Искам да кажа...(216) през МАРТ 2024

• 47 913
  • 840
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Честити да са днешните именици!

Ети, честита да ви е рожденичката! Здрава, щастлива и с късмет да е!

Роди, бързо да се нормализират нещата при теб! Весело да ви е в Правец!

Ели, приятен плаж на вас!

Мони, дано не е сериозно положението! Много неприятно, отделно и как се оправя това от разстояние.

И тук е напекло едно хубаво слънчице, чак климатиците спрях. Към морето може утре да се завъртим, днес в парка пред блока, че съм затрупана с работа. Като няма, няма, после от няколко места.

# 571
Ау, Ели, искам с вас.

Честит празник!

Ети, честит рожден ден на твоето голямо момиче, все така да преследва целите си с хъс и да има много късмет в живота.

Аз тази седмица много пътувах, много работих и съм гроги.
Прибрах се снощи от командировка и Монката е със запушен нос. Тази сутрин вече кашля. Баща ѝ беше болен преди нея, явно въртим вируса вкъщи.
Хубав ден да имате, тук е слънчево, ура;)

# 572
Честити да са имениците.

Ети, честита да ви е младата госпожица. Да е здрава и да изкарва шестиците в живота.

Чудно време. Цветенцата са нацъфтяли и ухае на истинска пролет, птички пеят, слънце пече... какво му трябва повече на човек да се почувства добре.

Малкият бандит ще празнува днес РД, който беше във вторник. Взеха си тортата и отидоха да чакат гостите.
Скрит текст:

Трябваше да има Марио, Ралф, Маккуин и Матю. Баба му хич я няма да майстори фигурки, но колото можах - направих. Каката помогна вчера да я украсим. Той е доволен и подскачаше от радост около тортата, което е най-важното. Поне на вкус знам, че съм я докарала Blush.

# 573
2 в 1 как да те няма, произведение на изкуството е тортата, справила си се чудесно.

# 574
  • Бургас
Ехааа,2в1 майсторка си! Браво!😍

Роди,май е масово това с недостига на вит.Д. Бързо да се нормализират нещата при теб!

Мони,много неприятно!
И аз имам едно мокро петно на едната тераса,което е от година и нещо. Някъде от водосточната тръба било... Опитвам се да не го забелязвам.

# 575
Мони и Роди пропуснах да ги коментирам, всичко ще е наред, момичета, поправими неща са това, не се ядосвайте.

# 576
  • Canada
Етти, 2в1, честити ви рожденици! С мн късмет в живота да са 🍀

2в1, тортата е страхотна 🤩

Родива, намери добър ендокринолог, предвид опитите ви, поправимо е.

Тути, стига ви толкова 🤗

Това синьо изплю Фб, липсва ми 😕

И да ви покажа водолейска романтика 😂

Ели, приятно!

Мони, да се реши бързо проблема!

# 577
Ети, здрава,  щастлива и с късмет да е.
2в1, здрав да е малкият мъж. Тортата ти е чудесно.
Ели, завидях, добре да си изкарате.
Аз прочетох, изпрах дебели якето, почистих обувките, изхвърлих малко обувки и освободих място за новите. Сготвих и сега чакам детето да ктигне до математиката, че трябва да му обясня някои неща и след това вече ще излезем.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 18:47 от Sunny29

# 578
Добър ден!

Ети, 2в1, честити да са ви рождениците!

Аз станах рано, чистих, водих котката на ваксина (не пусна кръв на никой). Пражих мекици и си посрещнах гостите, та до ей сега. Много хубав ден, накрая финиширахме на двора.

Кафе машината ми умря за втори път и май е време за нова...

# 579
  • На брега на реката
Ети, честита да е младата дама. Нека е все така упорита и с лекота да сбъдва мечтите си!

2в1, прекрасна торта.  Здрав да е Бръмби.

Стейси, стискам палци за твоята госпожица.

Роди, Монката на Тути и Мартичко, да се оправят бързо.

# 580
Ети, да е много здрава, щастлива и успешна девойката 🥰!

2в1, тортата е невероятна, а малкият да е здрав, послушен и с много късмет 🥰!

Монката да се оправя бързо 🤗.

Аз закарах детето при нашите и на връщане минах през Джъмбо да взема малко балони за яслата в понеделник. Трябва да изчистя, но май ще го карам по мързеливия начин с робата и ще мина един парцал само след това, че хич не ми се занимава 😃.

# 581
  • Бургас
Монка-БАМбонка да оздравява!🍀

# 582
  • Бургас
Леле, 2в1, ти ако на това казваш несправяне! Прекрасна торта! Сладък и пъстър като нея да е животът на малкия рожденик!

Тути, бързо оздравяване на Мони!

Фонс, я какъв хубав букет, хич не му придиряй на вазата Wink Татко вчера ми пратил 5 стръкчета зюмбюли. Едни тънички, мънички, а цялата стая ухае, представям си с твоя кичест цвят какво е.

Направихме пореден опит с ММ да играем федербал, но не, не става, слънце има достатъчно, но и ветрецът е в повечко. Но нищо де, пораздвижих се малко, сега пак пред компа.

# 583
  • Euskal Herria
Здрави и честити да са всички, които днес празнуват - и рожденици, и именици!
И болните скоро да се оправят!

# 584
  • София
Тортата наистина е много красива! Да е здрав и палав рожденика!
Фонс и аз си имам хубави вазички. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт