от евротръст. Ако нямате, при инсталиране на приложението имате безплатни 3 подписа, а за създаване са нужни 2.
Успех!

# 627
Момичета, за тези от вас, поръчали от angel baby - чувалчета за повиване ли взехте или класически? Чудя се дали да взема по едно от двете.

# 628
Да споделя и тук едно безплатно онлайн събитие. Жените психолози не са ми любими, но заради този кинезиолог ще се включа да видим какво ще каже.

Topic: Как да отгледаме здрави и щастливи деца? - Лектори: Венета Стефанова, психолог  и Наталия Родина, приложен кинезиолог.
Time: Mar 13, 2024 10:00 Sofia

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/78018299729?pwd=IKyS2RKgAF2Gfj1SmsTqKrQyfQoI7S.1

Meeting ID: 780 1829 9729
Passcode: b1tY5f

# 629
Вчера и днес движения само в ляво 😁

Общи условия

Активация на акаунт