С каква храна храните котката си? - Тема 5

• 32 652
  • 622
  •   2
Отговори
# 225
  • Варна
Егати
Аз на 1.12 направих поръчка, утре ще ми я доставят Спиди.
Какви са тези измислени Семсеи.....

# 226
Специално за тази куриерска фирма "Сеймдей" ,бях чела в друга тема ,че са много зле. Със седмици бавят поръчката. Избягвам ги.

# 227
  • Стара Загора
Направо съм изумена за какви забавяния говорите.
Последната ми поръчка е от  30.11 вечерта, вчера я доставиха ДПД.
Пу-пу. все така да е.

# 228
  • София
От сутринта имам съобщение, че днес ще ми я доставят. Вече е четири часа все още си я чакам...
Аз не мисля, че има как да повлияя с кой курире ще  я изпратят. Реално беше една голяма поръчка, която разделиха на три части и както писах двете отдавна пристигнаха със спиди. Но тази с адвент календарите на мяу и доста суха и друга храна още не е дошла.
От съпорта на зооплюс ни вест ни кост след като уж щяха да разследват. Много съм разочарована този път, а поръчвам от години и съм наляла безумни пари там. Може би ще видя и от други места да почна да пазарувам. Тъй като не следя какво и колко и откъде поръчвам, а вече за втори път ми се случва от зооплюс нещо да се заплесне и като нищо може дори да не разбера, че не съм го получила. Предният път се оказа, че плащането поради техен проблем не е минало, а аз си чакам поръчката да пристигне. Когато я пусках уж мина плащането и всичко беше наред. После търсих да видя дали все пак не са си изтеглили парите, но явно тъй като е с кредитна карта не бяха.

# 229
Аз след миналогодишния ми случай със Зооплюс, се договорих с ветеринарите на котараците да ми доставят определена храна, а аз купувам основно от тях. Те пък ми правят малка отстъпка и така. Не са като в Зооплюс цените, но отношението е на много по-високо ниво. Между другото, преди месец попълвах анкета на Зооплюс и там споделих разочарованието си. Да не си помислите, че някой ме потърси. Не.

# 230
  • Шумен
Някой има ли идея на какъв принцип решават от Зооплюс да изпращат с тия измислените Сеймдей, а не със Спиди, при положение, че има вариант доставка със Спиди? Не знаех, че пращат с тях, пуснах поръчка, пакетът е един, до адрес  офис  на Спиди и днес виждам, че е изпратена с измисления доставчик - очевидно ще  е в шкафче, защото реално адрес нямат.Поръчката е платена на всичкото отгоре онлайн. Очакват ме неприятности явно, а нещастният котарак може и да увисне откъм храна. Защо сменят нещо, в случая Спиди, което работи?

# 231
  • Варна
Някой има ли идея на какъв принцип решават от Зооплюс да изпращат с тия измислените Сеймдей, а не със Спиди, при положение, че има вариант доставка със Спиди? Не знаех, че пращат с тях, пуснах поръчка, пакетът е един, до адрес  офис  на Спиди и днес виждам, че е изпратена с измисления доставчик - очевидно ще  е в шкафче, защото реално адрес нямат.Поръчката е платена на всичкото отгоре онлайн. Очакват ме неприятности явно, а нещастният котарак може и да увисне откъм храна. Защо сменят нещо, в случая Спиди, което работи?
За съжаление ето отговора им на моето недоволство от сейм дей
Благодарим за Вашето съобщение.

Изключително много се извиняваме за късния отговор от наша страна.
Благодаря Ви за предоставената информация относно новия партньор СемДей .
За съжаление на този етао всички поръчки се изпращат с новата куриерска компания , за да може да придобием по-добра представа относно качеството на куриерската услуга. До този момента сме уведомили нашето ръководство за проблемите с новия ни партньор , очакваме решение в най-кратък срок.
Поради високата натовареност в нашия кол център относно новия партньор СемДей , отговорите до клиентите се забавят за което наистина се извиняваме изключително много.

# 232
  • София
В интерес на истината след онази драма с много закъсняващият пакет от Сеймдей, вече още два пакета ми дойдоха с тях и бяха супер бързи и учтиви. Знаеха и къде е блока, та не им обяснявах и си дойдоха до адрес.
Друг е въпроса, че от обслужването на Зооплюс така и извинение, камо ли някаква отстъпка за предишното закъснение не получих.

# 233
  • До морето...
За първи път бавят отговор .На мен пък ми се случи за 3-ти път да пристигне със Спиди леко разкъсан кашон и недобре опакован ,както и в последната поръчка скъсан и разсипан пакет с лакомства.Писах им да ги уведомя за недоразумението и ако досега са се реванширали, то този път дори нямам и отговор.Случва се да се скъса нещо,но не може големи ,тежки кашони да не ги опаковаш подобаващо.Все пак и от друга държава идват...

# 234
Когато последно поръчах от Зооплюс 10 кг гранули,чувала изобщо не беше пакетиран в каквото и да е ,дори защитно фолио нямаше.Направо не знам как е дошъл цял без да се спука някъде и да изтекат гранулите. И подаръка не пристигна. Затова последните ми 2 поръчки са от други сайтове.

# 235
  • София, Манастирски ливади
Преди няколко дни получих 10 кг гранули. Бяха в кашон. Лошо ги опаковат като цяло. Може кашона при вас да се е скъсал по някое време и да са го махнали.

# 236
Незнам какво е станало с кашона имало ли е или не,но според мен не.. поне когато са го поели от Спиди, защото бележката която слагат си беше старателно залепена върху чувала.

# 237
  • София
Може ли мнение за едни консерви Reno, които съм виждала да купува дъщеря ми за техния котарак? Уж били без зърно.
Впрочем котаракът им яде хляб, и то не защото гладува. Веднъж го пробвах със залчета, на майтап, всмука ги като прахосмукачка и зачака за още.

# 238
  • Варна
Поръчах и аз вчера и май със Сеймдей ще я чакам пратката. Да видим, че сигурно ще  над 20кг, кога и как ще дойде.
До сега все Спиди ми ги носеха и ако имах избор щях да ги избера. Ако има забавяне със сигурност ще оставя отзив, дано всеки го направи, та евентуално да се откажат от тези.

# 239
Я да питам относно сухата храна, сменяте ли я или се ориентирате към една марка и давате само нея?

Общи условия

Активация на акаунт