Искам да кажа...(216) през МАРТ 2024

• 47 888
  • 840
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, момичета, засега съм добре, слаба болка.Записсх час за след пътуването.Дано издържи зъбчето😉 в Белград ще ходим и то за РД на мъжът ми.А Старосел и на мен много ми хареса, веднъж сме ходили.💓

# 646
  • Бургас
Имаме запазен уикенд  и в Kings valey в Казанлък,но то е далече.
Гъзари Wink Имам някаква психологическа бариера за цена на настаняване и тяхната ми беше прекалена.

# 647
  • Бургас
Имаме запазен уикенд  и в Kings valey в Казанлък,но то е далече.
Гъзари Wink Имам някаква психологическа бариера за цена на настаняване и тяхната ми беше прекалена.
Режат глави, факт! Ама то пък веднъж се живее Simple Smile

# 648
Аз пък като гледах Кингса не беше цената това, което ме отказа.
По-скоро имаше негативни коментари и такива, че водата не е много топла Rolling Eyes
Ще чакам от първо лице инфо. Приятна да ви е почивката.

Иначе в Павел баня съм заплюла новият - Атмосфера. Надявам се скоро да кажа как е Mr. Green

# 649
  • На брега на реката
Аз първо проверих  кога е ваканцията и тогава записах. Една година,  СПА-то ни съвпаднат с ваканцията и никога повече няма да си го причиня. Обичам децата и то много, но безхаберието на родителите ми идва в повече, та от тогава първо проверявам дали има ваканция и тогава резервирам.

Ети, честити да сте. Още много годишнини да посрещане в любов и разбирателство!

# 650
  • Euskal Herria
Честито Благовещение! Здрави да са всички, които днес празнуват - именици, рожденици!
Честита годишнина, Ети!
Видях една прекрасна рожденичка! Ама каква Бухтичка, каква госпожица е вече!
Днес ми е почивния ден, планувала съм мързел и почистване на къщата.  В неделя е тукашния Великден, почивните дни почват от четвъртък до понеделник включително. Но аз съм на работа.
Лека и спокойна да е седмицата ви, момичета!

# 651
  • София
Янче, ще очакваме твоите красиви снимки по тамошния празник.

# 652
  • София
belle, честита да е Мишето! да расте, здрава, обичана, усмихната и безгрижна!
ети, дълги години любов и разбирателство!

# 653
  • Euskal Herria
Роди, обичайно за празника имат шествия църковните братства/общества - т. нар. кофрадии. Малко са зловещи на пръв поглед, защото се асоциират (или поне аз ги асоциирам) с други братства. Иначе нищо друго - нито яйца боядисват, нито нещо специално правят. Единствено шоколадови яйца, зайци и кокошки зареждат в магазините. Вчера им беше тяхната Цветница - Рамос. Някои хора по улиците носеха зелени клонки, но обичайно в неделя има цветен пазар, та не съм сигурна дали е заради празника, или просто са покупки.
Това са снимки от минали години:
Скрит текст:

# 654
  • Бургас
Уххх,с тези качулки са ми като от психофилм

# 655
Лина, в темата за въпросите(въпроси всякакви) едно момиче пита къде може да дари коса. Намини от там да ѝ дадеш координати.

# 656
Бубе, преди малко говорих със сестра ми.
Много ѝ харесал хотела, спа-то, храната, но много народ и много деца имало.

Не знам през седмицата дали няма да е по-добре, но като гледам как е зает за по месец-два напред си мисля, че все ще е пълно.

# 657
  • Бургас
Хората си ходят по всяко време. Явно не им пречи ни училище,ни работа. Угаждат си Wink
Руми, на мен всяка вода ,в която не се сваряваш ми е студена Simple Smile
Аха да отида на Лени Кравиц, който ще пее в Бургас, но мрънкалото ми отказа да се бута в други хора. Нищо, ще го курдисам на пейка отпред, то е открито ще се чува

# 658
  • На брега на реката
Руми, радвам се, че и други хора мислят като нас и им харесва. Аз винаги го препоръчвим, но всичко е субективно и може да има недоволни.

Ние запазваме от неделя до петък и се надявам да няма голямо натоварване в СПА зоната.

# 659
Ети, дълги години любов и разбирателство да имате.

Общи условия

Активация на акаунт