Майски бебета 2024г. - Тема 9

• 30 876
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Моето бебе се движи навсякъде, хич не мога да се ориентирам какво става вътре, кое е крак, кое е ръка. Много ме гъделичка, понякога както си лежа, чак подскачам от гъдел 😂

# 631
И аз немога да разбера моето бебе на къде се е завъртяло.Усещам го навсякъде.Днес е много активно,но има и дни които не е чак толкова.Малката ми жабка,нямам търпение да стане време за преглед да го видя.

# 632
И аз изобщо не мога да разбера къде е, но си има активни и не много активни дни.
Утре съм на преглед и нямам търпение да я видя. Надявам се да насрочим и дата за феталната.
Последно време хич не се наспивам, постоянно едно въртене, будене ... истински ад.

# 633
Моето си стои напречно и въобще не променя позиция - вече сме почти 32 седмица и все така си стои, кротичка е, аз съм и с предна плацента, та много са нежни ритниците, но хълцането започнах да го разпознавам, та ми е сладко 😄

# 634
Аз пък в петък бях при АГ-то. Поседнала си е. Естествено като я гледаха спеше. И от тогава се почна горе в корема явно с ръчички, долу в матката с крачета…. И то едновременно. Голям купон пада 😆

# 635
Моето винаги го усещам долу ниско,сигурно е с крачетата са надолу.

# 636
И аз като започнах да го усрщам много ниско си мислех, че са крачета, ама се беше завъртял вече и се оказа, че е главичката.

А тези, които имате проблем с водата от чешмата, обмисляте ли да го миете с преварена вода? За къпането е ок да превариш, ама след всяка смяна на памперс ще е сложно.

# 637
Момичета, рано ли е за памперси? Гледам в гален има хубави цени. Мисля да купя втори размер, които са за между 4-8 кг. Колко ли памперса отиват на ден? Колко да взема? Мисля да взема 1ца примерно 40-50 бр дали са малко? Но се чудя за 2ката колко да взема?

# 638
Днес намерих стари снимки видимо скоро след изписването вкъщи и гледам пуфис 2 🫣...та и аз вече не знам вече кой номер 😁
На ден грубо към 8+-

# 639
Единичка не съм ползвала дори и в болницата. Там ни даваха 2ка на Молфикс, ако не се лъжа. Сега си погледнах в приложението и съм сменяла средно по 10 памперса на ден.

# 640
Май най добре да се види наистина в болницата 😁

# 641
Аууу, аз май съм се презапасила с доста единички (2-5кг.) - имам 112 пеленки с размер 1 - по мои сметки за около 10 дни 😀 С двойките (3-6кг.) вече бройката е 250... Ще видим, ако ми остант много единички ще ги подарявам по фейсбук групите

# 642
Аз отново се чудя за педиатъра, още сме в търсене. Намерихме лекар близо до нас, но тя не може да е личен лекар на бебето, а трябва да взимаме направления от личен лекар, за да идем при нея. Мислите ли, че това ще е проблем? Със сигурност е повече разправия взимането ба направление от един лекар и ходенето при друг, но пък отзивите за педиатърката са добри и ни е наблизо. Чуденето ми е трябва ли задължително педиатъра да е и личен лекар на бебето

# 643
Не е задължително педиатър да е личен до колкото знам аз. Според мен, ако сте намерили добър педиатър се запишете, а от личния ще взимате като се наложи направления. Или го изговорете с личния. Пони в София до колкото знам е доста трудно да се намери педиатър личен. (Пиша до колкото знам, защото моят е педиатър и личен и слава Богу това на мен ми отпада като притеснение). 

Аз отново се чудя за педиатъра, още сме в търсене. Намерихме лекар близо до нас, но тя не може да е личен лекар на бебето, а трябва да взимаме направления от личен лекар, за да идем при нея. Мислите ли, че това ще е проблем? Със сигурност е повече разправия взимането ба направление от един лекар и ходенето при друг, но пък отзивите за педиатърката са добри и ни е наблизо. Чуденето ми е трябва ли задължително педиатъра да е и личен лекар на бебето

# 644
По моите стари изчисления,колко е родена и колко наддава първия месец макс за един месец да е 1-ца .
Но тя се роди голяма.

Общи условия

Активация на акаунт